Dr4g Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 siemanko mam pytanko jakis klep w polsce posiada obudowy lian li bo jestem na kupnie a te budy sa po prostu wypas prostotka i funkcjonalnosc to lubie a zarazem przepieknie TT przy Lian Li to kupa zlomu:DDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 www.angela.pl ma midi towery,ale z pionowo umieszczonym zasilaczem. nie udalo mi sie nigdzie namierzyc obudow z zasilaczem umieszczonym poziomo. jak gdzies znajdziesz taki sklep to daj info bo tez jestm chory na liana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzli Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Jest szansa ze w maju juz bedzie wiecej obudow Lian Li w angeli :). Tez czekam z utesknieniem. A jeszcze sa tu http://www.pc-hardware24.com , ale za czarna PC60 powiedzieli ponad 1000zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Jest szansa ze w maju juz bedzie wiecej obudow Lian Li w angeli :). Tez czekam z utesknieniem. A jeszcze sa tu http://www.pc-hardware24.com , ale za czarna PC60 powiedzieli ponad 1000zl.za 1k w zyciu nie kupie budy. max to 300 ewentualnei 400 jak mi odbije Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_bart Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 www.barwkomp.pl za 259zł taka jak ma lspider na obrazku!! a w sklepie internetowym strony www.in4.pl była w promocji za 239zł!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Wystarczy kliknąć na obrazek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 tylko nie ma do niej zaslepek i to ja skresla z mojej listy. poza tym ma tylko jedno miejsce na wentyl z tylu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 tylko nie ma do niej zaslepek i to ja skresla z mojej listy. poza tym ma tylko jedno miejsce na wentyl z tylu. mam takowa bude i bez problemu mozna wyciac otwor pod druga 80 i wejdzie ona bez wiekszego problemu(Tak ja mam). A na upartego nawet 120 da rade. Co do zaslepek, pewnie chodzi o te aktywne, czasem mozna je kupic na allegro (srebrne od zwyklych bud, ale majac troche weny tworczej nie ma problemu z ich montarzem) lub w http://www.pc-hardware24.com/ ale tam sa ceny kosmiczne :wink: Taniej wyjdzie siknac je farba i po bolu, chociaz ja mam czarne napedy i nawet to sie dobrze komponuje z kolorem alu. Za jakis czas dam foty w modyfikacjach to wszycho bedzie widac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 podpis ma być na dwie linie!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 jestem esteta. poza tym nie wyobrazam sobie malowania nowki blaszki dvdrw. te dwie zaslepki podnioslyby cene o max 10pln a nie trzebaby bylo kombinowac. w moim chiefie czarny naped wygladal conajwyzej srednio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...