Skocz do zawartości
Szeryf

The worst of...

Ktora gra Id Software jest NAJSlABSZA?  

1. 1. Ktora gra Id Software jest NAJSlABSZA?

• Quake
      3
    • Doom 2
      1
    • Wolfenstein 3D
      5
    • Doom
      3
    • Quake 2
      7
    • Quake 3 Arena
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Gr00bY Mazur"]Dla mnie Q2 to największa porażka ID. Bez modów ta gra jest taaaaka wolna...

O nie, co to to nie!! Ta gra byla moze wolna 3-4 lata temu, jak ludzie nie znali zadnych strafe jumpow i calej masy innych, jakby na to nie patrzec, bledow gry, ktore sprawily, ze wcale nie jest ona wolna. Jedyne co zostalo wolne to rakietnica, poruszanie sie jest szybsze niz w jakimkolwiek innym fpp. Ogladnij jakies demka z ostatniego czasu jesli nie wierzysz. Niestety zachowal sie jednak stereotyp, ze ta gra jest wolna, ale on sie wykreowal 3 lata temu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mi się Quake II bardzo podobał :)

Mi tam sie nadal podoba :) w przeciwnienstwie do wynikow ankiety :/

no i ta muzyka Sonic Mayhem :)

Oj tak... :D

BTW masz moze tytuly utworkow z tego soundtracka?

Nawet na MP3 ją mam - hihihi...

mi tu :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dla mnie to jak wybor pomiedzy porshe a ferari to fakt ze niezabardzo trawie dooma ale to nie powod zeby odrazu ta gre przekreslac skoro niewiele w nia gralem Q3 niepodobal mi sie do czau jak sobie nie kupilem nowego pc uwazam ze seria quaka jest punktm odniesienia dla innych gier

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zapomnialbym dodac ze gra ktora najbardziej przypadla mi do gustu to q2 eeeee moment moment nie nie chyba q1 eeeeee pocz nie jednak q3 nie nie co ja gadam pewnie ze q1 o tak q1 a moze eeee sam niewiem eeeee potrzebuje 3 pc zeby grac jednoczesnie ktos mi pomoze :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie gram duzo w tego typu gry ale z tego co sobie przypominam quake 2 najmniej mi przypadl do gustu, natomiast jak zobaczylem quake gl kiedys na voodoosie no to przezylem maly szok (w pozytywnym aspekcie oczywiscie).  8O

Taa.... Quake1 rządzi, a GLQuake wymiata :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dla mnie najslabsza gra z tu zamieszczonych jest Quake1 mial straszne wymagania jak na ere 486 (wymagal do odpalenia procka pentium, nie odpalal sie nawet na 486 dx4 120) i jakos wolalem Duke 3D byl bardziej kolorowy a nie caly szary ale musze przyznac ze quake1 tez mial klimat ale juz nie taki jak Doom

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi