Tomek_24 Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 procesory??? Czy podkręcanie procesorów jest nielegalne??? Czy jest może inny powód??? Próbowałem kiedyś poruszyć ten temat i sami pewnie wiecie co było dalej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 bo masz opisane jak podkrecac w dziale FAQ i jak ktos tam zajrzy to ie bedzie mial potrzeby zakladac takiego tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 dzieki Tomek_24, po przeczytaniu tego posta pozwijalem sie ze smiechu a bylo mi to potrzebne zeby sie wreszcie w pelni obudzic... Jesli takie problemy masz na serio to zycze ci szczesliwego zycia bo inaczej moze byc ci trudno w tym obcym , zlym, niezrozumialym swiecie ;) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gothic Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 ee tam jak ma jakis problem to niech pyta w koncu po to ktos forum wymyslil, skoro wszyscy maja sie ograniczac do FAQ/tutoriali/manuali to po jaka cholere tu sa te dzialy, a nie jeden duzy FAQ na takiej samej zasadzie miast posylac dzieci do szkoly powinno sie do biblioteki - niech se poczytaja encyklopedie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 Ale pomysl - Ile razy moze ciagle i w kolko opowiadac i pisac to samo - az sie to nudne pozniej staje, gdy sie widzi te same pytania co kilka postow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 procesory??? Czy podkręcanie procesorów jest nielegalne??? Czy jest może inny powód??? Próbowałem kiedyś poruszyć ten temat i sami pewnie wiecie co było dalej... Ależ można - ale jeżeli masz konkretny problem, a nie po prostu nie wiesz, jak sie to robi. Tematy typu "Kupiłem nowy procesor, jak mam go podkręcić" były, są i będą usuwane bądź zamykane. Poza tym większość takich tematów nie jest zakładana w dziale 'podstawowe zagadnienia' gdzie powinny się znajdować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbigdwo Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 Tomek_24 możesz o @ poczytać np. tutaj: http://ourtower.acn.waw.pl/page12.html zbigdwo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_24 Opublikowano 29 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2004 Dzięki za wszystkie odpowiedzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...