Des666 Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Witam, Kupilem wczoraj nagrywatke DVD Lite-Ona: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=10970 No i mam problemy z odpaleniem jej w NERO. Po prostu program jej nie widzi, nie rozpoznaje jako nagrywarke. Probowalem na starszym Nero 5.5.8 czy jakos tak i na nowszym 6.0 i to samo. Na oprogramowaniu dolaczanym do nagrywarki wszystko ladnie dziala i wypala, ale to oprogramowanie jakies dziwne jest. W opini w komputroniku widac, ze da sie w Nero tez wypalac ta nagrywarka. Pytanie tylko JAK? :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 www.nero.com > najnowsza wersja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 hehe u mnie Nero 5.5.10.14 wykryło nagrywarkę. Wczoraj jednak podpinałem napędy (mała kombinacja) i już jej nie widzi :D . Bios, wykrywa, Nero Info Tool, Alchol też, a Nero nie :D . Siakos nie chce mi się przy tym grzebać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Prosta sprawa tylko trzeba wiedzieć :D Odinstalować Nero, DOKŁADNIE wysprzątać rejestr i zainstalować możliwie najnowszy Nero. Problem wynika z tego że Nero miesza coś w rejestrze i instalacja nowszego nic nie daje bo zostają śmieci z starego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dares Opublikowano 30 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2004 Prosta sprawa tylko trzeba wiedzieć :D Odinstalować Nero, DOKŁADNIE wysprzątać rejestr i zainstalować możliwie najnowszy Nero. Problem wynika z tego że Nero miesza coś w rejestrze i instalacja nowszego nic nie daje bo zostają śmieci z starego. potwierdzę :D . Wszak bawiłem się kablami, ale to chyba nie wiele zmieniło. Odisnstalowałem Nero 5, zainstalowałem 6 i wszystko lata. A z tym mieszaniem masz racje, bo faktycznie, chciałem zainstalować na posiadaną 5 wersję 6, ale przerwałem w pewnym momencie i...to przez to mógł być ten pasztecik :D . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 1 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2004 Zabawa kablami może wiele zmienić. Wg mnie Nero zapisuje sobie w rejestrze ustawienia nagrywarki łącznie z tym na którym kabu i giedzie na nim jest nagrywarka. Nero powinno odświerzać te informacje ale jak widać czasami tego nie robi, dlaczego to wiedzą tylko ci co je napisali (a pewnie i oni nie wiedzą ;) ). Dlatego polecam taką kolejność postępowania: odinstalować, posprzątać i zainstalować. Powinno pomóc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...