Hajmon3 Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 taaak oczywiscie wiadomo 6800 jest slabszy i od R9800 XT. Szkoda, ze podales tylko jeden test w ktorym ATI wygrywa, a cala reszta w ktorych jest na odwrot to juz nie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 no ja nie wiem , czy ludzie sa tak zaslepieni tym ati czy o co im chodzi ? z testow wynika ze ani jedna ani druga nie maja przewagi a na forum dalej ze ati ruzlez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Po co się tak gorączkujecie? Mimo, że na dzień dzisiejszy w średniej klasie wygrywa ATi i właśnie ją wolę to nie oznacza, że jeśli NV będzie lepsze to jego nie kupię następnego. To tak jak płyty. Wziąłem co było lepsze a nie do czego mam sentyment. :wink: Co do rewelacyjnych 6800 i ich ceny $299 to gdzie one są? Miały zrobić spore zamieszanie tymi cenami ale jakoś nigdzie nie widzę ich w takiej cenie. Macie jakieś linki do sklepów w takiej cenie? Czyli wychodzi na to, że wydajność podobna (nie licząć AA) i cena także podobna! Więc pozostaje sentyment! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 qrcze drobnych neiwziąłem :lol: może mi na kartke dadzą tego radka lub Gf :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simplex Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Ba, nawet po uzyciu patcha 1.1 jakosc wyswietlanej grafiki w Far Cry nadal jest gorsza na kartach nVidii. http://hardocp.com/images/articles/1083564...k70te_4_4_l.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Ale cos mi sie w te zdjecia w ogole wierzyc nie chce jakies glupoty podaja 1024x768 medium i jakosc gorsza niz na mx440 :-) jakies glupoty to są Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Ja tam byl bral mimowszystko ATI, bo to juz takie przywiazanie..Nvidia dla mnie jest bee i jakos jej nie lubie a do ATI mam pelen szacunek i juz nie zmienie raczej producenta :P Ale to tylko moje skromne zdanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Co wy sie tak klucicie o ta wydajnosc, i tak ci co maja na to kase to wiekszosc kupi dlatego ze to ma ladny laminat i radiator w ksztalcie ognia. Normalni ludzie w 98% nie maja kasy na to :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Normalni ludzie w 98% nie maja kasy na to :P Ales to podsumowal :lol: Normalni ludzie to powinni wlasnie miec na to kase tylko ze u nas jest nienormalna rzeczywistosc :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 właśnie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piniusz Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 MAm od roku radeona 9800pro. Wczsniej mialem tylko karty nVidii. Skusilem sie po przeczytaniu kilku artykulow w kilku miejscach, kilku recenzji i testow. POczatki byly straszne. Teraz jest juz duzo lepiej z jej uzytkowaniem. Raz przeczytalem wypowiedz jednego z uzytkownikow ATI, ze jesli ktos koniecznie chce wzbogacic swoje zycie o duzo przygod, niech kupi radeona. Zgadzam sie z nim w pelni i podpisuje. Teraz mysle o zmianie karty i za zadne skarby swiata nie wezme Radeona...Nie mam czasu na stale szukanie nowych uaktualnien poprawek i patchy do "patchy". Pragne jednak swietego spokoju w tej materii. Na 10 fps do przodu lub do tyłu nie zalezy mi wcale:) POzdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 Ja przed Radeonem też miałem nVidie i jakoś nie spieszy mi się z wymianą. Od początku nie miałem najmniejszego problemu z radeonami i teraz też ich nie mam. Instaluję nowe stery tylko tak dla zasady, że są nowsze! :lol: :lol: :lol: Pozatym wszystko Ok. :wink: Wszędzie znajdzie się niezadowolony user. W końcu takie jest życie! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 21 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2004 A ci się znowu kłócą co lepsze, aTI a może NV, co za kraj... przecierz za to 2000 można kupić kompa, masakra, który normalny człowiek da 2000 zł za kartę do grania w domowym zaciszu, na pewno nie ja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...