Skocz do zawartości
Tomek_24

Dlaczego nie można poruszać na forum tematów jak podkręcać

Rekomendowane odpowiedzi

dzieki Tomek_24, po przeczytaniu tego posta pozwijalem sie ze smiechu a bylo mi to potrzebne zeby sie wreszcie w pelni obudzic...

Jesli takie problemy masz na serio to zycze ci szczesliwego zycia bo inaczej moze byc ci trudno w tym obcym , zlym, niezrozumialym swiecie ;) :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ee tam jak ma jakis problem to niech pyta w koncu po to ktos forum wymyslil, skoro wszyscy maja sie ograniczac do FAQ/tutoriali/manuali to po jaka cholere tu sa te dzialy, a nie jeden duzy FAQ

na takiej samej zasadzie miast posylac dzieci do szkoly powinno sie do biblioteki - niech se poczytaja encyklopedie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

procesory??? Czy podkręcanie procesorów jest nielegalne??? Czy jest może inny powód??? Próbowałem kiedyś poruszyć ten temat i sami pewnie wiecie co było dalej...

Ależ można - ale jeżeli masz konkretny problem, a nie po prostu nie wiesz, jak sie to robi. Tematy typu "Kupiłem nowy procesor, jak mam go podkręcić" były, są i będą usuwane bądź zamykane. Poza tym większość takich tematów nie jest zakładana w dziale 'podstawowe zagadnienia' gdzie powinny się znajdować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi