Pjetal Opublikowano 3 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2004 Nie wiecie skąd moge z netu ściągnąć darmową wersję Delphi jak w tytule?? byłem na www.borland.com a jakże ale tam jest tylko 7.0 Trial a tego zupełnie nie potrzebuję więc pomózcie proszę musze mieć w pełni sprawną wersję Personal - najlepiej w wersji 6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 http://www.borland.pl/download/personal.shtml Masz tutaj Delphi 7 Personal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval'S Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Mam wersję 6 i 7 i naprawdę nie widzę różnicy którą wersję się używa, więc czemu nie może być 7PE, przecie 7 ma trochę więcej komponentów, kod ten sam, kompiluje się tak samo, tyle że większy kod w 7, no i więcej kolorków (oczywiście dla Świętego Mikołaja - chodzi o choinkę typu XP) poza tym nie czaję o co biega Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiNuS_ Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 Mam wersję 6 i 7 i naprawdę nie widzę różnicy którą wersję się używa, więc czemu nie może być 7PE, przecie 7 ma trochę więcej komponentów, kod ten sam, kompiluje się tak samo, tyle że większy kod w 7, no i więcej kolorków (oczywiście dla Świętego Mikołaja - chodzi o choinkę typu XP) poza tym nie czaję o co biega Skąd Ci się w ogóle urodził ten dylemat "6 czy 7"? A jakbyś miał instalować starsze Windows to też byś się tak zastanawiał 95 czy 98? Tu oczywiście różnice są mniejsze, ale są. Do 6-ki były przynajmniej ze dwa service packi... a ja niestety mam powody aby dalej używać jeszcze 2-ki :-/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tirador Opublikowano 17 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2004 Czy mam rozumieć, że mogę sobie ściągnąć za friko pełne Delphi Personal jak również inne programy z tej listy? Wierzyć mi się nie chce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2004 Czy mam rozumieć, że mogę sobie ściągnąć za friko pełne Delphi Personal jak również inne programy z tej listy? Wierzyć mi się nie chce.Można sciągnąc bez problemu. Jeszcze kilka miesięcy temu mozna było tą wersje znaleźć na www.borland.com. Mozna bylo ją dostać tez na plytach CD dołączonych do wielu gazet komputerowych. Darmowa wersja ma tylko jedno drobne ograniczenie. Nie można sprzedawać programów w niej napisanych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...