Skocz do zawartości
Gość

Statystyki 23-06-2004

Rekomendowane odpowiedzi

Chcialbym przypomniec, ze nastepne staty beda w sobote (jesli nic mi planow nie pokrzyzuje ;]), takze prosze sie nie martwic, ja wbrew pozorom jeszcze zyje :) Chociaz teraz jest pierwszy raz na forum od piatku jak jeszcze bylem w akademiku :D Tyle postow do przeczytania... ze az normalnie ich nie przeczytam bo nie mam calej nocy :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak sobie obserwuje i widze ze team olsztyn to zadne wyzwanie teraz dla nas chyba bedzie trzeba wyznaczyc nowy cel dla armi radzieckiej

hmmmm

moze The B Team ??

nom zobaczymy jak nasze reaktory jadrowe pozwola przyspieszyc :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja tez tak mysle, ze godnym aktualnie nam przeciwnikiem to moze byc tylko The B Team, nie liczac Krisa...  :twisted:  :wink:

no nareszcie ktos chce nas gonic :] niestety z powodow wakacyjnych nasza wydajnosc spadnie dosyc znacznie... w okolice zera... no ale co jakis czas bede dosylal kilka jednostek ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no macie dosc duza pzewage narazie i jak seti sie nie skaczy mysle ze bedzimy sporym zagrozeniem dla was  :twisted:

no zobaczymy; jutro poleca nasze zapasy na czarna godzine, a potem bedzie susza...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

panowie juefoł spokojnie, nie cieszcie sie tak bardzo, bo mozecie sie przeliczyc. wiercie mi ;]

jak do tej pory dwie ekipy smialy sie ze mnie ze ich nie dogonie: bydgoszcz team i figdo & chaos; widac w rankingu co sie stalo :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nom teraz my wojujemy :P

hhe a tak na pozwanie to raczej watpie zeby panom z gornej stawki zagozic bo zbyt duza roznica miedzy nami jest ale mysle ze to 3 miejsce mamy szanse zdobyc jesli seti sie nie skaczy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...