Pjetal Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Potrzebuję jakiejś starej dystrybucji Linuxa koniecznie jednopłytowej aby zaintstalować go na dysku 500 MB :) miałem dostęp do fajnego OpenLinuxa 1.3 ale ktoś go już sprzątnąl :( nie wiecie gzdie w necie można znaleźć obrazy jakichś podobnych mało wymagających dystrubucji ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viru Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Każdą dystrybucję zainstalujesz na dysku 500MB, ja np. na takim dysku mam debiana woody'iego. Jest na 4 płytach, ale to co konieczne jest na pierwszej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armadon Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Zainteresuj się PLD (www.pld-linux.org). Jest bardzo elastyczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 http://www.volny.cz/basiclinux/oldpc/ Możesz też poszukać rh w wesji chyba 5.3 bo było to bardzo ładne distro swego czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jenot Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 A ja na tak małych dyskach instaluję slacka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Slack też spokojnie. Na luzie da się upchnąć na jakieś 150mb z bajerami. Tylko do tego lepiej mieć >= 486 już. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...