provider Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Witam! Mam pytanie odnośnie GeForce'a FX 5200 128MB , 64bit - takiego posiadam. Słyszałem że ta karta jest "ograniczona" i przez to mniej wydajna ze wzgl. na 64 bitową szyne. Widziałem też na innych stronach jak odróżnić taką karte od 128bitowej - np . ilością kości na karcie - na mojej są 4 co niby sugeruje że ma 128 bitową szyne ale tak nie jest (sprawdziłem AIDA32) Czy można jakoś ją podkręcić żeby działała jak ze 128bitową szyną?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 2 kosci z jednej strony , 2 z drugiej > 64 bit. Czy można jakoś ją podkręcić żeby działała jak ze 128bitową szyną??Nie. Kręc ile się da, ale i tak nie bedzie tak szybka jak 128 bit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacex Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Nie można, ale 64 bitowe dobrze się kręcą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Tak sie nie da. Ale mozesz podkrecic jej taktowania. z 64 128bit nie uzyskasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 dobrze sie kreca ale itak wydajnosc kupa .. sprzedaj to puki mozesz i kup cos lepszego ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...