spiderman6666 Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 no ładny wyniczek ja 10 k przekrocze soon :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 wow sam zrobiłeś 1/5 dorobku Conquerów :D a i ciekawe ile masz jeszcze w pending :D grats PS. są tu jakieś certyfikaty jak w starym seti ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 PS. są tu jakieś certyfikaty jak w starym seti ??chyba nie ma narazie, przynajmniej na stronie nie znalazlem... next stop - 25K :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 TarpaN - spoko ty liczysz jak najszybciej ja na swoim nie moge tak szybko liczyć więc zacząłem rekrutować znajomych :) narazie P4 1,8Ghz a jeszcze dziś pomęczę 1,3Ghz - Athlon i P4 w okolicach 3ghz (niech pomagają kumplowi a co) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 TarpaN - spoko ty liczysz jak najszybciej ja na swoim nie moge tak szybko liczyć więc zacząłem rekrutować znajomych :) narazie P4 1,8Ghz a jeszcze dziś pomęczę 1,3Ghz - Athlon i P4 w okolicach 3ghz (niech pomagają kumplowi a co)heheh nie myśl że jestes sam ja tesz zaczynam nawiedzać znajomych za freee im kompów nie bede serwisował :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Spider a wiedzą o tym że to instalujesz ? bo wiesz mi kiedyś kumple podsyłali kompy do formata+instalki windy i wszyscy mieli potem seti@home na HI-Q wu ustawione :D teraz za to mam problem bo nie wiem jak można "donosić" jednostki (na seti no problem kopiowało sie foldery z numerami i już) do kompa bez netu (pomęczyłbym kumpla z P4 3.2Ghz HT bo on wie o co chodzi z seti. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Ja tam wale prosto z mostu albo chcą liczyć albo nie jak nie to niech noszą kompy do serwisu gdzie za postawinie windy biorą 50 zeta :lol: ale większość chce pomóc i to nawet bezinteresownie :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 ech u mnie to raczej najpierw pytanie "zainstalować ci to?" a jak tak to instaluję normalnie a jak nie to instalowałem jako usługę :D ale teraz muszę poszukać jak walnąć boinc jako usługa :> i niech zgadują czemu mają zawsze 100% proca (kiedyś jak ktoś mnie wkurzył to miał seti@home jako usługę ale wczesniej ustawiłem priorytet na "real time" :> ale miałem potem zabawe jak przez kilka dni koleś tak liczył non-stop (miał problem żeby wyłączyć kompa a nie chciał tego robić przyciskiem bo "coś sie może stać z pc" :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 zapożyczyłem opis od konkurencji :wink: Uruchomienie Boinc'a jako proces systemowy: Instalujemy Boinc'a jak wyzej - wszystko ustawiamy czyli nazwe projektu numer ID itd. Teraz otwieramy command line wpisujac w uruchom: cmd Komendami cd:) znanymi z dosa przechodzimy do katalogu gdzie jest boinc. Wpisujemy boinc_cli.exe -install Powinno sie wyswietlic ze boinc zainstalowano pomyslnie po czym wpisujemy: net start boinc Do tego pozostaje jeszcze jedna rzecz: Wchodzimy do Program Files naciskamy prawym klawiszem na folder BOINC - udostepnianie i zabezpieczenia Przechodzimy do zakladki zabezpieczenia i naciskamy dodaj. Potem zaawansowane - wciskamy znajdz teraz i z listy wybieramy USLUGA SIECIOWA Wciskamy dodaj. Teraz zaznaczamy USLUGE SIECIOWA i zaznaczamy pelna kontrola. Powinno dzialac autor: Angel_Azazel thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 oki ładnie przesłane do telefonu aby zawsze mieć info o tym przy sobie podczas siedzenia przy jakimkolwiek cudzym kompie (Łodzianie strzeżcie się) tak samo jak mam tam linka do klienta Boinc :> hihioki ładnie przesłane do telefonu aby zawsze mieć info o tym przy sobie podczas siedzenia przy jakimkolwiek cudzym kompie (Łodzianie strzeżcie się) tak samo jak mam tam linka do klienta Boinc :> hihi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 ja tez tak musze pomyslec, ale niestety na uczelni mam sun blade 100 pracujacy pod kontrola solarisa 9 :[ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 nom co do wyniku tarpana to gratulacje ja mam cos powyzej 8k ale mam o wiele slabszy sprzet a pozatym kozystam z kompa duzo no i nie chodzi 24/24, jak podkrece to moze nadgonie troche, co do zalatwiania kompów to musze cos pomysleć :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dizzy1972 Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 zwroccie uwage na pole total cr. :D cieniutko nie za bardzo jest się czym chwalić 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 zwroccie uwage na pole total cr. :D cieniutko nie za bardzo jest się czym chwalić 8) Zawsze trza od czegoś zacząć :wink: ps ja licze od niedawna( miesiąc miałem przerwy remont) ale 8,5 k przekroczyłem i nabieram rozpędu :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2004 jachcialem sie tylko pochwalic, ze najlepsza druzyna weszla do TOP10 tweka i niespocznie do poki nie bedzie pierwsza ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 nom ja nie moge(oraz cala moja ekipa :D ) spocznąć jesli tak, bo trzeba utrzymac pozycje lidera :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 fuxmen mobilizuj swój team bo masz tyle kompów a ja prawie tyle licze na swoich 3 kompach :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 26 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2004 ty mnie nie pocieszaj, ja licze ile moge tarpan tez reszta liczy jak moze, ja nic na to nie poradze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 no wreszcie przekroczyłem barierę 10k :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 macie dzisiaj problemy z komunikacją z serwerem bo ja nie moge wysłac jednostkia ni pobrac nowej żadnej :/ i nie licze bo nie mam co :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 Są jakieś problemy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 problemy mam tylko z wysłaniem do nich przeliczonej jednostki ale ze ściąganiem nie mam żadnego probsa :D czyli chyba jednak powinniście spróbować "one more time" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 Mają jakies problemy z dyskami i starają sie to naprawić nie można ani pobrać ani wysłać jednostek :( :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 27 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2004 nom nie wiem co jest ale teraz nie sciaga wiecej niz 2 jednostek na dysk nie wiem czemu i nie mam juz co liczyć :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blade3 Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Witam :) No wreszcie po miesiacu liczenia doczekalem sie swojej pierwszej dyszki :)) Pozdroofka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Moje gratulacje Blade3 ładnie liczysz ale jeszcze udaje mi się utrzymać swoją pozycję :) , jak przęciąg idzie C4Ctu5 & XemaX METAL Corp chyba trzeba pomysleć o dodatkowych kompach by nawiązać rywalizację Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C4Ctu5 Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 no pociesze cie moja drużynka nie rozwineła jeszcze "pełnej mocy przerobowej" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 C4Ctu5 miło słyszeć że masz zapas mocy napewno się przyda ja tesz regularnie licze tylko na 3 kompach i tesz kombinuje jak podpiąć jakieś dodatkowe kompy bo konkurencja rośnie w siłę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 C4Ctu5 - to uruchom pełną moc przerobową :D przynajmniej jeszcze mocniej wspomożesz tweak.pl no i szybciej nas (Conquerów) dogonisz :D (przez co przyśpieszysz cały team tweak) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 nom wiki-yu to raczej nam by pasoalo przyspieszyc bo tyle kompow i jakos tego nie widać :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...