Wawelski Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Dawno, dawno temu na forum Tweaka były przyklejane coraz to kolejne topiki o popularnych płytach głównych (typu "Wszystko o...") Zrobiło się tego tyle, że ponad pół strony to były przyklejone tematy. W końcu benek pomyślał i przykleił jeden topic o płytach głównych z linkami do tematów o płytach głównych i odkleił wszystkie te tematy - moim zdaniem dobre rozwiązanie. Potem jednak powoli niektóre tematy o MB zaczęły znowu się przyklejać. Przy czym nie są to nawet tematy o najbardziej popularnych czy najnowszych płytkach - np. Asrock czy Fic Mam pytanie - skąd takie nierówne traktowanie płyt? Dlaczego są równi i równiejsi w tym zakresie? Czym się wyróżniały te tematy, które ponownie zostały przyklejone? Skoro moderzy nie stosują się do zasad (a może ich nie ma?) i robią zamieszanie, to jak można wymagać porządku od maluczkich userów?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Masz racje. Jeden temat sam wyciagalem. Z prostego wzgledu. Pozostal poprostu w archiwum. I powsawaly nowe tematy o tej plycie. Teraz odkleilem obydwa tematy. Ale czy nie mozna bylo sprawy zalatwic na PW albo mailem?? Malo jest awantur?? Zamiast delikatnie napisac czemu te sa przyklejone a inne nie, zaczyna sie znowu "Bo moderzy to...", "Moderzy tamto..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Owszem, można było, ale czy wtedy nie wystarczyłaby prośba do innego moderatora za dzień, dwa, tydzień, żeby ponownie przykleił? Przecież właśnie tak odbyło się poprzednie odklejanie . Mam nadzieję, że publiczna dyskusja na ten temat pozwoli na utrwalnie tej nowej, świeckiej tradycji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 jakis czas temu sam pisalem jak dobrze pamietam to do Krootkiego w tej sprawie i nie dostalem zadnej dopowiedzi, nic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 jakis czas temu sam pisalem jak dobrze pamietam to do Krootkiego w tej sprawie i nie dostalem zadnej dopowiedzi, nic. ten temacik z plyta ostal sie przyklejony, nie wiem czy specjalnie, ale inne sa poodklejane http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=727710#727710 pozdro Ja po prostu myślałem, że się napiłeś (wysłane o 1:31) i sobie głupie żarty robisz i odpuściłem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 czyli dobrze pamietalem, ze do Cibie wyslalem. poza tym co za roznica o ktorej ?? a czy bylem napity czy nie to co za roznica?? posty pisane dzisiejszej nocy byly pisane pod wplywem ;] nic sie nei stalo. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Niemiec od dzisiaj masz zakaz wchodzenia na forum w stanie wskazujacym na spozycie alkoholu. Zakonczmy juz ten temat. Do niczego on nie prowadzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 czyli dobrze pamietalem, ze do Cibie wyslalem. poza tym co za roznica o ktorej ?? a czy bylem napity czy nie to co za roznica?? posty pisane dzisiejszej nocy byly pisane pod wplywem ;] nic sie nei stalo. Pozdro Niemiec, chyba nie zrozumiałeś. Kliknij na linka, jakiego mi wysłałeś. Nie mam zielonego pojęcia, której płyty głównej on dotyczy 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Niemiec od dzisiaj masz zakaz wchodzenia na forum w stanie wskazujacym na spozycie alkoholu. Zakonczmy juz ten temat. Do niczego on nie prowadzi. ej jon to cios ponizej pasa :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 wunat - to dopiero poczatek ... zobaczycie jakie zmiany nadchodza :veryevil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 wunat - to dopiero poczatek ... zobaczycie jakie zmiany nadchodza :veryevil: Ty mnie tu nie strasz ;] Jonathan => zamontujesz mi alkomat przy kompie ?? :> :lol: Krootki => czasami tak mam, ze w operce nie chwyta mi CTRL+C co jest najlepszym tego przykladem. sorki. tam mial byc link do tematu o FICu :/ moj blad. jeszcze raz sorki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 zdradze jedynie tyle ze ty ucierpisz chyba najbardziej ze wszystkich userow :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 [jupi] :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 zdradze jedynie tyle ze ty ucierpisz chyba najbardziej ze wszystkich userow :lol: czy moge prosic o wiecej szczegolow?? nie lubie jak sie spiskuje przeciw mnie nei informujac mnie o tym. moze byc na PW ;] ja juz cierpie, bo tu jestem ;) :lol: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 ja juz cierpie, bo tu jestem ;) :lol: :ploom: wystarczy jedno slowko i myk...juz cie niema :lol: ,panel banicji mam na widoku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 ja juz cierpie, bo tu jestem ;) :lol: :ploom: wystarczy jedno slowko i myk...juz cie niema :lol: ,panel banicji mam na widoku jak zmienicie text, ktory sie pojawia po banie to czemu nie. obecny jest taki przygnabiajacy "zostales wyrzucony z tego forum" ;) :lol: [joke I want stay here] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 no to pa pa niemiec widze ze zamiast forum pare dni bedizesz kuł na pamieć regulamin zeby gdzies przypadkiem nie wpasc w oko modom :P i nie odstać bana :P joke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 no a szkoda by było , jeden z posto'walcow' (w pozytywntym tego słowa znaczeniu ) no ofence by sie wykruszyl ;[ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 wystarczy jedno slowko i myk...juz cie niema :lol: ,panel banicji mam na widoku :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 no a szkoda by było , jeden z posto'walcow' (w pozytywntym tego słowa znaczeniu ) no ofence by sie wykruszyl ;[ nie dam sie tak latwo. bede gryzl, kopal i drapal :lol: juz raz sie chcieli minie pozbyc i nie wyszlo ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Krootki link od :Plóm: dostales po to zeby zaplómkac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 no a szkoda by było , jeden z posto'walcow' (w pozytywntym tego słowa znaczeniu ) no ofence by sie wykruszyl ;[ nie dam sie tak latwo. bede gryzl, kopal i drapal :lol: juz raz sie chcieli minie pozbyc i nie wyszlo ;) oj nie prowokuj lepiej :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 no a szkoda by było , jeden z posto'walcow' (w pozytywntym tego słowa znaczeniu ) no ofence by sie wykruszyl ;[ nie dam sie tak latwo. bede gryzl, kopal i drapal :lol: juz raz sie chcieli minie pozbyc i nie wyszlo ;) oj nie prowokuj lepiej :wink: no zobacz Niemiec groźby :twisted: , strach się bać :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 no a szkoda by było , jeden z posto'walcow' (w pozytywntym tego słowa znaczeniu ) no ofence by sie wykruszyl ;[ nie dam sie tak latwo. bede gryzl, kopal i drapal :lol: juz raz sie chcieli minie pozbyc i nie wyszlo ;) wydaje mi sie że nic ci nie da gryzienie, kopanie i takie tam, a wlepienie Ci owoca naprawde byłoby lżejsze niż pierdnięcie motyla, więc nie prowokuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 no a szkoda by było , jeden z posto'walcow' (w pozytywntym tego słowa znaczeniu ) no ofence by sie wykruszyl ;[ nie dam sie tak latwo. bede gryzl, kopal i drapal :lol: juz raz sie chcieli minie pozbyc i nie wyszlo ;) wydaje mi sie że nic ci nie da gryzienie, kopanie i takie tam, a wlepienie Ci owoca naprawde byłoby lżejsze niż pierdnięcie motyla, więc nie prowokuj ja myslalem ze ta gadka to dżołk ! dobze myslalem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 zle myslales, ja nigdy nie zartuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 :lol: :ploom: ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 andriu :> bądź dla niego litosciwy :> nawet av zmienil :> BTW. zauwazam, ze "o serwisie i forum" to druga osla sie zrobila :/andriu :> bądź dla niego litosciwy :> nawet av zmienil :> BTW. zauwazam, ze "o serwisie i forum" to druga osla sie zrobila :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 andriu :> bądź dla niego litosciwy :> nawet av zmienil :> BTW. zauwazam, ze "o serwisie i forum" to druga osla sie zrobila :/andriu :> bądź dla niego litosciwy :> nawet av zmienil :> BTW. zauwazam, ze "o serwisie i forum" to druga osla sie zrobila :/ a co to jest litość ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 a co to jest litość ? Heh, no właśnie. Ulubionym zespołem adminów i moderów jest No mercy :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...