Skocz do zawartości
Łukasz...

Złóż jako pierwszy w Polsce zamówienie na Radeona X800 !!!

Rekomendowane odpowiedzi

no ja nie wiem , czy ludzie sa tak zaslepieni tym ati czy o co im chodzi ? z testow wynika ze ani jedna ani druga nie maja przewagi a na forum dalej ze ati ruzlez

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po co się tak gorączkujecie? Mimo, że na dzień dzisiejszy w średniej klasie wygrywa ATi i właśnie ją wolę to nie oznacza, że jeśli NV będzie lepsze to jego nie kupię następnego. To tak jak płyty. Wziąłem co było lepsze a nie do czego mam sentyment. :wink: Co do rewelacyjnych 6800 i ich ceny $299 to gdzie one są? Miały zrobić spore zamieszanie tymi cenami ale jakoś nigdzie nie widzę ich w takiej cenie. Macie jakieś linki do sklepów w takiej cenie? Czyli wychodzi na to, że wydajność podobna (nie licząć AA) i cena także podobna! Więc pozostaje sentyment! :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MAm od roku radeona 9800pro. Wczsniej mialem tylko karty nVidii. Skusilem sie po przeczytaniu kilku artykulow w kilku miejscach, kilku recenzji i testow. POczatki byly straszne. Teraz jest juz duzo lepiej z jej uzytkowaniem. Raz przeczytalem wypowiedz jednego z uzytkownikow ATI, ze jesli ktos koniecznie chce wzbogacic swoje zycie o duzo przygod, niech kupi radeona. Zgadzam sie z nim w pelni i podpisuje. Teraz mysle o zmianie karty i za zadne skarby swiata nie wezme Radeona...Nie mam czasu na stale szukanie nowych uaktualnien poprawek i patchy do "patchy". Pragne jednak swietego spokoju w tej materii. Na 10 fps do przodu lub do tyłu nie zalezy mi wcale:)

POzdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja przed Radeonem też miałem nVidie i jakoś nie spieszy mi się z wymianą. Od początku nie miałem najmniejszego problemu z radeonami i teraz też ich nie mam. Instaluję nowe stery tylko tak dla zasady, że są nowsze! :lol: :lol: :lol: Pozatym wszystko Ok. :wink: Wszędzie znajdzie się niezadowolony user. W końcu takie jest życie! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ci się znowu kłócą co lepsze, aTI a może NV, co za kraj... przecierz za to 2000 można kupić kompa, masakra, który normalny człowiek da 2000 zł za kartę do grania w domowym zaciszu, na pewno nie ja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi