TOMAHAWK_ Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Powtórka będzie w niedziele o 12.00 Letniego czasu europy środkowej, a pamiętacie jego walke z Tayson'em ?? hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 A ja za tydzień wybieram się na galę boksu w D.G. na walkę Zegana o mistrzostwo świata. Jestem bardzo ciekawy jak to wszystko wygląda live 8) Kurde, dlaczego to tak daleko ode mnie (Lublin) :evil: Weź kucyk koszulkę tweak.pl (a co - niech wiedzą że my nie byle kto :lol: ) napierdzielaj fotki i zdaj relację :wink: Postaram się specjalnie dla was coś wypstrykać. Wypromuje naszą piękną hale sportową :lol: Może zachęci was to do przyjechania następnym razem, a wtedy wypilibyśmy "parę" browarków :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 panowie, panowie.... wielkanoc, jajka i te sprawy...- najlepszy czas dla gołoty ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 panowie, panowie.... wielkanoc, jajka i te sprawy...- najlepszy czas dla gołoty ;D dowcipniś :bij: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrOOve Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Endriu!!! Zalatw asfalta!!! :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Endriu!!! Zalatw asfalta!!! :P Czy wy zawsze przy takich okazjach musicie obrazac czarnoskórych (tudzież afroamerykanów)... - to forum jest pelne rasistow.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Endriu!!! Zalatw asfalta!!! :P Looknij prosze uwaznie do regulaminu i zachowaj swoje poglady dla siebie na nastepny raz, chyba ze zalezy Ci na ovocu :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Postaram się specjalnie dla was coś wypstrykać. Wypromuje naszą piękną hale sportową :lol: Może zachęci was to do przyjechania następnym razem, a wtedy wypilibyśmy "parę" browarków :lol: to będzie w tej nowej hali w parku? już to otworzyli? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Ejo to oni w polsce sie tluka??? - mi sie wydawalo ze jednak poza granicami naszego kraju :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horant Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Gołota musi wygrać, bo Bush nie chce aby polska wycofala swoje wojska z iraku ;-) jakos chce nas przebłagać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Gołota Gołotą, a co kurde z naszym "Tajgerem" :( Normalnie mnie trzęsie jak sobie przypomnę :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Gołota Gołotą, a co kurde z naszym "Tajgerem" :( Normalnie mnie trzęsie jak sobie przypomnę :/Wydaje mi się że musi jeszcze troszkę odpocząć od tego przekrętu. Ale jak zbierze siły i będzie głodny walki to napewno zacznie kąsać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Gołota Gołotą, a co kurde z naszym "Tajgerem" :( Normalnie mnie trzęsie jak sobie przypomnę :/Wydaje mi się że musi jeszcze troszkę odpocząć od tego przekrętu. Ale jak zbierze siły i będzie głodny walki to napewno zacznie kąsać ;) ZEMSTA :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 no tak chyba o 4 dzis wstene i obejrze sobie jakas wczeszniejsza walke chcoaiz w sumie to nie wiadaomo o ktroej dokaldnie bedzie walczyl :/ no nic 3majmy kciuki za niego :) w koncu bije dla Polski ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Postaram się specjalnie dla was coś wypstrykać. Wypromuje naszą piękną hale sportową :lol: Może zachęci was to do przyjechania następnym razem, a wtedy wypilibyśmy "parę" browarków :lol: to będzie w tej nowej hali w parku? już to otworzyli?tia, już dawno otwarta, oczywiście mówimy o walce Zegana, nie Gołoty :-] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 No i wszystko jasne ;) - czyli dobrze mi sie zdawalo ze Golota walczy poza polska... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Siejcie siesmiejcie z niego, ale zobacyzcie jak bedzie dobrze pral murzyna :) lewy lewy prawy ! jedziesz Andriu jedziesz !!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 A czy ja się z niego śmiałem??? Pewnie do walki bedę siedział na forum aby nie usnąć :):):) A Wy zapewne ze mną :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 A czy ja się z niego śmiałem??? Pewnie do walki bedę siedział na forum aby nie usnąć :):):) A Wy zapewne ze mną :D wiec co godzine kontrolny post zeby sprawdzic obecnosc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Endriu wygra napewno czuje to w kościach :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 haha, jestem za!!! w końcu wszyscy jednoczymy się wraz z Endrju :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Mieliśmy się meldować i co??? Już wymiękacie, hehe. A może wszyscy zapobiegawczo już śpią, a ja padnę tuż przed walką hyhyhy. Oby nie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Na pozycji i gotowy do walki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czareq Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 tez trzymam kciuki za naszego pięsciaża Endriu szczelna garda i do boju :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 ja tez jestem ale niewiem czy obejze walke :> a tiger cos mowil ze chce przejsc na wage ciezka :> :PP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 To bedzie musial troche "pokoksowac" :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Nieźle wygląda ! Ale zmiana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 To bedzie musial troche "pokoksowac" :wink: facet ma potencjal w miesniach.. jeszcze tylko zeby w glowie mialzaprogramowane wszytko jak nalezy oj tomoze sporo zwojowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 No właśnie głowa to najsłabsza strona Jędrusia :) Ale Don King mam nadzieję wpłynął na niego. W końcu ten facet nie zwykł wkładać $$$ w interes, który mu się potem nie zwróci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 coooraz blizej walki coooraz blizej walki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...