Skocz do zawartości
Imperator

Grafa - to juz jest koniec?

Rekomendowane odpowiedzi

Od pewnego czasu na pojawiaja mi sie rozne artefakty w grach oraz robi sie kaszka z liter podczas pracy w Windzie (np. www, etc). Nie pomoglo przestawienie grafy na nizsze taktowania gpu/pamieci. Co poradzicie, mam na nia gwarancje ale oddanie do serwisu to 2 tyg. czekania...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też miałem problem z kartą (przez overclocking) i oddałem ją do serwisu. Dostałem zastępczą (GF2MX 400), a po 5 dniach moja była już wymieniona na nową. To się nazywa firma. Cieszę się, że mam Gainwarda :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeśli oddasz karte na gwarancji to powiedz im aby dali Ci zastępczą. Nie mysi to być jakaś super karta ale chociaż abys mógł kompa uruchomić.

Ja jak oddawałem swoją karte to powiedziałem że komp jest potrzebny do pracy i dali mi Rive

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od pewnego czasu na pojawiaja mi sie rozne artefakty w grach oraz robi sie kaszka z liter podczas pracy w Windzie (np. www, etc). Nie pomoglo przestawienie grafy na nizsze taktowania gpu/pamieci. Co poradzicie, mam na nia gwarancje ale oddanie do serwisu to 2 tyg. czekania...

A mówili dbać o nią ??? :)

Przegrzałeś chłopie pamięci i nic ci już nie pozostaje jak iść do sklepu i na gwarce wymienić. Następny raz pomyśl o chłodzeniu karty, bo jak padnie po gwarancji to już nie będziesz miał tyle szczęścia....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi ostatnio padl GF4Ti4200 Gainwarda ,pojechalem do serwisu ,za zaliczka dostalem identyczny egzemplarz .Pare dni pozniej okazalo sie,ze karta ,jest do wymiany i oddali kase. Chyba najlepsze wyjscie z sytuacjii :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...