Skocz do zawartości
k a m e r e k

Miło, że wpadłeś... ;) + Kowboj w jU-eS-Ej

Rekomendowane odpowiedzi

Byłem u niej dziś. Co za dzień ehh nie chce mi sie w to wierzyć.. to jakby ktoś mi powiedział, że jutro umrę.. no może mniej drastycznie, ale jednakowo paskudne uczucie..

Wszedłem jak zwykle tylnym wejściem i musnąłem ją w szyję... ale ona mnie odsunęła.. Miała łzy w oczach.Spytałem - co się stało?

-Jestem w ciąży... jakby mi noż ktoś pod żebro szybkim ruchem wsunął..

Spytałem czy jest pewna?

-Tak, zrobiłam testy u ginekologa..

Cholera- pomyślałem jak student próbujacy sobie przypomnieć gdzie schował ściagę w kamizelce- ale jak.. kiedy.. ?

- No tak hmm..

Przyznam, że trochę spanikowałem.. wyszedłem szybko .. ehh prawda - wybiegłem z domu....

Biegłem tak już trochę tą samą alejką, którą tak uwielbiałem z nią spacerować letnimi wieczorami... Biegłem a tu na każdym kroku te małe rozwydrzone bachory z ich matkami. Na balkonach znów te dzieciaki.. w piaskownicy obok placu zabaw cała wręcz gromadka...

- Kur... - w myśli zacząłem ciskać gromami- ale ja chce jeszcze się bawić, żyć, podróżować, snuć plany we dwoje, wpatrzeni w gwiazdy przez całą noc wyobrażać sobie jak to będzie za 5, 10, 25 lat... i to ma byc już teraz? Tak ? w ten sposób , tak po prostu? Szlag...

Patrzę na kiosk a tam wyobklejana ścianka "świerszczykami" i reklamami Durexa..

No tak - prędzej ci serce pęknie.. o żesz...

Idę juz tak dobre 25 minut i liczę w pamięci ile to już razem jesteśmy... no tak 13 miesięcy..

Mijam przedszkole - tłumek dzieciaków gania w brudnych ubrankach po trawniku.. pośrodku opiekunka... dziżassss.. jak w ulu .. brrr.

Dzień dobry - podnoszę wzrok - Dzień dobry - odpowiadam sąsiadce. Patrzę tak na nią przez chwilkę jak ją mijam.. młoda kobietka a już 4 dzieci... pierwszy raz wpadła jak miała 17 lat ehh co za życie...

Mam już dość myśli o całej sprawie.. z przestrachem mijam sklep "wszystko dla bobasa", skrecam w uliczke, jeszcze 100 metrów i będę w domu... już widzę to zimne piwko w lodówce..

"Trzeba się rozluźnić.. przemyśleć... a może to nie moje... eee co ja pier.." Kasia przecież mnie kocha..

No, już w domku - teraz tylko myk do lodówki... pssssyk i już ..

Siadam przed kompem... o nowy film sie sciągnał... tyle, że francuski i bez napisów..no to myk na stronkę napisów...stukam //www.napisy.info i ..... enter..

-O w morde jeża- patrzę i oczom nie wierzę...

"Witaj! kamerek. Miło że wpadłeś."

....

:) :P

Dołączona grafika

PS. to oczywiście fikcja literacka ktorą popełnilem widzac ten napis na www -pare minutek temu mnie naszlo hehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi