Gość Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Witam, Dzisiejsze statsy: Ranking Ranking wg aktywnosci Statystyki ogólne Tweak Ranking teamów w Polsce Tweak vs Barwkomp Rywalizacje: A[tlon] TEAM & ARAGORN vs Bydgoszcz Team A[tlon] TEAM & ARAGORN vs masash&przyjaciele Olsztyn AMD Team vs uff...AR Vadeer Team vs reszta świata :) Konkurs (od 1 czerwca): Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 widze, ze bardzo ladnie naszej druzynce idze ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 az za ladnie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 az za ladnie :Pbo Was wyprzedzilismy?? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 hih jestem 5 na tweku co do aktywności :P fajniascie mam 5 % udziałów w teamie jestem normalnie panek :D, a tak poztym to chyba czas iśc spac ps. fajne te statystyki gj FIDO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 przez te problemy z serwerami spadlismy poza pierwsza 10... tak czy siak to ostatni miesiac walki na razie bo w wakacje praktycznie nikt nie bedzie liczyl... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 fido moglbys dozucic moj team do rywalizacji vadeera z reszta swiata?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 A[tlon] TEAM & ARAGORN vs masash&przyjaciele Możesz już nie brać mnie wiecej pod uwagę w takich indywidualnych rywalizacjach. Po ostatnich rachunkach za prąd tata sie mocno zdenerwował i zasugerował ;-) ograniczenie uzywania komputerów. 2 z 3 komów nie chodzą juz 24h/dobe, a seti zostało usunięte. Na moim kompie tez już nie ma seti :( i nie bedzie do czasu obnizenia cen za prąd i/lub zmniejszonego zuzycia prądu przez kompy. No chyba ze wygram w totka 10000000 złotych, to wtedy kupie tyle kompów ze bedzie 1000WU/ dobre, albo i wiecej ;-) :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 fido moglbys dozucic moj team do rywalizacji vadeera z reszta swiata??Pogielo Cie? Chcesz skale popsuc na tym wykresie? :D Przeciez odstajesz rowno od wszystkich ktorzy teraz na nim sa, wiec taki wykres nie bedzie mial sensu... zupelnie jak bym siebie z KriS'em na jednym wykresie podal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 a moglbys porownac to ile licze aktualnie, z odpowiednim okresem z przed tygodnia i dwoch? np: ile przeliczylem dzisiaj, tydzien temu i dwa tygodnie temu; i tak porownac kazdy dzien tygodnia; czyli w sumie porownanie mnie samego ze mna z poprzednich tygodni; dal bys rade? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 hehe nudzi ci sie :?: FiDO na bank da rade zdolny jest :) aha rywalizacje z A[tlon] TEAM & Aragorn trzeba zakonczyc - przenieslismy sie na nowa platforme Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 no ladnie ladnie :) mysle ze zaniedlugo wyprzedzimy uff... ARa :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 a moglbys porownac to ile licze aktualnie, z odpowiednim okresem z przed tygodnia i dwoch? np: ile przeliczylem dzisiaj, tydzien temu i dwa tygodnie temu; i tak porownac kazdy dzien tygodnia; czyli w sumie porownanie mnie samego ze mna z poprzednich tygodni; dal bys rade?Technicznie tak.. ale nie mam teraz czasu na babranie sie z tym (moze jak bede juz w domu na poczatku lipca cos sie uda...), wiec jako substytut na szybko moge Ci zrobic osobne wykresy dla kazdego z tych okresow, chcesz ? aha rywalizacje z A[tlon] TEAM & Aragorn trzeba zakonczyc - przenieslismy sie na nowa platformeoki, od nastepnego tygodnia Was juz nie bedzie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Fido a jesteś w stanie zrobić już wykresy dla seti@home@boinc ?? bo już część ludzi się zaczyna przenosić, a i czemu nie ma HI-Q na wykresie Vaader`s vs reszta świata :?: w końcu to kontynuacja forest... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 Fido a jesteś w stanie zrobić już wykresy dla seti@home@boinc ?? bo już część ludzi się zaczyna przenosić,Jeszcze nie mam zamiaru sie w to bawic.. czekam na wersje finalna, nie wiadomo jak bardzo sie do tego czasu zmieni strona, a nie chce musiec co chwile cos zmieniac. W wakajce moze jak sie bede mocno nudzil to nad tym popracuje. Pozatym poki co to nie widze, zeby byla dostepna wersja XML statystyk, a z takiej wlasnie wersji korzystam teraz. Tam sa same dane w stalym formacie wiec juz nie musze sie o nic martwic i nie obchodzi mnie wyglad strony ze statami na stronie seti. A tutaj musial bym parsowac wlasnie strone, nie zeby to trudne jakos bylo, ale jak juz mowilem niewiele sie musi zmienic na tej stronie zeby cos przestalo dzialac, a przeciez nie bede codziennie sprawdzal czy wszystko jest ok. Tymbardziej ze przez wakacje bede mial rzadziej dostep do netu, bardzo mozliwe ze nawet co pare dni, no i staty prawdopodobnie beda przesuniete na weekend. a i czemu nie ma HI-Q na wykresie Vaader`s vs reszta świata :?: w końcu to kontynuacja forest...Bo zmienili nazwe pod koniec tygodnia a, jak juz kiedys pisalem, tylko wykres konkursowy uwzglednia zmiany nazwy, wiec jak ich dodalem to byl tylko kawalek ich kreski na wykresie :) ---edit: a jednak cos tam kombinuja z tym xmlem :) ale narazie nie chce mi sie mimo wszystko tego meczyc, moze w lipcu rusze. A tu cos co narazie mnie zastapi: http://www.boinc.dk/index.php?page=team_st...beta&teamid=869 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 24 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2004 daruj sobie fido ;) przezyje bez tego; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 wiadomo juz kiedy naprawde rusza bionic? czy te punkty co licza ludziska teraz beda przepisane? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 Vadeer - sama platforma jest jeszcze w fazie testów, jednak te nie mają już wpływu na projekt seti którego klient jest już w finalnej wersji i to co teraz liczymy na setiboinc.berkeley już nie zostanie usunięte/wyzerowane ponieważ jest to już finalna wersja i spokojnie można się przesiadać (zapraszam do HI-Q [znalazłem - 46]) :D Birdman - to ży TY nie liczysz Boinc nie oznacza że nikt tego nie robi :/ EDIT>>> Vadeer - poprawione Sir Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 prosze nie zmieniac mojego nicka :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Birdman - to ży TY nie liczysz Boinc nie oznacza że nikt tego nie robi :/eee? o so choci? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalin Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Wy sobie wszyscy mozecie brac kogo chcecie i tak nasza armia towarzyszczyUFO was dopadnie :twisted: ha ha ha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoKsiK Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Postawilismy wysoko poprzeczke sobie i Olsztyn AMD Team juz niedlugo bedzie nasz... :!: :twisted: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Skad wes ze my nie mamy jakiegos asa w rekawie :?: ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoKsiK Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 No to lepiej wyciagnijcie juz tego asa z rekawa, bo zaniedlugo bedziemy wam siedziec na tylkach... :!: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 KoKsiK a mozesz przyznac sie na czym liczycie :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoKsiK Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 No widac na czym liczymy czesciowo w opisach naszych przeciez... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alanek Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 A skąd wiecie, że my nie mamy kilku asów? Ja licze na tym, co mam w sygnaturce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoKsiK Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Alan cicho, bo sie wyda... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalin Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 ja mam mojego kompa i jeszcze cala halastre towrzyszczow co wrazie co na kartkach bedzie liczyc cala radziecka rosja dla mnie liczy :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 heheh, przy obecnym tepie nie dopadniecie nas do konca szkolnych wakacji ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...