alfred1980 Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Witam.Mój problem dotyczy nieotwierającego się outlooka.Jeszcze do wczoraj wszystko było ok.Własnie dzisiaj otwierając outloocka tylko pojawia mi się ta niebieska plansza(outlook 6 i zaraz zanika )Na koncie innym działa ok.Jak mogę przenieść lub coś zrobić żeby otwierało się na moim starym koncie?Ewentualnie skąd mogę ściągnąc outloka 6 żeby od nowa zainstalować.Choć wolałbym naprawić na swoim koncie,ponieważ miałem ważne informacie.Poazdrawiam,thx za odpowiedzi .ah..moj system to XP pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 www.microsoft.com Sciągnij IE6sp1 lub SP1 do XP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Wiadomosci tego programu masz w katalogu: Documents and Settings<USER>Ustawienia lokalneDane aplikacjiIdentities{<CLSID>}MicrosoftOutlook Express Przenies gdzies pliki z tego katalogu. Sprobuj odpalic OE i sprawdz czy sie uruchomi. Jezeli tak, tzn. ze ktorys z plikow *.dbx zostal uszkodzony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...