Skocz do zawartości
xan

Colin McRae Rally 2

Rekomendowane odpowiedzi

heh zagrałbym z wielką chęcią ale nie działa mi na radku... 

RS: Tobie działa??

Co????? Chyba masz zwalonego tego Radka albo masz coś zwalone w systemie, ewentualnie jakąś marną wersję pirata ja mam ATI7500 i gierka mi wymiata bez żadnych problemów :) :) :)

Apropos Peugeota to moja ulubiona bryczka i najlepiej mi się nią jeździ :)

A na jakim systemie??
Obecnie na XPprof. ale wcześniej na Millenium i też było GIT
dzifffne :? musze poszukać gdzies colina i spróbuje, ale jak kiedyś instalowałem to nie działał... Może na nowych sterach i patchu pójdzie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to cyk... ja kiedys z qmplem gralem przez modem ;) tak, ze on mi sie wdzwonil na komp i strasznie haczyla gra... z reszta moze glupi pirat or sth like that ;( ;( ;( w kazdym badz razie zaloze sie, ze zaden z was nie wygralby z moim qmplem w wyscigu japonii dla dwoch. :D :D :D on tam jest wyrabisty ze tak powiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiec ,probowalismy (ktos odpowiedzial na moje propozycje :D) i tak. Mam stale ip i stawiam gre. Wiem ,ze sygnal o checi dolaczenia jest ,bo mi Firewall to zglasza (probowane rowniez na wylaczonym). I czekam i czekam i nic. Oni wpisuja i tez nic. Pamietam ,ze rowniez mialem problemy z ta gra na IPX. Aha wszyscy mamy piraty ,wiec nie wiem czy to od tego. Moze jakies sugestie??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Posiadam gre Collin 2 (PL) i mam pewien problem bo czasami podczas startu odcinka ( gdy jest odliczanie ) ekran robi sie prawie caly szary az do momentu wystartowania samochodu - wtedy wraca do normy - dzieje sie to tylko na niektorych trasach.

Czy ktos zetknal sie z takim czyms i czy moze sa jakies patche do tej gry ? jezeli sa jakies patche to bym prosil o dzialajce linki.

A co do komputera to Windows XP Pro Pl + SP1 , karta graficzna Sapphire 8500LE , DirectX9.0 , Drivery Catalyst 3.1.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a Colina 3 testował już ktoś może - jakie wrażenia ??

Zeby potestowac to musi cos takiego byc.

Co do problemu to raczej nie jest uciazliwy klopot. Ale jezeli nie mozesz spac to zmiem sterowniki karty graficznej. Poprobuj z ustawieniami grafiki w grze (rozdz., detale otoczenia jak i samochodu, mapowanie wybojow, itp).

A jak sie nic nie da zrobic to przy odliczaniu zamykaj oczy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zassałem go właśnie z Kazy (178 mb). Rozpakowałem zainstalowałem, włączyłem i działał :twisted: jenak kiedy miał sie rozpocząć wyścig pojawił się komunikat 8O ,,make sure that CMR 2 cd is in your cd rom".

W<span style="color:red;">[ciach!]</span>iłem sie, bo próbowałem już chyba z sześciu cracków :x

Mam winde xp

jeśli macie jakieś pomysły to mówcie, ale żadnych postów w sytlu ,,Warez, oszustwo, kup oryginał,itp."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi