harryt Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 Zagrałem wczoraj w MOH PA, jako fan gry od nr 1 na PSX, stwierdziłem, że medal nie jest już tą grą którą był. Stał sie taki sam jak wiele innych (abstraciach!ąc od strony technicznej). Zmiana charakterystycznego interfejsu, werbli, HUD-a itd. nie wpłynęła dobrze. Obecnie stał sie zlepkiem COD-a MOH ze wskazaniem na COD. Obecnie jest fajną grą wojenną ale niestety nie jest już "medalem". Gra zatraciła swój charakterystyczny i wyjątkowy klimat, na co również moim zdaniem ma wpływ przeniesienie akcji na Pacyfik. Jescze jedna refleksja, gra jest bardzo wymagająca, ale ja już nie wiem o co chodzi w tym sprzęcie, czytając na jakich wypasionych komputerach przycina, zwalnia itp. jestem zdziwiony, u mnie działa całkiem nieżle na Wysokich (co mnie mile zaskoczyło) 1024x798 a mam tylko Celerona 2,6 512 RAM 266Mhz, HIS Radeon 9550 128/128 nic nie jest podkręcone. Nie wiem już o co chodzi w tych sprzętach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 Kupiłem sobie tą gre . Zabrałem się za instalowanie . Włącza się instaler . Naciskam instaluj . Pojawia się okienko naciskam next . I wyskakuje takie coś " Program nie możne znaleść Medal of honor Pacific Assault . W celu jego znalezienia wpisz w wyszukiwarce Medal of honor PA_CODE.exe" Znalazłem go w katalogu z grą tylko w innym podfolderze . Właczam ten plik prosi o serial więc wpisuje key z pudełka . I wyłącza się dalej się nie dzieje . Co zrobić ? Jak zrobić aby plik setup znalazł ten plik którego nie widzi . Oszukaj gre/instalke. Stworz sobie taki pliczek na hdd i pozniej przy instalce jezeli bedzie pytal o niego to podaj zrodlo. Jemu pewnie chodzi tylko o sprawdzenie czy jest takie cos. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 kiedy on nie prosi o źródło on tylko informuje że tego pliku nie ma :( a on sobie przebywa w katalogu support Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastermax Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 to rozumiem że jak mam NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X 128MB to sobie narazie nie pogram???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 to rozumiem że jak mam NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X 128MB to sobie narazie nie pogram????Nie wiem jak full, ale gdy miałem MX440, to dema nie mogłem nawet uruchomić. Zresztą jest napisane w readme, że potrzebna jest karta z pełnym wsparciem dx8.1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 kiedy on nie prosi o źródło on tylko informuje że tego pliku nie ma :( a on sobie przebywa w katalogu support Posluchasz mnie czy bedziesz dalej biadolil ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZATOICHI Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Jakby ktos nie wiedzial to wyszedl juz patch do gry Electronic Arts has released a patch for Medal of Honor: Pacific Assault which removes various single-player and multiplayer bugs (mouse and input lag, dedicated server CPU utilization, spawn code server hitching). link: http://www.gamershell.com/news/18629.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Kaeres ale ja nie biadole odbierz maila to ci wyśle screeny jak to sie dzieje ten plik na HDD jest i to nic nie daje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bgszef Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Siema. Potrzebuje pomocy! Otoz, po uruchomieniu instalatora wyswietla mi sie blad o takiej tresci; "An error (-5003 : 0x5) has occured while running the setup" A w DETAILS cos takiego : "Error Code: -5003 : 0x5 Error Information: >SetupDLLSetupDLL.cpp (1964) pAPP:Medal of Honor Pacific Assault PVENDOR:Electronic Arts PGUID:56CFA833-F44F-4199-8C58-7F8B38F2BC7B $10.1.0.241 @Windows XP Dodatek Service Pack. 1 (2600) IE 6.0.2800.1106 Z gory dzieki za pomoc Peace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 a ja sie moge pochwalic ze wczoraj ukonczylem MEDALA. szkoda ze juz koniec... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 Kur*** zasrany remont mi sie przedluza a tyle hitow na mnie czeka :< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 ja sobie mykam na 1024x768 aa2x i af2x i nie spada poniżej 30fps oczywiscie reszta ustawien na maksa.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2004 Ktos juz sprawdzal co daj patch ?? :| Czy dziala z nim AA ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliver64 Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Czy ktoś wie jak można odpalić MOH:PA pod win 98/ME ?? Czy istnieją jakieś fixy lub patche umożliwiające odpalenie gry ?? Proszę o pomoc !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Jak odpalic konsole w tej grze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Czy ktoś wie jak można odpalić MOH:PA pod win 98/ME ?? Czy istnieją jakieś fixy lub patche umożliwiające odpalenie gry ?? Proszę o pomoc !! Narazie patch niema na to, a z fixem sie nie spotkalem. Gra raczej na 98/Me nie ruszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Gierka ma moc ale juz mnie ta dzungla meczy :/ Wole jednak klimaty WWII tak jak w CoD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makopol Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 grałem, ale bez emocji. grafika niezła, ale sama gra działa dośc niemrawo. nie przycina się, ale chodzi mułowato. równie niemrawi sa Japończycy. mozna gościa klepnąć w ramię, a nie zacznie strzelać, dopóki nie zacznę. kłuja bagnetami, ale można spokojnie przeładowac magazynek i zastrzelić gościa bez zbytniego uszczerbku na zdrowiu. błędów jest więcej. raz wpadłem na patrol japońców. obok stał samochód w który rzuciłem granatem. samochód stanął w płomieniach, natomiast jego żółci właściciele dalej byli zajęci sobą. kiedy otworzyłem do nich ogień, jeden z nich wsiadł do płonącego samochodu i odjechał :? . bron kiepska. polecam japoński peem, karabiny są słabe, cekaemy podobnie. tęsknię za schmeiserem, pepeszą. tak słabego thompsona dawno nie widziałem. ogólnie nie chce mi się za bardzo grać. meczę się w tej dżungli-buszu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Gierka ma moc ale juz mnie ta dzungla meczy :/ Wole jednak klimaty WWII tak jak w CoD. Nawiazujac do mojego posta nasuwa mi sie pytanie. Czy tak jest do konca gry czy bedzie jakas misja jak z poczatku w peal harbor (ktora byla chyba najlepsza do tej pory). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 grałem, ale bez emocji. grafika niezła, ale sama gra działa dośc niemrawo. nie przycina się, ale chodzi mułowato. równie niemrawi sa Japończycy. mozna gościa klepnąć w ramię, a nie zacznie strzelać, dopóki nie zacznę. kłuja bagnetami, ale można spokojnie przeładowac magazynek i zastrzelić gościa bez zbytniego uszczerbku na zdrowiu. błędów jest więcej. raz wpadłem na patrol japońców. obok stał samochód w który rzuciłem granatem. samochód stanął w płomieniach, natomiast jego żółci właściciele dalej byli zajęci sobą. kiedy otworzyłem do nich ogień, jeden z nich wsiadł do płonącego samochodu i odjechał :? . bron kiepska. polecam japoński peem, karabiny są słabe, cekaemy podobnie. tęsknię za schmeiserem, pepeszą. tak słabego thompsona dawno nie widziałem. ogólnie nie chce mi się za bardzo grać. meczę się w tej dżungli-buszu A cos ty chcial od Thompsona :| ?? Przeciesz ten karabinek mial duzy rozrzut naboi, a co do PPSH to sie wogole nie wypowiem :lol: StG44 jest fajne, ale ilez tego mozna ogladac :roll: ?? Mi to wisi do kogo strzelam najwazniejsze zeby byl klimat IIWŚ. Niemam nic do niemcow i nie musze nonstop do nich strzelac 8) Bardziej mnie wq..... te zolte skosne oczy :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magx2k Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Jak dla mnie to juz przesadzają z pisaniem/tworzeniem kolejnych gier na przestarzałym lekko zmodyfijowanym silniku Quake3 Gra ma strszane ograniczenia ,porównujac do takiego FAR CRY to silnik M.o.H - P.A to kulawy dziadek , Ogólnie gra może sie podobać ,ale odstrasza wymaganiami sprzętowymi ,to już HL-2 ma chyba mniejsze wymagania ! ! ! Przy max detalach P.A w 1024x768 ansiox4 bez AA potrafi przyciać na sprzęcie Athlon 2800+ 1GB Ram i X800Pro to juz lekka przesada skoro o niebo bardziej dokładny FAR CRY chodzi płynniej ,o Doom3 i HL-2 nie wspomnę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Przy max detalach P.A w 1024x768 ansiox4 bez AA potrafi przyciać na sprzęcie Athlon 2800+ 1GB Ram i X800Pro cos masz z kompem umnie na 1024x768 af8x i aa2x (niewiem czy dziala ale chyba tak) nie spada ponizej 30fpsów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Jak dla mnie to juz przesadzają z pisaniem/tworzeniem kolejnych gier na przestarzałym lekko zmodyfijowanym silniku Quake3 Gra ma strszane ograniczenia ,porównujac do takiego FAR CRY to silnik M.o.H - P.A to kulawy dziadek , Ogólnie gra może sie podobać ,ale odstrasza wymaganiami sprzętowymi ,to już HL-2 ma chyba mniejsze wymagania ! ! ! Przy max detalach P.A w 1024x768 ansiox4 bez AA potrafi przyciać na sprzęcie Athlon 2800+ 1GB Ram i X800Pro to juz lekka przesada skoro o niebo bardziej dokładny FAR CRY chodzi płynniej ,o Doom3 i HL-2 nie wspomnę Ludzia na R9800Pro spadaja FPS do 20 wiec chyba cos masz nie tak jak Ci czesto przycina ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magx2k Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Podczas wybuchów w porcie przycina nawet na X800 pro znaczy sie nie jest to stopklatka ,ale strasznie odczuwalny dyskomfort w fps ,tak czy siak gra niedopracowna i liniowa ! :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 ciekawe....u mnie nie przycina :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 ciekawe....u mnie nie przycina :) to taka subtelna forma chwalenia sie sprzętem?!?! taaak widzimy jakiego masz wypasa, szczerze gratulujemy :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 A wiec listonosz mnie nie zawiodl i dzisiaj otrzymalem MoHPA :) W wersji kinowej PL :) Patcha zainstalowalem bez problemu, zreszta jak i cala gra :) Co do samej gry, to dawno zaden FPS na tak dlugo mnie nie przyciagnol, nawet CoD po SP mnie tak nie wciagnol 8O Dlamnie gierka jest bomba, klimacik miod malinka :) No a co do szaty graficznej to gram w 1024x768, modele=medium, a srodowisko=low srednio 38 FPS. No coz malo, ale gra wciaga na maxa 8) Teraz poczekam sobie na zmiane grafy i bedzie luksik :twisted: :twisted: Jesli chodzi o SP to gra bije o glowe CoD i MoHAA. a co do MP to sie jeszcze zobaczy, bo jeszcze nie gralem :) ciekawe....u mnie nie przycina :) to taka subtelna forma chwalenia sie sprzętem?!?! taaak widzimy jakiego masz wypasa, szczerze gratulujemy :x Nie chodzi o to, ze sie chwali ale to dziwne ze na 9800pro gra chodzi plynnie a na X800Pro sie przycina 8O Koles ma na 100% cos zle skonfigurowane, umnie czasem doczyta, ale to przez to, ze musi cos z DVD doczytac a to ma dlugi rozruch i wtedy mam scinke na 2 sec ;) A tak to nic nie doczytuje i wszystko ladnie smiga :) P.S. Jutro wsadze jakies screny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 jak komuś na X800pro przycina to 8O mój kolega gra na 9800Pro na max detalach w 1024 x 864 też czasem zrobi skok ale to przez małą ilość pamięci ... a u mnie na GF6800 tak samo chodzi płynnie ale są przeskoki np. na początku jak w wodzie byłem .. powodowane niewystarczającym ramem :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Jak dla mnie to juz przesadzają z pisaniem/tworzeniem kolejnych gier na przestarzałym lekko zmodyfijowanym silniku Quake3 Gra ma strszane ograniczenia ,porównujac do takiego FAR CRY to silnik M.o.H - P.A to kulawy dziadek , Ogólnie gra może sie podobać ,ale odstrasza wymaganiami sprzętowymi ,to już HL-2 ma chyba mniejsze wymagania ! ! ! Przy max detalach P.A w 1024x768 ansiox4 bez AA potrafi przyciać na sprzęcie Athlon 2800+ 1GB Ram i X800Pro to juz lekka przesada skoro o niebo bardziej dokładny FAR CRY chodzi płynniej ,o Doom3 i HL-2 nie wspomnę bo jakbys wiedzial cokolwiek o enginie q3 to nie zostal on stworzony do duzych map .. a w mohpa przesadzili z drzewami i innymi duperelami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...