gajdeK Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 mam firmowego kompa sony Vaio , mam zablokowany bios co mnie też boli , i startując płytkę windowsa 98/me wskakuje czarny ekran i kapa...;/ jakieś sugestie jak to w miare bezpiecznie usunąć ? z góry tnx update : doszedłem do genialnego wniosku że pewnie chodzi o to że xp jest na fat 32 , z którego me nie może wystartować , jak teraz to przekonwertować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 Ja wiem że m.in. przyczyną tego że nie idzie zainstalować winka jest to że win nie ma sterowników do nowszych kart graficznych, ja tak miałem u siebie a mam gf4ti4200 i nie dało się zainstalować windows'a 98. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajdeK Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 no to chyba sie zgadza bo też mam gf4-4200... czyli jedyna opcja to podmienic grafe na czas instalacji tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 update : doszedłem do genialnego wniosku że pewnie chodzi o to że xp jest na fat 32 , z którego me nie może wystartować , jak teraz to przekonwertować? A od kiedy to Me ma problemy z FAT32? Skorzystaj z setupcor.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...