Skocz do zawartości
-=Ewoks=-

Outlook Express i załaczniki brak mozliwosci zapisu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

I juz na samym poczatku mowie ze szukalem w opcjach i znalazlem w zakladce zabezpieczenia ta opcje ktora jest za to odpowiedzialna i jest zaciemniona i nie mozna jej zmienic, podobno jest to sprawka jakies ostatnio wydanej aktualizacji czy ktos cos wie na ten temat ktora to poprawka zeby ja odinstalowac???

z gory dzieki za pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

I juz na samym poczatku mowie ze szukalem w opcjach i znalazlem w zakladce zabezpieczenia ta opcje ktora jest za to odpowiedzialna i jest zaciemniona i nie mozna jej zmienic, podobno jest to sprawka jakies ostatnio wydanej aktualizacji czy ktos cos wie na ten temat ktora to poprawka zeby ja odinstalowac???

z gory dzieki za pomoc

Zadna aktualizacja nie blokuje tej opcji. Mam wszystko z WU i opcja normalnie dostępna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tu nie chodzi o zadne nabijanie postow a to co napisali inni nie jest tym czego szukam, u mnie poprosu ta opcja jest zaciemniona nie da sie jej zmienic i o to sie pytalem zreszta razor1 naucz sie czytac pisalem o tym i wiem gdzie sie to zmienia, tylko ze moje pytanie dotyczylo aktualizacji windy no ale skoro koledze sgj wszystko chula no to u mnie musze gdzies tego indziej szukac,opcaj zapisywania zalacznikow jest zaciemniona pomimo zmiany opcji strefy zabespieczen, ktora ma byc uzywana przez IE.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi