Skocz do zawartości
kucyk

Pro Evolution Soccer 4 / We 8

Rekomendowane odpowiedzi

:D to tez zapodam kilka filmikow

dla odmiany dam kilka moich bobów :-P

"zapisz element docelowy jako...

brak mi slow

bramkaz sprzedawczyk

grrr&wrrr

nonienok...

samoboj2

samoboj kompa

samoboj

i kilka brameczek :-P

pierwsza

druga

trzecia

czwarta

piąta

Edytowane przez .zip

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szybkie pytanko - szybka odpowiedź:

Czy do WE8i potrzebne są jakieś oficjalne łaty od Konami czy walić na niego tylko patch Wolfa Gold??

EDYTA po pierwszym meczu w WE8i

Faktycznie szybsza, lepiej zoptymalizowana, strzały siakieś takie fajniejsze :)

Teraz instaluje Wolfa :)

EDYTA po rozegraniu pucharku z patchem Wolfa

Ech Ci bramkarze... Jakoś nie zauważyłem żeby się coś znacznie poprawiło. Ciężko przyjąć piłę tak, aby nie odkakiwała (to jest fajne!). Wolf wykonał kawał dobrej roboty - nawet repra ma w miarę aktualny skład (chociaż kto za tym by nadążył u nas :razz: ). WE8i ma większą dynamikę więc widać że engine troszkę zoptymalizowany. W PES4 nieraz grało się tak jakby "od niechcenia" :)

Generalnie spoko, aha i intro Wolfa posysa :)

Edytowane przez kazik2000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy do WE8i potrzebne są jakieś oficjalne łaty od Konami czy walić na niego tylko patch Wolfa Gold??

1281840[/snapback]

Wolf Gold, a co to?

Ja mam: "TheWolfF2005EvolutionPatchWE8IPC" 906MB + patch "TheWolfFM2005EvolutionPatchWE8IPCUpdate1" 3.69MB

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wolf Gold, a co to?

Ja mam: "TheWolfF2005EvolutionPatchWE8IPC" 906MB + patch "TheWolfFM2005EvolutionPatchWE8IPCUpdate1" 3.69MB

1283195[/snapback]

wer. GOLD to nic innego jak ten plik 906MB nawet w patchu masz opis co zmienia

CONTENTS:

- Deleted 3 duplicate players that existed in the FM2005 Gold option file.

ps. swoja droga musze sprawdzic tego option file Platinum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja z innej beki..

gram z kompem.. no co.. Master liga..

:)

Wygrywam 1:0

komp zaczyna na koncu drugiej polowy (tak 70min) zaczyna PERFEKCYJNIE grac.. obojetnie czy to 3-5-6gwiazdek.. nie wkurza was to.. to jest od pierwszej czesci tej serii. dla mnie kiszka:/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja z innej beki..

gram z kompem.. no co.. Master liga..

:)

Wygrywam 1:0

komp zaczyna na koncu drugiej polowy (tak 70min) zaczyna PERFEKCYJNIE grac.. obojetnie czy to 3-5-6gwiazdek..  nie wkurza was to.. to jest od pierwszej czesci tej serii. dla mnie kiszka:/

1284883[/snapback]

To Ty chyba nie grałeś w żadną z części NBA Live. Tam to dopiero komp dostaje wścieklizny i nieważne czy prowadzisz 20 czy 30 punktami! :mur: :mur: :mur:

Tu się da czasem przetrzymać nawałnicę (poza tym Twoi zawodnicy są już zmęczeni a komp przeprowadza zmiany, rób tak i Ty)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tu się da czasem przetrzymać nawałnicę (poza tym Twoi zawodnicy są już zmęczeni a komp przeprowadza zmiany, rób tak i Ty)

1285170[/snapback]

Dokładnie, komp wcale nie jest taki straszny, wystarczy odpowiednio wybić go z rytmu, raz, dwa i pojechać z kontrą by dobić i jest luz...

Według mnie dodaje to realizmu, gdy wraz ze zbliżającym się końcem spotkania, drużyna przeciwnika rzuca się do odrabiania strat, aż ich się nie uspokoji bramką z kontry :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czesc!!

Wlasnie zbieram ludzi do III ligi

Stronka!!

Strona jest profesionalnie prpwadzona, mam specialny scrypt!!

Czekam na Was!!!

PS.Zasady:

-pes4+ patch 1.1

-lacze 160/128

-wybieracie druzyne klubowe (oprocz tych co sa w I i II lidze)

-zglaszacie sie do mnie na mail : pes4@op.pl lub GG: 4139197

-przechodzicie test polaczenia (host client)

Pozdrawiam

aTi ;-)

PS2. Uczestnictwo długoterminowe!!!!!!!!!!!!!!!!1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grodzioo

aTi mam pytanko. Jak sie ma wolfa3.0 i ole mix to mozna sie dolaczyc czy niebardzo?

Ja z checia bym sobie pogral w pes4 przez neta ale niewiem czy bedzie dobrze dzialalo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aTi mam pytanko. Jak sie ma wolfa3.0 i ole mix to mozna sie dolaczyc czy niebardzo?

Ja z checia bym sobie pogral w pes4 przez neta ale niewiem czy bedzie dobrze dzialalo

1294015[/snapback]

Jasne ze bedzie dzialalo;-)

Tylko musisz tez miec patcha 1.1

Najlepiej zrob tak(zeby nie bylo pozniej problemow);-)):

-na swiezo zainstalowana gre wrzuc patcha 1.1 i pozniej wolfa i ole

Bedzie na 100% dzialac;-)

Pozdrawiam

aTi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ktos tutaj mial problemy z dzwiekiem.. czy udalo mu sie to rozwiazac?

chodzi o to, że dzwiek jest opóźniony. Nie jest to zawsze, ale dzisiaj mi to wyskoczylo; troszke sie poddenerwowalem.

dzienx za odp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ktos tutaj mial problemy z dzwiekiem.. czy udalo mu sie to rozwiazac?

chodzi o to, że dzwiek jest opóźniony. Nie jest to zawsze, ale dzisiaj mi to wyskoczylo; troszke sie poddenerwowalem.

dzienx za odp.

1294227[/snapback]

Ja mam niestety to samo;-(

Od poczatku ja PEs4 zainstalowalem nie umiem sie z tym uporac;-(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grodzioo

Ejj Ludzie mam problem z PES4. Chcialem sobie pograc w lidze a tu sie nieda bo straszne lagi sa jak z kims gram. Niemam chyba wlaczonego firewalla ani nic sie nie sciaga a i tak sa lagi. Mam neostrade 128 i servis packa 2 do winXP. Hellllp

Z gory dziekuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grodzioo

No juz mam powgrywane wszystkie patche ale dalej nic. Firewalla z SP2 wylaczylem. No ja slyszalem ze duzo ludzi gra na tej neostradzie i im to dziala, no raczej niebedze zmienial lacza na lepsze. Ale dzieki EXO3. Moze jeszcze ktos ma jakis pomysl ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ty masz neo 128!!! Czyli 128/32 czyli upload zdecydowanie za slaby. ATI ja juz sie zapisalem :D :D :D :D :D A co do dzieku mi tez kiedys zwalnia bardzo rzadko ale zainstalowalem patcha Kancheskis/Gigi La Trottola z pes4u.tox.pl i mam inna kamere i poprawne nazwy klubow i zwalniana narazie nie zauwazylem.

EDIT: LUDZIE ZAPISUJCIE SIE DO TEJ LIGI CO PROWADZI ATI TO SZYBCIEJ ZACZNIEMY GRAC.

Edytowane przez myszek14

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie, ile drużyn w trybie Master League awansuje do Pucharu UEFA (WEFA Maters CuP) ? Wiem, że do Ligi Mistrzów (WEFA Championship) awansuje pierwsza czwórka. Czy jest w grze dosteny jakiś zwód Ronaldinho, znany z reklam Nike ? Jeżeli tak, to jak go wykonać ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chodzi o to ile drużyn gra w pucharze UEFA to nie moge ci pomóc bo zawsze mieszczę się w pierwszej czwórce B)

Ten zwód, o którym mówisz to zapewne "flip flap" - w PES4 nie da się go wykonać :?

IMO system zwodów powinien zostać w następnej części zmodyfikowany aby gra stała się bardziej widowiskowa :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie pamiętam dokładnie, jak było w PES 3... Ale wydaje mi się, że do Pucharu UEFA kwalifikują się zespoly z miejsc 5, 6 i 7, więc trzy z każdej grupy (jest ich cztery). A więc 12 zespołów... plus chyba te cztery, co zajmą trzecie miejsca w rozgrywkach grupowych Champions League... Czyli w sumie 16 drużyn. Chyna taj to jest... :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po pierwsze to używaj opcji "edytuj" zamiast pisać jeden post pod drugim.

Wracając do pytania to niestety chyba nie :? Ubogo pod tym względem wygląda PES4. W trójce chyba było kilka special moves - np dla Del Piero. W czwórce jeszcze sie z tym nie spotkałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy można zmieniac właściwości, wygląd i umiejetności zawodników tak, żeby były one uwzględnione w MasterLeague?

Z góry dziekuje za pomoc;)

1299069[/snapback]

Co do wyglądu to raczej tak, ale zmienić właściwości i umiejętności to chyba jednak się nie da. Nie jestem na 100% pewny, bo dopiero zacząłem drugi sezon w Master League, a to specyficzny tryb w tej grze. Na pewno jednak ewentualne zmiany będą uwzględnione w zwykłych ligach, czyli krajowych i International League.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi