berkut Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Hello Jak wam poszly matury z biologii ? Mazowieckie tutaj podsumuje to co bylo: TRYWIALNE Tak prostych tematow nie wymyslilbym nawet sam, pisalem temat o budowie i funkcjach ukladu krwionosnego ocena - bedzie 5 albo 6, jakies pocieszenie po polskim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 ocena - bedzie 5 albo 6, jakies pocieszenie po polskimOfftopicznie i bezczelnie spytam - znakiem tego nie napiszesz już o zastosowaniu broni palnej w edukacji? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucha18 Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 extra temacik, ja w pomorskim mialem serdnio trudne tematy chociarz test byl naprawde trudny:< nawet w vademecum nie bylo odpowiedzi :( w sumie sie boje czy zdam no ale powinienem.. tu link do testu- http://www.kuratorium.gda.pl/index.php?c=107&d=1614 napisz mi czy to by bylo latwe czy trudne dla ciebie..sczegolnie glupie 10+ 12b,c no i w sumie 15(nowotwór czego nigdy nie robilem..) eh mam nadzieje ze zdam :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Jeny :o jak mozna pisac mature z biologii :o Ciezka sprawa, matma latwiejsza :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Hmmmm z biologia jest roznie. Jak ja zdawalem probna to tez myslelem ze byla banalna. 8 czy 9 stron na temat. Po czym wszyscy zdajacy w plecy. "Praca nie zwiazana z tematem" Temat pracy byl "Porownanie budowy wspolczesnych zwierzat i czlowieka" Banal co tu duzo mowic. Wszystko zalezy od oceniajacego. W ostatniej cgwili zmienilem na matme :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 z probnej mialem 3'ke bo jest taki glupi przepis ze nie mozna sikac po tym jak ktos juz wyjdzie i o ssakach i ptakach to wlasciwie tylko napisalem ze sa (temat byl o sposobie rozmnazania sie zwierzat), ze ssaki rodza, karmia cyckiem i ze ptaki skladaja jaja... tym razem pisalem odrazu na czysto i nie bylo bata zeby mi ktos wyszedl za wczesnie Offtopicznie i bezczelnie spytam - znakiem tego nie napiszesz już o zastosowaniu broni palnej w edukacji? :> hmm, odstrzelilbym kilku idiotow ale nie mozna.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 trudne mieliscie te testy, tera jestem cholernie zmeczony ale i jutro bedzie to trudne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 No rzeczywiście i tak łatwe. Ze swojej matury z biologii dostałem 5, ale to było kilka latek wcześniej Berkut myślałem, że Ty matmę weźmiesz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Jestem już za stary żeby się wypowiadać o maturach .. ale ten test jest prymitywnie prosty ....nawet nie trzeba było umieć tylko myśleć .... zresztą jak ja pisałem mat. z biologii to było analogicznie (tzn też nie doczytałem ekologii z któej był test, ale się dawało wymyśleć ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucha18 Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 o ekologi mozna sciamniac- a co sciemnisz o hemoglobinie?albo o plynach w plodzie matki... eh nie wiem dla mnie byla trudna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Dolnoslaskie tez latwe w 1 lawce wszystko mam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...