punek Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Ostatnio zauważyłem że jak włącze gierkie bardziej skomplikowaną (COLIN 2, GTA III, NEED FOR SPEED PORSHE, SOLDIER DUBLE HELIX II,)To wykorzystanie procesora jest w 100%. A najbardziej mnie dziwi FIFA 2002 która też wykorzystuje 100% jeżeli ustawie na 800x600 i max detale to się wiesza :evil: a u kumpla na DURNIU 1000 i na TNT 32mb 386ramu (czy jakoś tak) się nie zawiesza 8O . Jak to możliwe! Działam na tym co jest u dołu. Pomocy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 gf2mx200 :!: i wszystko... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 gf2mx200 :!: i wszystko... :D Oj tak tak wszystko ;) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Nie samym procem [athlonXP1800+] chodzą gry ! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Punek a ten twój konfig to jakiś supermarketowy mi się wydaje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 nie lepiej bylo rage 128 ultra albo Voodoo 3 kupic? przynajmniej rage ma wsparcie dvd a voodoo ostry obraz.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 nie lepiej bylo rage 128 ultra albo Voodoo 3 kupic? przynajmniej rage ma wsparcie dvd a voodoo ostry obraz....Ten Rage jest b. wolny - mój sąsiad czekał na sprowadzenie GF3 i miał tymczasow RAge i nawet Q3 mu skakał przy 800x600 !! (a konfig na jak u mnie). Voodoo 3 - to była karta (jak każdy 3DFX - rewelacja) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Ciekaw jestem jak by chodzil ten ostatni Voodoo czteroprocesorowy na athlonie 2600+ :) . BTW zgadzam sie w 100 % z Tomem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2002 Ten Rage jest b. wolny - mój sąsiad czekał na sprowadzenie GF3 i miał tymczasow RAge i nawet Q3 mu skakał przy 800x600 !! (a konfig na jak u mnie). Voodoo 3 - to była karta (jak każdy 3DFX - rewelacja)BTW 3Dfx: Pamięta ktoś kultową kartę Diamond Monster 3D (4MB) oraz Diamond Monster 3D II. Miałem obie, jak Quake 1 chodził w 30fps to buty spadały! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 Punek a ten twój konfig to jakiś supermarketowy mi się wydaje :DMi sie zdaje że nie.W supermarketowych nie montują takiej dobrej płyty i pamięci ddr333 i dysku 7200 rpm tylko esc + sdram + jakiś szajsung a debil kupi bo cyferki podobne a tańsze . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 przeciez wszystkie gry obciazaja procka w 100% nawet mario bros:) wiec czym sie martwisz.Jak ci nic nie tnie to spoko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 [...]a mx200 to juz inna tragedia:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 jak mozna kupić ahlona 1.8Xp+ i mx200 LOOOL! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 Ten Rage jest b. wolny - mój sąsiad czekał na sprowadzenie GF3 i miał tymczasow RAge i nawet Q3 mu skakał przy 800x600 !! (a konfig na jak u mnie). Voodoo 3 - to była karta (jak każdy 3DFX - rewelacja)BTW 3Dfx: Pamięta ktoś kultową kartę Diamond Monster 3D (4MB) oraz Diamond Monster 3D II. Miałem obie, jak Quake 1 chodził w 30fps to buty spadały! pamietam jak całe wakacje pracowałem zeby kupic monstera 3d... jak odpaliłem na tym q2 ... ehh dzisiaj juz nie ma takich doznań. a co rage to fakt karty są powolne ale za to jaką mają jakosc obrazu... nie wspomne juz o tvout. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 Stary to juz lepiej bylo qpic jakas TNT 2 . Nie samym prockiem komp zyje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 Punek a ten twój konfig to jakiś supermarketowy mi się wydaje :DMi sie zdaje że nie.W supermarketowych nie montują takiej dobrej płyty i pamięci ddr333 i dysku 7200 rpm tylko esc + sdram + jakiś szajsung a debil kupi bo cyferki podobne a tańsze . hmm... no może :D a może to jest taki komp do rozubowy że napoczątku kupuje słabsze podzespoły [gf2mx200] i później se kupi coś lepszego :D To może nie supermarketowy a jakimś sklepie z kompami kupił :D Ja jak napoczątku kupowałem kompa [znajomy ma firme i poskładał mi kompa] to miałem cele667,128sdram,gf2mx teraz sobie to troche polepszyłem i mam to co w konfigu poniżej :twisted: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 Moja pierwotna konfiguracja: CEL 433 MS7112C VOODOO III 2000 16MB 8,4G 64mb ram To był marketowy! Puźniej opchnełem na allegro VooDoo i kupiłem GeForce Jakieś 1,5roku temu. Puźniej dokupiłem 256 RAMU ale wykrywało mi 128 męczyłem się na tym pół roku. Później zamrł dysk nawet nie chciał się formatować to go otworzyłem połamałem. (jeszcze mi tależe zostały ale trochę pogięte :twisted: ) Kupiłem B IV. Później sprzedałem Płyte i procka (tydź temu i kupiłem GA i XP :D na giełdzie w WAWIE. Właśnie teraz jest wystawiiony mój ram na allegro zainteresowanych zapraszam. Dlatego ta konfiguracja wydaje sie dziwna. A tak poza tym to jaką kartę graficzną proponujecie tylko tak za około 200zł + cena 200mx A oto link do mojej aukcji http://www.allegro.pl/showitem.php?item=7046390. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 Mielisxcie mu doradzic, a nie opowiadac historie z dziecinstwa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 tak apropo to moja historia :oops: i to ja zadałem te pytania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 wlasnie nie samym prockiem czlowek zyje (patrz config :twisted: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 W takim razie czym różnią się karty jeśli są innych producentów np. Winfast, Asus, Mint, Msi. Bo cenami to one sie różnią Bynajmniej na proline.com.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 BTW 3Dfx: Pamięta ktoś kultową kartę Diamond Monster 3D (4MB) oraz Diamond Monster 3D II. Miałem obie, jak Quake 1 chodził w 30fps to buty spadały! Taaa.... Miałem tego Monsterka 3D (4mb). Kiedyś to był wymiatacz. No i ten NFSII:SE :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 nie lepiej bylo rage 128 ultra albo Voodoo 3 kupic? przynajmniej rage ma wsparcie dvd a voodoo ostry obraz.... A Gf2MX200 ma T&L i wcale nie jest taki wolny. Wiem bo mam jak go dobrze podkręcić to hula całkiem całkiem ale wiadomo o rewelacyjnych winikach nie może być mowy. Wcześniej miałem TNT2 i nie żałuję zamiany. jak mozna kupić ahlona 1.8Xp+ i mx200 LOOOL! A jak można mieć podkręconego athlona mocną grafę (np. R8500, Gf4Ti, etc) i TYLKO 128Mb RAM LOL :lol: :lol: :lol: (to nie do Ciebie, Quest ale wielu ma w podpisach takie konfigi i zawsze mnie to śmieszy bo żeby dziś hulać na 128Mb to trzeba być chyba masochistą i jeszcze pewnie na win xp lub 2000 LOL :lol: ) Gr00bY Mazur"]Taaa.... Miałem tego Monsterka 3D (4mb). Kiedyś to był wymiatacz. No i ten NFSII:SE Prawda to były piękne czasy :mrgreen: ale NFS II nie był według mnie udany, za to NFS III był o niebo lepszy i też na V1 śmigał :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszczel Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 A próbował ktoś kręcić Diamond Monstera? U mnie z doklejonym radiatorem i wiatrakiem wycisnąłem z niego całe 2 MHz więcej :D :!: - jeszcze na starym Abicie :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 No kręciło się to. Ale niestety nie pamiętam ile. Ja standart miałem chyba 57MHz (?). Na Diamond Monster 3D II coś powyżej 100MHz chyba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...