Skocz do zawartości
Gość

Statystyki 23-06-2004

Rekomendowane odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możesz już nie brać mnie wiecej pod uwagę w takich indywidualnych rywalizacjach. Po ostatnich rachunkach za prąd tata sie mocno zdenerwował i zasugerował ;-) ograniczenie uzywania komputerów. 2 z 3 komów nie chodzą juz 24h/dobe, a seti zostało usunięte. Na moim kompie tez już nie ma seti :( i nie bedzie do czasu obnizenia cen za prąd i/lub zmniejszonego zuzycia prądu przez kompy. No chyba ze wygram w totka 10000000 złotych, to wtedy kupie tyle kompów ze bedzie 1000WU/ dobre, albo i wiecej ;-) :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fido moglbys dozucic moj team do rywalizacji vadeera z reszta swiata??

Pogielo Cie? Chcesz skale popsuc na tym wykresie? :D Przeciez odstajesz rowno od wszystkich ktorzy teraz na nim sa, wiec taki wykres nie bedzie mial sensu... zupelnie jak bym siebie z KriS'em na jednym wykresie podal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a moglbys porownac to ile licze aktualnie, z odpowiednim okresem z przed tygodnia i dwoch? np: ile przeliczylem dzisiaj, tydzien temu i dwa tygodnie temu; i tak porownac kazdy dzien tygodnia; czyli w sumie porownanie mnie samego ze mna z poprzednich tygodni; dal bys rade?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a moglbys porownac to ile licze aktualnie, z odpowiednim okresem z przed tygodnia i dwoch? np: ile przeliczylem dzisiaj, tydzien temu i dwa tygodnie temu; i tak porownac kazdy dzien tygodnia; czyli w sumie porownanie mnie samego ze mna z poprzednich tygodni; dal bys rade?

Technicznie tak.. ale nie mam teraz czasu na babranie sie z tym (moze jak bede juz w domu na poczatku lipca cos sie uda...), wiec jako substytut na szybko moge Ci zrobic osobne wykresy dla kazdego z tych okresow, chcesz ?

aha rywalizacje z A[tlon] TEAM & Aragorn trzeba zakonczyc - przenieslismy sie na nowa platforme

oki, od nastepnego tygodnia Was juz nie bedzie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fido a jesteś w stanie zrobić już wykresy dla seti@home@boinc ?? bo już część ludzi się zaczyna przenosić, a i czemu nie ma HI-Q na wykresie Vaader`s vs reszta świata :?: w końcu to kontynuacja forest...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fido a jesteś w stanie zrobić już wykresy dla seti@home@boinc ?? bo już część ludzi się zaczyna przenosić,

Jeszcze nie mam zamiaru sie w to bawic.. czekam na wersje finalna, nie wiadomo jak bardzo sie do tego czasu zmieni strona, a nie chce musiec co chwile cos zmieniac. W wakajce moze jak sie bede mocno nudzil to nad tym popracuje. Pozatym poki co to nie widze, zeby byla dostepna wersja XML statystyk, a z takiej wlasnie wersji korzystam teraz. Tam sa same dane w stalym formacie wiec juz nie musze sie o nic martwic i nie obchodzi mnie wyglad strony ze statami na stronie seti. A tutaj musial bym parsowac wlasnie strone, nie zeby to trudne jakos bylo, ale jak juz mowilem niewiele sie musi zmienic na tej stronie zeby cos przestalo dzialac, a przeciez nie bede codziennie sprawdzal czy wszystko jest ok. Tymbardziej ze przez wakacje bede mial rzadziej dostep do netu, bardzo mozliwe ze nawet co pare dni, no i staty prawdopodobnie beda przesuniete na weekend.

a i czemu nie ma HI-Q na wykresie Vaader`s vs reszta świata :?: w końcu to kontynuacja forest...

Bo zmienili nazwe pod koniec tygodnia a, jak juz kiedys pisalem, tylko wykres konkursowy uwzglednia zmiany nazwy, wiec jak ich dodalem to byl tylko kawalek ich kreski na wykresie :)

---edit:

a jednak cos tam kombinuja z tym xmlem :) ale narazie nie chce mi sie mimo wszystko tego meczyc, moze w lipcu rusze.

A tu cos co narazie mnie zastapi: http://www.boinc.dk/index.php?page=team_st...beta&teamid=869

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vadeer - sama platforma jest jeszcze w fazie testów, jednak te nie mają już wpływu na projekt seti którego klient jest już w finalnej wersji i to co teraz liczymy na setiboinc.berkeley już nie zostanie usunięte/wyzerowane ponieważ jest to już finalna wersja i spokojnie można się przesiadać (zapraszam do HI-Q [znalazłem - 46]) :D

Birdman - to ży TY nie liczysz Boinc nie oznacza że nikt tego nie robi :/

EDIT>>> Vadeer - poprawione Sir

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...