HigBee Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 . KOMPUTER: Plyta: KT3 Ultra ARU proc: XP 1800+ grafa: GeForce4mx440 - Prolink dzwiek: zintegrowany (chodzi na 4.1) system: Win98se i WinXP-Pro PROBLEM: rowno co pol godziny "minimalizuje" wszystkie aplikacje do paska zadan i pokazuje Pulpit DivX - zawsze gry: - czasami PROBY - wszystkie nieudane zmiana biosa zmiana sterownikow do grafiki zmiana klawiatury (byla "mutimedialna" z bajerami) jakies sugestie ???????????????? Dzieki H. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 a w pasku , taka aplikacja co robi konserwacje systemu i inne duperele , wyloczylem to i nie wiem jak sie nazywa , o juz wiem HARMONOGRAM ZADAN - zobacz czy tam nie masz co 0,5 godziny minimalizacji :), albo uruchom msconfig i wyrzuc task, schedule i inne bajery Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomko Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 A może to PC ALERT robi problemy? Mam taką samą płytę i jak ustawię za małą temp. krytyczną, to po jaj przekroczeniu potrafi mi zminimalizować wszystkie aplikacje (gry, programy itp) i wyświetlić ostrzeżenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brevis Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 A może to PC ALERT robi problemy? Mam taką samą płytę i jak ustawię za małą temp. krytyczną, to po jaj przekroczeniu potrafi mi zminimalizować wszystkie aplikacje (gry, programy itp) i wyświetlić ostrzeżenie. Wybacz ,ze zwracam uwage ,ale chyba miales nie pisac jaki masz config???? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomko Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2002 Czasami jak widzisz sytuacja mnie do tego zmusza - wszystko po to, aby być bardziej (w tym konkretnym przypadku) wiarygodnym.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HigBee Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 a w pasku , taka aplikacja co robi konserwacje systemu i inne duperele , wyloczylem to i nie wiem jak sie nazywa , o juz wiem HARMONOGRAM ZADAN - zobacz czy tam nie masz co 0,5 godziny minimalizacji :), albo uruchom msconfig i wyrzuc task, schedule i inne bajery nic z tego powyzej niestety, to by bylo zbyt proste sprawdzilem od razu nic nie ma w harmonogramie, a komp jest nowy wiec zadnych konserwacji tez jeszcze nie robi PCalert ani nic odpowiedzialnego za temperature to tez chyba nie jest bo nie wyrzuca zadnych komunikatow no i ciekawa bardzo jest regularnosc moze sprzet jest uszkodzony/wadliwy??? choc nowy prosto ze sklepu ????????????????????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HigBee Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 czyzby nikt sie z tym nie spotkal ??? nie uzyskam zadnej pomocy ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 moze to banalne ale radze na dzien dobry skozystac z tego http://skaner.mks.com.pl/ a jesli masz 100% pwewnosci ze to nie wir to przeinstaluj system ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HigBee Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 moze to banalne ale radze na dzien dobry skozystac z tego http://skaner.mks.com.pl/ a jesli masz 100% pwewnosci ze to nie wir to przeinstaluj system ! system stawiany byl ... :roll: juz nawet nie licze ile razy na przemian Win 98se i Win XP pro zaraz po instalacji zawsze to samo :cry: brak lacza z internetem ani innych niepewnych zrodel softu wiec nie bylo gdzie zlapac wirusa co teraz ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...