epoxer Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 że sie tak zapytam , czemu jak włącze cpu interface enabled to pc mi zwisa podczas postu ???/ narazie mam 2.5/3/3/8 8) fsb 220 , vdim 2.50 a jak dam więcej to nie przechodzi prima :? Przy FSB220 CPU Interface Disabled i timingach 8-3-3-2,5 bedziesz miał gorszą wydajność jak przy FSB 200 z Interface Enabled i 11-2-2-2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 ale moj ram nie pojdzie na cl2 przy 400 mhz.... jak ustawić aby było jak najwydajniej i przy tym stabilnie , oraz czemu mi sie zawieszało podczas postu jak było interface enabled Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mslazi Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 A ja mam NF7 i 3,6V na ram i nie chce zmieniać na AN7 ;) robisz banalnego moda i po problemie i gwarancja leci, a nie wszyscy maja kasy jak lodu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mslazi Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Moze ktos jeszcze wydusil z AN7 cos ponad FSB 220 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 no wlasnie , udało sie to komuś jescze ???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 Moze ktos jeszcze wydusil z AN7 cos ponad FSB 220zobacz topik :arrow: AN7 max O/C Po zmianie biosu 235MHz osiągnołem i dalej to chyba pamięci mi nie pociągną ale jeszcze popróbuje. Teraz do użytku codziennego mam 225 ustawione a wcześniej max to 218 było! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 5 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 heh , a umnie po wgraniu tego biosa modd najnowszego wyniki na takich samych ustawieniach jak na oryginal biosie spadły w aidzie o 200/300 mb :/ i im wieksze fsb to tym mniejsza wydajność :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 6 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2004 heh witam w klubie , umnie też idzie 243 ale super stabilnie . Osiągnołem na tym abicie 240 fsb przy moim sempronie !!!!!!!!!!!! Prime stable , powodem ze przedtem max to był 220 był ram goodram , działał na fsb 220 i turbo , jak dałęm 223 i turbo to były błędy , dałęm by spd i działa , ale na więcej jak 227 nie dało rady na zadnym napieciu , na dzielniku 6/3 poszło na 230 i by spd , na turbo nie chciało , a na dzielniku 4/3 poszło na 240 i by spd jak to sie dzieje ??? to ram czy płyta ma swoje chumory ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 8 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2004 zaqpiłem hynixy d43 i wtym momencie jestem na fsb 245 ale prime stable !!!!!!!! Super an7 , nie mówcie że lepsze od nf7 !! poszedł na takim fsb bez zmiany napięcia NB 8O tylko mój procek ma teraz 61c w stresie i bez stresu 52 :/ czy to ma duży wpłyta na zywotność ??? mam cooler artcic cooling 2tc , jakie qpić cooler aby był tani , wydajny (max 55c w stresie) i wmiare cichy ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...