apofiss Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Proponuje carom3d albo ogame Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 (edytowane) Manager Zone lub Hattrick , za MZ trzeba zapłacić aktywacje 25 zł , Hattrick jest za free , jest jeszcze The Crims , aha jest jeszcze Game Desire snooker i inne bilardy oraz pare innych fajnych gierek online jest w czym wybierać i all za free. Edytowane 17 Czerwca 2005 przez sztandar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0bu$ Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 siemka siemka ale ludziska podawac LINKI co mi z gry podwac linki skad mozna sciagac albo linki do tych bilardów :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kica1983 Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 google.pl + tytul = adres to chyba nie takie trudne :google: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Dokładnie wpisz sobie w google Gamedesire , zarejestruj sie (all za free) i baw się dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip Golarz Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Troche prostych gier jest na wp.pl Fajny jest tysiąc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 (edytowane) Która gra według was jest godna polecenia do play'u przez neta lub na LAN ? Edytowane 26 Czerwca 2005 przez Darks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter166 Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Moim zdaniem najlepsza grą sieciową jest Enemy Territory:)Chociaż teraz jest BF2 ale ja mam za słabego kompa i sobie nie pogram:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasslehoff Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Jak dla mnie to elektryczne bierki pod woda. Wymaga lat praktyki i duzej dawki logiki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter166 Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 :o ja tam w bierki slaby jestem w ET z reszta tez jestem Plebs:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 o Boże :lol: fajny temat, mogłeś sie chociaż jakoś wysilić w pierwszym poście to przynajmniej by to jakoś wygladało :lol: było juz pare takich tematów ale chyba jakiś konkurs jest na najbardziej popieprzony temat roku :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 gadu-gadu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 o Boże :lol: fajny temat, mogłeś sie chociaż jakoś wysilić w pierwszym poście to przynajmniej by to jakoś wygladało :lol: było juz pare takich tematów ale chyba jakiś konkurs jest na najbardziej popieprzony temat roku :/ 1516853[/snapback] Poprawiłem... Teraz może już być ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Teraz poważnie jaki rodzaj gier preferujesz ?? jeśli rts to tylko Warcraft 3 inne nie sięgają mu do pięt. W grach typu FPP pole do manewru się rozszerza :) zaczynając od nowiutkiego Battlefield 2. a kończąc na starych dobrych przebojach :) Counter-Strike Source Call of Duty Unreal Tournament 03_04 Painkiller ET. Q3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Oczywiście ze soldat :) Przez pierwsze miesiące grania wybuchałem śmiechem przy każdej ciekawszej akcji, teraz (po 2 latach) wszystko już troche spowszedniało ale i tak jest kupa zabawy (polecam M79 i nóż) :D www.soldat.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wagir Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 CS Source to jakies nieporozumienie. Heh recoil w tej gierce stworzony jest za przeproszeniem dla 12 letnich bezmozgow.. Co do gier po sieci to polecam: WoW CS 1.6 ET Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 CS Source to jakies nieporozumienie. Heh recoil w tej gierce stworzony jest za przeproszeniem dla 12 letnich bezmozgow.. Co do gier po sieci to polecam: WoW CS 1.6 ET 1517013[/snapback] szkoda ze nie wyczailem tego madrego posta wczesniej. nie musialbym pic kawy zeby mi skoczylo cisnienie lubie wymiane zdan na poziomie ale wyglada na to ze musze poleciec troche w dol zeby nie bylo nieporozumien :arrow: dla 12 latkow stworzony jest aim i wh pod source'a. i jak zmarnowales :wink: troche lat grajac w 1.6 to rozumiem czemu jedziesz po cs:s. a co do tematu co chwila (nie doslownie ofkors) tworza sie tematy tego rodzaju. "jaki best mmorpg?" "w co grac" itp. jesli cierpisz na alergie na slonce albo jakies podobne schorzenie to w ramach wolnego czasu polecam szukanie na wlasna reke. bo jak widac ilu userow tyle zdan :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 CoD :D Zawsze można sobie pograć z ludzmi z T.w.e.a.k`a :P A co do Cs:S`a to macie racje.... recoil... i te hitboxy.... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 CS Source to jakies nieporozumienie. Heh recoil w tej gierce stworzony jest za przeproszeniem dla 12 letnich bezmozgow.. Co do gier po sieci to polecam: WoW CS 1.6 ET 1517013[/snapback] Recoil zblizony do tego z 1.5, wiec niewiem czemu tak nazekasz. Moze grales jedynie w 1.6 i na tej podstawie porownujesz te wersje... Zreszta wejdz do przyklejonego tematu o CS:S tam bedziesz mogl podyskutowac z wieksza iloscia osob :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiash17 Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 jeśli rts to tylko Warcraft 3 inne nie sięgają mu do pięt. :lol: To raczej Warcraft 3 nie sięga do pięt starcraft-owi BW. Dla mnie najlepsza strzelanka to Quake2. Fajnie jest pograć na lanie w zepole przeciwko botom. W enemy territory też nie zadobrze wypadłem. Kilka przypadkowych team killów i wykopali mnie ze serwera :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 z FPP dla mnie Battlefield jest numerem jeden po nim MOH Pacyfic Assault dwie najlepsze gierki jak dla mnie na które poświęcam większośćczasu Online Z innych to MZ i Snooker na Game Desire. W MMORPG nie gram ale może zaczne kiedyś troche w Diablo nawet nie było najgorzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasslehoff Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Nic i tak nie przebije takiej gry jak Return To Castle Wolfenstein. Gra poprostu mnie wchlonela na wiele godzin, nowy rodzaj rozrywki. Szkoda, ze w polsce scena obumarla tak szybko. No coz niz nie jest wieczne, teraz tylko zostaje sie zadowolic EnemyTerritory po ostatnim update gra stala sie bardziej grywalna. Juz nie posiada bledow w strzelaniu. Gra sie naprawde przyjemnie. Polecam ta gre kazdemu kto lubi grac teamowo z duza dawka taktyki (mowa tu o grze klanowej). Lubie gry FPP z naciskiem na movment. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grubber1989 Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 (edytowane) Zawsze można pograć na nerwach ludzi na chacie.A tak pozatym to jakieg trzeba mieć szybkiego neta aby grać w ET ja mam chyba 128 kb i miałem pingi gdzieś w okolicach 9999 (serio).Pozatym gram też w Battle Fielda 1942 jeżeli PB mi dobrze działa i jeszcze jedno pytanko czy w grze America's Army też jest PB bo kiedyś dawno grałem i mnie wywalało i nie miałem pojęcia dlaczego. I jeszcze słyszałem o programach do ET aby pingi były mniejsze czy coś takiego ale nie jestem pewien. Edytowane 28 Czerwca 2005 przez Grubber1989 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...