J-A-J-O Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Gdzieś na innym forum widziałem taką opcje "przejdź do następnego nieprzeczytanego tematu". Dało by się zrobić takie coś u nas?? Ja często przeglądam takie posty bez odpowiedzi i w miare możliwości staram się pomóc, taka opcja bardzo ułatwiła by mi (i mam nadzieje że wielu innym) zadanie. Jednocześnie ta opcja mogła by zminimalizować ilość postów bez odpowiedzi, bo wiadomo, nie każdemu chce się przeglądać kilka stron w poszukiwaniu takich topiców. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 ...to może coś takiego jak na elektrodzie, są linki: -zobacz posty bez odpowiedzi -zobacz swoje posty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 -zobacz posty bez odpowiedzi -zobacz swoje posty Forum Strona Główna - prawy górny róg, pod ramką z ogłoszeniami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 Jak wyżej u paula. Sprawdźcie najpierw, co jest na forum, a potem postulujcie. Przecież mamy opcję "zobacz posty bez odpowiedzi". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2004 a ja chce opcje "pokaz posty z ostatich 24/48/72/xxx godzin" bo ostatnio wchodze na forum co kilka dni, powiadomienia o odpowiedzi przychodza w kratke :/ i mimo iz na forum nei bylem to pokazuje mi, ze wszystkie wiadomosci czytalem .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...