turtles5 Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Korzystam z Firefoxa 0.9 i gadu-gadu. Gdy klikam w link w gg to strona mi sie otwiera w IE. Wszystkie inne linki po kliknieciu otwieraja sie w Firefoxie (oprocz tych z gg). IE mam zainstalowane i chce miec, bo niektore strony w Firefoxie sie nie uruchamiaja. Da sie jakos by linki z gg otwieraly sie w Firefoxie? Uzywam najnowszej wersji oficjalnego gg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Z tego co wiem jedynym rozwiązaniem jest zrezygnowanie z oficjalnego klienta gg. Polecam Mirandę. EDIT Jeżeli nie chcesz rezygnować z oficjalnego gg, to zainstaluj rozszerzenie Paste And Go. Ułatwi ci trochę życie - kopiujesz link do schowka i w Firefoxie wciskasz Ctrl+Shift+V... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Też mam ten problem, ale brak opisów normalnie widzialnych w Mirandzie nie pozwala mi z niej korzystać :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Tlen> linki w domyslnej przeglądarce, obsługuje gg, przesyłanie plików na gg(plugin), nawet obrazki w tekscie (plugin). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 sgj @ można prosić o szczegóły z tym wysyłaniem do użytkowników GG plików w tlenie, bo właśnie to mnie od niego odstraszało. Nie wiedziałem że jest taki plug-in. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 na oficjalnej stronie w dziale plugin popatrz; jest napewno bo sam uzywam; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Dzięki birdman. Tyle fajnych pluginów tam jest, że też na to nie wpadłem zeby zajrzeć. Przechodzę zupełnie na tlena :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 28 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2004 Linki z gadu-gadu otwierane w Mozilli - ROZWIĄZANIE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...