Skocz do zawartości
..::SNAP::..

Obudowa Diabolic >> widzial ktos taki wypas??

Rekomendowane odpowiedzi

..::SNAP::.. chcesz isc na latwizne...

Co tu jest do zmodowania??? :P :D

Pozatym to ta buda jest juz dosc stara :D

nie no ja sie specjalizuje w modach ale nie zmodowanych bud :)

btw za jakies 10 dni zaczynam robic case 100% recznie , od zera

cos takiego tylko nizsza ( jakies 12-15cm ) i ladniejsza ;) bez wkretow itp...

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie odpustowo- tandetna, na zywo wyglada jeszcze gorzej ale za to jest bardzo solidnie wykonana.

Jednak za ta kase (ja ja widzialem za 130 ojro) medium tower bez PSU to zadna okazja, tym bardziej, ze oprocz stosunkowo ciekawego wygladu nie oferuje nic wiecej (standardowe wnetrze itp.)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Popatrzylem na te video recenzje, ta buda nie ma miejsca na wentylator wwiewajacy. Za 700 zl to troche niefajnie... I jeden bok jest na nity, co utrudnia np. chowanie zbednych kabelkow. Wole mojego minimalistycznego Chiefteca :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam dowas pytanie gdzie mozna kupic ( najlepiej link i cena ) do takeigo tunelu powietrznego z filtrem jak t aobudowa ma na bocznej sciance. sa moze inne takei filtyry na wentylatory z mozliwoscia łątwego demontazy??

bo jak sie taki filt co jakis czas czysci ( np co 2 tygodnie i co chwile si eto wkreca i wykreca z palsiku to to długo niepozyje )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi