kazik2000 Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Ja nic nie dostałem. tylko jakiegoś mejla o "gorących" promocjach :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 yup, a wlasciwie link do cennika :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 podczepie sie pod watek z pytaniem, bo nie che nowego zakładać. Ostanio non stop widze stwierdzenie ze AUKCJA JEST GRZECZNOŚCIOWA. Co to oznacza?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 podczepie sie pod watek z pytaniem, bo nie che nowego zakładać. Ostanio non stop widze stwierdzenie ze AUKCJA JEST GRZECZNOŚCIOWA. Co to oznacza?? nie mam pojecia ja dostalem powiadomienie o zmianie cen i o goracych ofertach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 grzecznościowa - wystawiony przez usera allegro towar na prośbę jego kumpla, który nie ma konta w Q.R.W. Poland (allegro) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Przepraszam ze sie wtracam ale nie Q.X.L ? (no chyba ze Q.R.W to taka gra slow :>) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Ja tez mam jednoo pytanko. Czasami w tytulach wukcji widze np. Nokia 6610 BCM. Co oznacza to BCM? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 BCm - bez ceny minimalnej A co do allegro - to powinno ono każdą aukcję grzecznościową zamykać, bowiem nawet w regulaminie pisze iż nie możesz sprzedawać czegoś co nie jest Twoją własnością i czego nie masz... To jest włąśnie największe HAMSTWO teraz. Sporo aukcji dla kogoś, nagminne wycofywanie towaru gdy cena mi się nie podoba (sam jednego tak przyczaiłem i od razu zakapowałem - na gg przyznał się że telefon wcale nie uległ zniszczeniu)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Dzieki Tomsair. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 wunat: to moja wersja pisowni Q.X.L. bardziej oddająca ich charakter :wink: fonetycznie cenzurka by tego nie przepuściła a tak jest Q.R.W. ( czytaj: ku.r.wy ) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...