Skocz do zawartości
Matriks1111

Które RAM-y lepsze do mojego kompa ??

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie - które ramy wybrać - żeby lepiej na platwormie AMD działały ?? (w grę wchodzi również ich O/C) do wyboru mam dwie propozycje

1. 2x512 Geil (dual kit) 433 Mhz CL 2.0

2. 2x512 OCZ (dual kit) 400 Mhz CL 2.0

Mój config jest w podpisie (ramy są jush nieakutalne - chodzi o Twistery -nie mam ich jush) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra zmiana planów - jakieś inne dobre pamiątki mi zaproponujcie na mojego Abita NF7-S 2.0 2 x 512 400 Mhz lub 433 Mhz CL 2.0 - bo niestety jak się dowiedziałem - OCZ u nas dostać nie można - nie ma ich skąd sprowadzić :( ZAŁAMAĆ SIĘ IDZIE !!! Więc teraz moja prośba - wsażcie mi ramy na których ładnie mojego Bartka 2500 + XP - Mobile wykręce na np. 2500 Mhz :P

PS Czy mogą być np. HyperX 2 x 512 DDR 434 Mhz CL 2.0 ?? Co o nich sądzicie ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale potraficie mi zagwarantować - że ładnie bedą działać te OCZy ?? :P Bo nie chce znów kasy utopic w ramach i się bujać z ich wymianą :(

Oczekujesz, że ktoś zagwarantuje Ci 250?

Proponuję udać się do wróżki.

Kup hynixy, albo coś na bh5/bh6

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na allegro czegos sensownego poszukaj. Tak prawde mowiac to teraz nie ma ramow ktore mozna polecic w slepo. Trzeba trafic na dobre sztuki.

Poszukaj Kingstonow 333 Value na BH-6.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi