Tabis Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 przegladałemsobie wczoraj forum i jest tu porozrzucane wiele gier online typu Mu czy TDZK pochwalcie sie w co wy ggracie wszystko ogolnie nawet symulatory i itp ja grywalem w : MU TDZK -szybko mi sie znoodziło HB-fajna ale straszne lagi :) teraz wasza kolej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 ja: UO MU - z 2 godziny gralem i doszedlem do wniosku ze to chlam Ragnarok - wlasnie w tej cgwili mi sie pat<span style="color:red;">[ciach!]</span>e CS, ET - hehe tez multiplayer only ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Mu - Na 4 miesiace mnie wessalo (ledwo co do maturki sie przygotowalem :wink: ) Sof 2 demo Mp - Od jakiegos roku ciacham z przerwami (taki zabijacz czasu) Kiedys nalogowo Jedi Knight 2 ... oj nalogowo.. chyba na wakacje odswierze ta znajomosc. Troche LFS ale to kiedys. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabis Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Prosze o strony jesli to gry typu mu gdzie zgrywa sie klijenta za darmo chetnie zagram thx za odp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 klijenta Jezus Maria Olaboga. Do szkoly a nie przed komputer. A poza hack'n'slashami tez istnieja inne rodzaje gier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 cs wymiata.. a ostatnio troche w ut2004 pogrywam na neciku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 UT 2004 , Gta Vc MultiPlayer, ET , i Nitto 1320 Challenge.... :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MieczySław Opublikowano 11 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2004 W jakie sieciówki można pograć w domowej sieci na słabych kompach (100 , 233 i 766) Przepraszam ale na razie nie dorobię sie niczego mocniejszego. Zainteresowania w domu różnorodne. Wiekowo też duży rozrzut. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 w hirosów, qwaka itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Duke Nuken 3D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MieczySław Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Który Quake ma tak niskie wymagznia. I jakie jeszcze gry inne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 boshe .............. quake4 !! czy tak trudno jest sie domyslic . . wejdzsobie na jakas stronke ze starymi grami i tam obakaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Na tym 733 Quake 3 pójdzie ale nie wiem czy napewno, napisz jakie te komputery mają karty graficzne i ile ramu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 starcraft , quake3 , h3, h2, h1, red alert, doom, szachy, bilard, tank .... ale najbardziej polecam www.google.pl i hasło "stare gry online" albo cuś takiego .. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 [...]quake3[...]gratuluje inwencji. gdzie ty widziales q3 na p100 ?? na 233 moze nawet odpalisz, chociaz grac sie nie bedzie dalo. [...]h3, h2, h1[...]to tez jest niezle. bylem kiedys giercmanem, sporo tytulow znam, ale za cholere nie wiem o co ci chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 jak byś czytał ma też 766 ---> więc Q3 mu pujdzie. A h3,h2,h1 to taki zaje...sty algorytm ( Heroes ).... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 co z tego że quake 3 na jednym pójdzie skoro z innymi nie pogra w domu :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 jak byś czytał ma też 766 ---> więc Q3 mu pujdzie. A h3,h2,h1 to taki zaje...sty algorytm ( Heroes ).... jak bys czytal to bys doczytal ze ma siec zlozona z slabych kompow ---> wiec w multi sobie na jednym kompie nie pogra. heroes o ile pamietam to sie nazywaja heroes of might and magic ---> a wiec homam1 homam2 homam3. bo juz myslalem ze hexen 3 wyszedl.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy2 Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Battlefield Vietnam !!!!. W to to sobie mozna pograc!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Battlefield Vietnam !!!!. W to to sobie mozna pograc!!!!! W jakie sieciówki można pograć w domowej sieci na słabych kompach (100 , 233 i 766) Nauczta sie czytac ze zrozumieniem cala zawartosc topica Co do tematu na p100 (mailem kiedys p133 wiec mozna go zawsze oc) pojdzie niezaleznie od grafy (np: SVGA z 1MB) Duke Nukem 3D oraz Quake. W zaleznosci od grafy quake 2. Zawsze mozna sprobowac qw ;] :mrgreen: Z RTSow to np: Red Alert, Starcraft. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Jeszcze sie pytass ??Tylko NFS 2 SE i nic innego.Pojdzie na kazdym komputerze a zabawa jest rewelacyjna,zaden needfor underground albo jaka kolwiek gra o tematyce samochodowej sie nawet w 1/10 nie umywa do nfs 2se.PS zeby w to grac po sieci musisz miec wszedzi zainstalowany protokol IPX gdyz gra korzysta tylko z niego ale polecam.U nas wszysscy jej daja 10/10 i olac grafike a jesli posiadasz 3dfxa lub wrappera na tym P766 to tez bedziesz mial fajna grafe ale na wetrsji nieakcelerowanej lepiej czuc predkosc i wogole qrde no co za pytania. NFS2 SE RULEZ !!!!!!!!!!!!!!!! 10 razy sie zastanowie zanim napisze kolejnego takiego posta //pit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 a ja polecam gre Żelki 8) hudro2: wyluzuj stary.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 GuC!o^: przeciez hydro2 jest wyluzowany :) To Ty musisz wyluzowac :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MieczySław Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Pytanie może było banalne lecz sprawa poważna. Mając kupę dzieciaków w domu swoich i cudzych chcę zapewnić im jakąś rozrywkę na tym czym się dysponuje. Na P100 jest np.grafika S3 1MB ale "Quake2" chodzi dość znosnie. Dziwne że nikt nie wymienił "CRAZY Factory" - na 100-ce nie chodzi ale na 233 spoko. Zapraszam do dalszej dyskusji - nie wszyscy mogą już szaleć po globalnej sieci na wypasionym sprzęcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 Na takich kompach mozna sobie w starcrafta pograc, powinien pojsc na wszystkich kompach. Tylko nie wiem czy sie dzieciakom spodoba, zalezy w jakim sa wieku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 No nie wiem czy Ci pociągnie.. - Call of Duty :) Jak nie to napewno half life :) Ale musisz mieć oryginał niestety, bo teraz weszedl taki "Steam" co utrudnia życie :D i trzeba mieć org. cd-keya ;) Do Hl jest pełno modów, więc byś się nie nudzil (np. Cs, dragon Ball, Worms, i takie tam )... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 coś mi sie niw wydaje aby można było odpalić H-L na p100 :roll: na p233 chyba można ale przyjemność żadna... a Call of Duty to chyba był żart prawda ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 Ja w halfa pomykalem na p2 233 z moim wudaczem 3 na czele i gra chodzi w 3dfx mini gl'u na 800x600 i do tego chodzi plynnie a nie bawi sie w zabki :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 13 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2004 na p200 mmx z voodoo 2 half-life ssie na calej linii. nie polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0bu$ Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 siemka kurcze moze to zabrzmialo glupio bo rzeczywiscie tak jakbym zapytam o piraty ONLINE !! szukam gier ktore mozna sciagnąć z neta i mozna grac ONLINE albo jakis gier online np www.kurnik.pl lecz chodzi mi o gre w ktorej jest ranking i jakas sensowna sorki za tamten post :( ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...