Lisek Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 URL: http://www.zascianek.com/ Wersja raczej wstępna i w nieustannym rozwoju. Layout + fotki to moja robota, teksty już nie - nie mam aż takiego daru nawijania :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 fajna stronka :) dobre fotki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Mógłby się ktoś jeszcze wypowiedzieć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl4ck Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 jak dla mnie wyglada bardzo fajnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Jak napisano wcześniej fajne fotki. Ale przydao by się jakieś z pory wiosennej (w dzień ,zielona trawka itp. pozatym z wnętrza) Layout. Hmmm. Fajnie pasuje do tych zimowych fotek ,ale może trochę koloru :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 za pusto moim zdaniem i za ciemno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 wg mnie wypas :) fotki z sepia rzadza ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 fotki świetne 8O , naprawde piękne. Stronka też w porządku, ale sugerowałbym zmianę czcionki, poprostu mi się nie podoba :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Robi wrażenie. Zauważyłem jednak kilka literówek w opisie na stronie głównej. Brak polskich znaków diakrytycznych w niektórych wyrazach. Detale: Chełm - miasto w województwie lubelskim, do 1998 r. stolica województwa chełmskiego, o ponad tysiącletniej tradycji, leży na Wyżynie Lubelskiej, nad rzeką Uherką - lewym dopływem Bugu, na zboczach wyniosłego kredowego pagóra. Usytuowanie miasta na prastarym szlaku handlowym biegnącym z Warszawy przez Lublin, do Kowla i dalej do Kijowa, już w przeszłoci zadecydowało o jego rozwoju. Współczenie dodatkowym walorem staje się jego przygraniczne położenie niedaleko przyszłej granicy Unii Europejskiej. Zaścianek jest kawiarenka w straropolskim stylu, pociaga swoim unikalnym urokiem i miła obługa. Znajduje się w 100 letniej drewnianej chacie sprowadzonej z pobliskiej wsi. W środku panuje przytulny nastrój. Przed budynkiem znajduje się plac zabaw dla dzieci, a nie dalej jak 10 minut drogi las. Zamiast wyrażenia 100 letniej użyłbym też raczej wyrażenia stuletniej. Dla zachowania jednolitej formy. Wcześniej w tekście pojawia się wyraz tysiącletniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Jak napisano wcześniej fajne fotki. Ale przydao by się jakieś z pory wiosennej (w dzień ,zielona trawka itp. pozatym z wnętrza) Wnętrze będzie, wiosna też będzie. Tylko coś niebardzo mogę się zebrać żeby pójść i cyknać nowe fotki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 Bardzo ladne fotki. Naprawde. Tylko czcionka menu tak, taka. Klimatyczna, ale jakos nie wygladzona czy jak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Co sie stanie jak powiem ze mi sie nie podoba ? :> .... a serio to fotki mi sie podobaja... co do stronki... to jakos cos mi nie pasuje ( chyba top strony ) .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 super ten bar w zimie wyglada tylko cos mały ise wydaje ;/ co do stronki to mi sie akurat podoba , kolorki klymatyczne czciona tez moze byc IMO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 Wydłubałem kolejną wersję tej strony - nieco poprawiona. Jest jeszcze mały burdel z działem galeria i CSS'ami, ale mimo to proszę o opinię ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 zaraz bedzie ze sie czepiam na sile. ale nie podoba mi sie to ze w firefoxie w 1024x768 musze zjezdzac scroolem w dol strony zeby na nia wijsc i kliknac "zajrzyj do nas" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 28 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2005 zaraz bedzie ze sie czepiam na sile. ale nie podoba mi sie to ze w firefoxie w 1024x768 musze zjezdzac scroolem w dol strony zeby na nia wijsc i kliknac "zajrzyj do nas" 1304216[/snapback] Kto w tych czasach używa jeszcze tak archaicznej rozdzielczości :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S!nY Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 hm.. będzie sie że sie czepiam ale u mnie w mieście jeste bar o tej samej nazwie czyli ZAŚCIANEK i funkcjonuje on jeszcze od czasów PRLu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Kto w tych czasach używa jeszcze tak archaicznej rozdzielczości :-P 1304218[/snapback] Ja :P Dobra. Ale do rzeczy. Fajna strona. Nie wiem jak wyglądała poprzednia wersja, ale ta mi się podoba. Fajne zdjęcia. I nieźle dobrane kolory, chociaż siedzę teraz na uczelni i trag mnie szlafia, bo mam trochę wypalony monitor przez co mi się niewygodnie czyta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Eee coś mało rozmowni jesteście... :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 no bo ja mowie co nie tak a Ty mnie obrazasz ... burak ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 Wunat, jak jest? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 kiepsko ;[ nie pilem dzisiaj ;] zapytaj Marco ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 1 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2005 (edytowane) Dobra troche sie powymadrzam jak moge ;) Ogolnie zalozenia dobre, ale : 1. czcionka w menu i paru ozdobnikach fajna ale nieczytelna , moze uzyjesz np co w stylu aliasowanego Timesa (albo podobna tylko troszke bardziej fikusna). 2. jak juz mowimy o czcionkach to ogolnie za maly kontrast miedzy i czcionkami w bitmapach na cssach a tlem, kiepsko sie czyta 3. pseudobutton "strona głowna" troche ni w piec ni w 10 dalbym po prawej trzymajac sie ogolnego ukladu strony. 4. foty w galerii nierowno przyciete ;) Zeby nie tylko krytykowac, ale cos zaproponowac ;) Oczywiscie ta czcionka do zmiany, ale chodzilo mi o jej wyrazistosc no i kolor w stosunku do tla - ta sam uwaga do zwyklego tekstu co by sie lepiej czytalo 6. Dobrym zabiegiem jest roznicowanie niektorych najwazniejszych wyrazow w tekscie boldem, bardzo dobrze to wyglada Tyle ;) Edytowane 1 Marca 2005 przez manfred Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 2 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2005 Faktycznie lepiej to wygląda :) W wolnej chwili jeszcze się nieco pobawie w majstrowanie w czcionkach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...