Skocz do zawartości
Boxster

! DEMO GTRa!

Rekomendowane odpowiedzi

Znalazłem "paka" zmieniającego wersję niemiecką na angielską ale w wersji 1.1, ja posiadam już wersję niemiecka 1.23... czy ktoś widział paczke językowa na tą wersje? Linczek mile widziany... :wink:

P.S.

Mile widziana również paczka "sound" w j. angielskim, bo to "szpechanie" zaczyna być irytujące... :lol:

Edytowane przez Boxster

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i moja firma bedzie wydawcą GTR :)

zapraszam do kupowania .

http://www.play.com.pl/index.php?go=opis&&id=2885

:) troche spora cena ale mysle ze gra jest warta tej kasy ze wzgledu na liczne mody , dodatki ,tory jakie sie napewno ukażą - a gra po sieci WYMIATA .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ukazalo sie nowe demko GTR v 2.0

http://www.bhmotorsports.com/GTR/downloads/2972

"demo again features the Spa-Francorchamps circuit (now at dusk) drivable in arcade, semi-professional and simulation modes in the Saleen (GT class) and Ferrari 360 (NGT class) cars. "

wiec teraz mozna sprobowac wszystkich trybow gry - ofc polecam simulation :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę się zawiodłem na tym demku, po modelu zniszczeń oczekiwałem czegoś więcej, ale być może ToCA RD2 mnie zabardzo rozbestwiła, w każdym razie da się unieruchomić samochód a to już wielki plus. Także grafika dość odbiega od tego do czego przyzwyczaiła mnie w.w. gra.

Co do modeli jazdy to faktycznie simulation jest niesamowity choć patrząc na engine gry nie powinno to dziwić, także semi-profesional jest bardzo grywalny. Samochód zachowuje się dużo realistyczniej niż w TRD2 (zwykła symulacja) ale jazda jest już wyraźnie łatwiejsza niż w simulation i mniej frustruje początkujących kierowców GT takich jak np. ja ;) choc model jazdy TRD2 dostarcza więcej radochy (te drifty AC-cobrą :D

Arcade zasługuje całkowicie na swoją nazwę, jak dla mnie samochodem kieruje się mniej więcej jak w NFS IV :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm byc moze GTR bedzie spolszczony w pelni :) 1237551[/snapback]

Może lepiej niech nie ruszją wersji eng., bo co do tych próbek to chyba sie nie podobają! /zobacz oceny, jedna gwiazdka!/

Czy 10.03 jest data aktualna co do premiery, bo z tego co wiem to światowa jest przewidziana na 11.03... :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i kij i premiera przesunieta na kwiecien !! :( ehh co za lipa

Co do Arcade mode to tej gry nie powinno sie uruchamiac w innym niz simulation trybie.

Co do zniszczen sa wlasnie ekstra .. mozna urwac kola , zapalic auto itp itd .. tyle ze w tej grze nie chodzi o symulowanie zniszczen a jazdy :) a wypadek zwykle konczy sie jednym RETIRE from race :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla wszystkich mechanikow:

1281601[/snapback]

heh moze teraz spora czesc osob zrozumie dlaczego GTR to symulacja a taka toca czy inne [ciach!]ly z przydomkami real driving simulation sa tylko lekko trudnieszym arcade :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem szczerze, ze narazie ta mnogosc ustawien mnie przytlacza. Ale jesli zacznie sie w tym grzebac to po kilku tygodniach moze beda efekty ;)

Kto nie ryzykuje ten nie zyskuje ! :D

Szacuken

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zainteresowanych i chetnych do pożądnego ścigania zapraszam do ligi GTR ! Narazie sa wyscigi testow ale jak tylko gra ukaże sie w Polsce to ruszamy pełną parą !

www.gtr.pl

Trzeba sie zarejestrować zeby wejsc do tebel - no i ofc uczestniczyc w wyscigach . Aha oczywiscie jezdzimy bez zadnych helpów ! tylko clutch. a i jeszcze jest force cockpit view :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GTR bedzie u nas w kwietniu - mozna latwo sprawdzic na stronie playa :)

w demko nie da sie grac w lidze , ale niekoniecznie musi to byc wer. PL.

Narazie wyscigi sa tylko testowo dla poznania torów , wozów oraz sprawdzenia systemu ligowego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sciagnalem demko i jestem bardzo mile zaskoczony!

swietny model jazdy, samochod zachowuje sie bardzo naturalnie. czuc kiedy sie trzyma, kiedy zaczyna tracic przyczepnosc.

ale to dopiero cala otoczka mnie zachwycila - pit, flagi, podzial wyscigu na sesje. tu rzeczywiscie ma sie wrazenie uczestnictwa w prawdziwym wyscigu

... z przydomkami real driving simulation...

mam nadzieje ze nie pijesz do Gran Turismo?

... oczywiscie jezdzimy  bez  zadnych helpów ! tylko clutch.  a i jeszcze jest  force cockpit view  :)

fajna ta liga, z checia przylacze sie jak juz troche obeznam sie z torami. to ze bez helpow to git. ale czemu force cockpit? jak jade samochodem to patrze przez szybe, a nie na kokpit. a tutaj musze sobie ograniczac widocznosc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dżizys! Jakie to trudne! Nie myślałem, że znajdę trudniejszą samochodówkę niż LFS...

Jeszcze jedno: Które demo jest lepsze pod wzgledem ilosci aut i torów? 1.xx czy 2.0?

Edytowane przez Sysak13

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sciągnełem demko gtr2.0 ale podczas uruchamiania gry wywala mi komunikat (folder ten zawiera już folder o nazwie Spa )pliki zostaną zamienione tak nie na wszyskie bla bla..taki windowsowy znowu przechodzi na chwilkę czarny ekran i puh ..raportuje błędy zamknięcie aplikacji

co to może być?? miałem demko 1.0 wcześniej ale zainstalowałem teraz w innym folderze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

próbowałem ,nic to nie daje

znalazłem ten plik spa jest w user data settings i w newerusedname settings kopiowałem kasowałem itd ,nic z tego jak nie było pliku to gra wychodziła od razu ..a tak chciałem spróbować symulacji

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w demo gt2.0 można grać w necie ? jakoś nie mogę znależć

osobiście uważam , że z widoku z kokpitu na klawiaturze jeździ się gorzej niż np. rFactor...

i pełno bugów jest i przenikań tekstur, wszystko na full i las z bliska jest ciemny a dalej nagle się robi jakiś jaśniejszy, brzydko to wygląda...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi