Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 ooooo jak mi szkoda ze Niemiec polecial :> chlip chlip :> Racja, normalnie łzy po plecach lecą :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Niedobrze,niedobrze się robi wsród "starych". Nie wiem, czy to przejawy zadufania, czy pewność, że "staremu userowi więcej mozna". Bo jesli dochodzi do sytuacji, że Wawelski, Niemiec czy Rav666 dostają bany to o czym to swiadczy? Chłopaki znaja dobrze forum i po co te wybryki? Nudzą sie i tyle. Brakuje Nam świeżości, ale zabijcie mnie a nie wiem jak to zmienić :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Nieraz ta swiezosc tez najlepsza nie jest :? "Mlodzi gniewni" sami. Naprawde miejscami wszystkiego sie odechciewa. Reed poswiecal tu swoj czas od poczatku serwisu wzamian za co???? Za to aby sie go czepiali???? Sorry batory ale takie zagrania nie przejda. Mamy swoj rozum i za friko nie damy soba pomiatac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Co racja to racja - jak ktoś nie potrafi zrozumieć zasad funcjonowania forum i tylko psuje atmosfere to lepiej żeby wogóle go nie było... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zamiast sie banowac, kłócić i wogole spózcie za okno jaka ładna pogoda, nie ma to jak spacer, rower, przechadzka z panienka, a jak wrocicie na forum to pomozcie userom w ich problemach zwiazanych z kompami, przynajmniej ktos na tym zyska :) :gitara: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 A w Krakowie, na Brackiej pada deszcz.... :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Mnie jednak boli to, że było nie było chyba najbardziej cenione i znane w Polsce forum o sprawach kompów i ich OC "cierpi" własnie z rąk chłopaków, którzy są tu od dawna, mają wiedzę, fajne pomysły, doświadczenie a "szukają guza". Może IMHO słowa Wawelskiego były zbyt mocne, może Reed zbyt silnie zareagował, ale przecież wszystko to mozna było dać na PW. A tak pozostaje tylko niesmak, że do tego doszło. A już myślałem, że ostatnie "rozbrajające" pomysły ze zmianą avatarków czy Plómskaniem mogą świadczyć o jakiejś probie przełamania impasu... BTW - w Łodzi pochmurno, dobra pogoda na refleksje.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 No, moze wiecej userow moglo by tak pomyslec :? Zle sie dzieje i nie ma co ukrywac, wy jestescie tym forum. Nas kilku moderow napewno tu wszystkiego nie naprawi. Conajwyzej mozemy pomoc pozbys sie wam kilku "zarazkow", ale nie zawsze jest to dobrze odbierane. Za duzo nerwow, sporow a co za tym idzie banow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Temat zablokowany prosze o uszanowanie tego patrz http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=70870 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...