birdman Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 ostatnimi czasy nie widac nowych recenzji, newsow jest malo i takich jakichs wymuszonych; co sie dzieje? czy serwis sie juz konczy? i co sie stalo z moimi ulubionym recenzjami xxx vs mlotek?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Matura, matura :) Która na szczęście już się kończy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 jak możecie mature stawiac na pierwszym miejcu przed tweakiem , to jest niedopuszczalne !~! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Matura, matura :) Która na szczęście już się kończy.ja to juz obserwuje od dluszego czasu; i nie wmowisz mi ze uczysz sie non stop do matury... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Do matury to ostatnio sie uczyłem, a wcześniej stwarzałem pozory :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Byłem przekonany, że maturę miałeś rok temu. Heh, powodzenia! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Byłem przekonany, że maturę miałeś rok temu. Heh, powodzenia! :) A ja żyłem w błogim stanie, że do matury jeszcze daleko. Z tego stanu wyprowadziła mnie matka szykując mi garnitur na następny dzień :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 Byłem przekonany, że maturę miałeś rok temu. Heh, powodzenia! :) A ja żyłem w błogim stanie, że do matury jeszcze daleko. Z tego stanu wyprowadziła mnie matka szykując mi garnitur na następny dzień :) Więc w końcu nie poszedłeś w dresie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 27 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2004 Więc w końcu nie poszedłeś w dresie ?? Chodzi o to żeby się nie wyróżniać, łatiwiej coś ściągnąć, nauczycieli nie oślepiać. :lol: NO OFFENCE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Właśnie przydały by się nowe recki, testy, arty albo chociaż tłumaczenia. Reszta redakcji się obija. A jak Ci poszła matura ?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=77378 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 5 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2004 Z tego co widziałem to tweak.pl szuka nowego redaktora/news-mana - sznasa dla ciebie: birdman :) Może uda ci się coś zmienić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 14 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2004 heh reed zmienil avatara i jakos tak dziwnie bez tych plerow ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 heh reed zmienil avatara i jakos tak dziwnie bez tych plerow ;) Jak zapuszczę większe to wstawię z powrotem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 a czym je "zapuszczasz" ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 reed nie przesadzaj bo sie nie zmieszcza :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 pozatym jak ci urosna plecy to nowa bluze bedziesz musial kupowac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...