Gość Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 a ja nie spoczne dopóki nie odpale i siebie tego demka z ruby 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Leborg powodzenia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 A nie lepiej zassac z rozszezeniem *.mpg aniżeli *.exe :?: bedzie latwiej i o wiele plynniej :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 tez nie zrobilem radlinka i chodzilo na niekreconym sprzecie.... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Tak to wyglada na X800PRO: Tak wyglada na FX5800U: http://www.xtremesystems.org/forums/attach...=&postid=442396 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 berkut. czy aby sobie czegoś nie pomyliłeś??? Oglądałeś Mpega ze strony ATI? Na X800 twarz nie jest ciemna. Tak dzieje się tylko na serii R3x0. No chyba, że zostanie poprawiony wrapper. Ale napewno nie jest to screen z R420! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 macci mowi ze to jest z R420... widac cos mu sie pomylilo, ja takze jestem zdziwiony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Tak wyglada u mnie na 9600PRO: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 A ile masz FPS na tym 9600Pro? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Pytanie może głupie - ale jak wyświetlić ilość FPS? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Użyj frapsa: Download Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Z frapsem to miedzy 15 a 25 FPS. Najniżej 13FPS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 U mnie od 24 do 116FPS ;) Najczęściej ok 34-40. Zrobiłem mały test z wrapperem. Skopiowałem plik D3D9.dll i katalog Shaders do demka ATI Car Paint i o dziwo FPSy podskoczyły! :o Z 86FPS podskoczyło do 119FPS. Czyzby dobrze napisana biblioteka DX9 czy poprostu jakieś tricki z shaderami?? 8) Muszę załatwić jakąś gierkę DX9 np. FarCry i to sprawdzę! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz@kal Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 jest juz nowa wersja wrappera tu działa jakby troche szybciej i wygląda lepiej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Potwierdzam nowy wrapper jest super :)) twarz ruby jasna, cienie na twarzy przy usmiechu ok, odbicia w teczowce oka, efekt ostrosci, logo ati na przycisku od spadochronu :)) chiba nie ma jusz roznicy od oryginalu na x800 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Potwierdzam. Nowy wrapper daję 100% jakość! Tylko tego ramu mi brakuje! 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadol Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Co do doczytywania z dysku przy malej ilosci ramu (512 hehe) to mam na to pewien sposob. Trzeba rozpakowac sobie ten duzy plik co jest w katalogu z demkiem. Mi rozpakowal to najnowszy winrar. W tym pliku sa wszystkie tekstury itp. U mnie po tym zabiegu demko po pierwszym przjsciu juz prawie nie doczytuje z dysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Zadek Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Potwierdzam - wygląda dużo lepiej, tylko z szubkościa już nie tak :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 Potwierdzam słowa Majora 8) Teraz to wygląda ślicznie, ale framrate się obniżył... Przy zbliżeniu, jej usta wyglądają smacznie :-] No i nareszczcie pod koniec filmiku znaczek ATI wyświtla się na klacie ruby :-] Mogę spokojnie zaryzykować stwierdzeniem, że demko wygląda tak jak na X800, a framrate jest adekwatny do możliwości naszego sprzętu, porównując go do nowych kart... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 paolo: ale przeciez juz dyskusja o tym sie toczy od niezlej chwili.... potwierdzam, u mnie fpsy tez poszly w dol na leb, na szyje, za to wyglad - po prostu super! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 paolo: ale przeciez juz dyskusja o tym sie toczy od niezlej chwili.... potwierdzam, u mnie fpsy tez poszly w dol na leb, na szyje, za to wyglad - po prostu super! ups faktycznie....wrzucilem linka i nie czytalem wczesniejszych postów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 18 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2004 a probowal ktos to odpalic na r8500? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Jak dla mnie po prostu szok. Grafika jest po prostu piękna. Jeszcze takiego dema nie widziałem. Nawet Radek sobie jakoś radzi z tym, a tak apropo jakie macie ustawienia żeby chodziło jakoś płynnie (anti aliasing i rozdzielczość). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 anizo x 8 multisample x 4 1024x748 tak jeszcze utrzymam plynnosc przy barton 2500@12,5x179 1gb DDR 333 radoslaw 9800pro@xt 421, 740 pod warunkiem ze w biosie dam agp aparature size na 256 mega inaczej tnie momentami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Moja karta niestety aż takiej wydajności nie ma. Jakoś się da oglądać w 1024x768 bez AA i Aniso, a niżej dopiero sprawdzę, chociaż widzę, że jakbym miał 1GB RAM to więcej by dało niż szybsza karta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
all15 Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 a odpalił ktos z was to demko na 6800 ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...