POWER BY AMD Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 czytam se serwis i natknołem sie na newsa w n vision Ustanowiono nowe rekordy w 3DMarku03 i 3DMarku2001. Dokonał tego Sami 'Macci' Mäkinen, który uzyskał wynik 15 738 w 3DMark03 oraz 33 484 punkty w 3DMarku2001. By móc tego dokonać, należało podkręcić RADEONa X800XT Platinum Edition do wartości 715MHz dla VPU i 1278MHz dla pamięci (ze standardowych 520/1120). i tak sobie pomyslałem ze napisze u nas bo kurde niektórzy nie czytaja wsyzskich serwisów wiadomosc na pewno ukaze sie predzej czy pouzniej wszedzie ale na pewno taktowanie gpu 715 i ati nie mozna pozostawić bez komentaza u nv 2 molex jest podobno tylko dla zapewnienia stabilnosci w czasie podkrecania ale jakos o podkrecaniu nv do takich wartosci to nie słyszałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 HuH a ja sie kiedys podniecalem moim 4400 i 14800...A GOSC ROBI W SMARKU 2k3 WIECEJ NIZ JA W 2001.. DAJCIE MI x800XT! http://www.akiba-pc.com/article.php?41.0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Ciekawe dlaczego nie widać wyniku Nature w 3dmark2001. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 bo wynik pewnie jest spreparowany :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 na ORBie go nie widze ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Nie liczcie ze jest spreparowany, ORB nie daje po prostu uploadowac wynikow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 To chyba dotyczy tego tematu http://www.muropaketti.com/sampsa/kuvia/r420_launch/ Tam są fotki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober9035 Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 blaczego nie podał linka z opublikowanymi wynikami(chodzi o orba na serwerze futuremarka)? W paint-cie każdy może mieć takie wyniki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 blaczego nie podał linka z opublikowanymi wynikami(chodzi o orba na serwerze futuremarka)? W paint-cie każdy może mieć takie wyniki. A ty co masz jakies problemy z czytaniem wypowiedzi? 2 posty wyzej berkut napisal ze sie nie da publikowac wiec nie wiem o co ci chodzi... :? Z kad te oskarzenia, nie wiecie kto to macci czy co? Jak ktos jednak jeszcze nie wie to: http://www.google.pl/search?hl=pl&ie=UTF-8...btnG=Szukaj&lr= 2 klikniecia i zobaczcie chociazby 1 wynik szukania... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober9035 Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 OK. Widze że ten koleś to profesjonalista i daleko mi do niego, ale dlaczego orb niedaje sie opublikować? czyżby nie byli przygotowani na x800 nie sądze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 widac jeszcze sie ne przygotowali daj se COMPARE . widzisz w wyborze nowe radki i nv? NIE! .. czy to odpowiada ci na pytanie? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober9035 Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 ok zwracam honor. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...