crux Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 (edytowane) CS 1.6 po LAN`ie gdy kumpel z pokoju obok wbil mi piescia dziure w drzwiach :( :( :( zalepic taka dziure to dopiero problem :( a ukryc to przed kierowniczka akademika :( no coz ale poki co sie udalo:D:D:D 1497063[/snapback] Idz zglos ze jak nikogo nie bylo w pokoju to ktos Ci zrobil taka dziure :) Kumpel a akademika opowiadal jak wyniesli dzwi z WC i zdaje sie wyrzucili przez okno. Probowali zalatwic nowe ale nie zdarzyli bo kierowniczka przeszla sie po pietrze. Nie pamietam konsekwencji :) Pozdrawiam Edit: W sumie post nie o grach ani nie przez gry ale przez % :D Edytowane 15 Czerwca 2005 przez CruX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 DRIV3R ORIGINAL WAR VICE CITY - nieszczęsny helikopterek SAN ANDREAS - samolocik sterowany coś a'la helikopter z vice city :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 ups, a ja teraz mam dopiero przeboje, a mianowicie GTA:SA :wink: gra jest cool 9/10, ale... no wlasnie, nie moge misji zdac :wink: i teraz sie wkurzam ostatnio nawet myszke tracera (naszczescie stara) polamalem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 Jak czytam wasze wypowiedzi to jedno ciśnie mi sie na usta :wink: " A myślałem że to ja jestem nerwowy w grach " :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 Ostatnio Sacred , bo większość otrzymywanych w nagrodę/ znajdowanych w ukrytych miejscach rzeczy jest generowana i raz dostanę 2xulepszenie najsilniejszego czaru, a raz nic :? Od ciągłego loadowania wyp.... ją i nie czekam nawet na dodatek :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 A ja jestem bezstresowy - chyba zadna gra mnie nie zdenerwowala. Tylko troche denerwujace [nuzace] byly kazdorazowo pokazywane filmiki w FF 8 przy przywoluwaniu stworkoof. A tak to loozik chyba, nie gram tak duzo zeby sie zaraz wkruzac.. Co innego na ludzi w RTCW:ET ktorzy robili jakies glupoty - klne wtedy zawsze, ale taka uroda sieciowek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Swego czasu sof2 jak grałem na polskiej scenie. Wkurzałem się jak ktoś z nienacka mnie zabił i musialem czekać do następnej rundy :mur: Ale ogólnie gierka bardzo mi się podobała, szkoda że już nie gra ten skład co kiedyś ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Juiced kiedy jade na pink slips i przegrywam albo normalny wyścig na okrążenia kiedy jade Corvettą O_O już nawet Viper jest bardziej znośny O_o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Kiedyś, Quake 3 Arena z botami na nightmare :mur: PRAWIE NIEWYKONALNE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 DRIV3R ORIGINAL WAR VICE CITY - nieszczęsny helikopterek SAN ANDREAS - samolocik sterowany coś a'la helikopter z vice city :/ 1497425[/snapback] Adlaczego OW?? Bradzo fajna i przyjemna gierka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoXX Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Driv3r-ilością błędów :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Hmm kiedyś w serwisie widzialem wpis na karcie gwarancyjnej w polu uszkodzenia czy jakoś tak typ mial wpisane kung-fu (tak się jakąś grą tak wkurzył że wyładował swoje emocje na PS2). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Kung-fu ? :D ciekawe czy coś z PS zostało :] Jeżeli trenował łamanie przedmiotów to pewnie tak :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 (edytowane) Kung-fu ? :D ciekawe czy coś z PS zostało :] Jeżeli trenował łamanie przedmiotów to pewnie tak :] 1516075[/snapback] Podobno podczas przesuwu na prowadnicach laser tarł o obudowe i nie czytało płyt, a czy coś więcej to nie powiem bo nie wiem. Edytowane 26 Czerwca 2005 przez mastertab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 w każdej grze gry po respawn'ie zostałem zabity powinni to naczej pomyslec zeby miec szanse. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Adlaczego OW?? Bradzo fajna i przyjemna gierka 1514892[/snapback] gra poprostu świetna (najlepsza strategia w jaką grałem) ale wiesz jak grałem jeszcze na windzie 98 to w ostatniej misji przymierzem w którymś momencie wyskakiwał błąd i mnie to tak wkurzało że tragedia ale walnąłem XP-ka i było ok . a jeżeli przeszedłeś całego OW to wiesz jak wygląda tam końcowa misja :) przerąbane jeszcze USA i Przymierzem to dałem rady ale Rosjanami to jest niewykonalne poprostu :) do tej pory tego nie zrobiłem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Niop ruskich ostatnia to przegiecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grubber1989 Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Nie wiem czemu tak dużo ludzi ma problemy z tym helikopterkiem w GTAVC jakoś se zawsze radze z tą misją ale nie mogłem ździergać :) latania samolotm w GTA 3 dobrze że tym badziewiem nie trzeba było wykonywać misji bo bym sie pocioł i jeszcze mnie denerwuje PES 4 gdy gram 2 godziny aby zdobyć ten [ciach!]iany puchar i tak sie nie wyobrażalnie nudze PS: Wie moze ktoś czy jest patch do PES 4 (orginalne nazwy drużyn itp.) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...