satoshie Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 (edytowane) SENSATION BLACK!!!!!!!!!!! WOW WOW WOW to jest topiero muzyka !!!!!! 1539629[/snapback] jakoś hard style to nie moja bajka :( sensation black byłem podjarany na maxa jak grał chris liebing, mauro picotto, carl cox :D aż chciało się składać pieniądze cały rok żeby tam się dostać, a później wiadomo... Edytowane 10 Lipca 2005 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 M sie tam podoba ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 M sie tam podoba ;] 1541474[/snapback] spoko muzyka rzecz gustu, a o gustach się nie dyskutuje :) no ale jestesmy na forum wiec... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atnasa Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Witam poszukuje Armin Van Buuren ASOT -Y numery 167,172,184,191,192,193,194,195, 199 prosze o linki byle nie torenty dzięki Wklejam link do innych asotów i niezłych secików http://asot.trancemission.ru/plug.php?p=do...983fdef8f4bf3d3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 szukam all setow z sensation 2k2/2k3 i 2k4 :-) razem z megamix'ami jak ktos ma prosze o jakos cyne i sie zkontaktuje z delikfentem :- D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 nnie wiem czy juz widzieliscie ale na TT dir troche pozmienialo :) z okazji pierwszej rocznicy :)) nowy layout dodali irc w javie :) i mozna sobie zamowic koszulke :) http://www.zazzle.com/products/product/pro...430810257893286 no i asot nowy jest :-) Tracklisting: 01. Holden & Thompson - Come To Me 02. ID 03. David West feat Andreas Hermansson - Larry Mountains 54 04. Armin Van Buuren feat Gabriel & Dresden - ZoCalo 05. ID 06. Way Out West - Killa (Orkidea Remix) 07. Three Drives - 101 Interstate 08. Inbox - Freelancer 09. Ethan - In My Heart (A. Reyes Remix) 10. Mark Norman - T34 11. John O'Callaghan - Stormy Clouds (Greg Downey Remix) 12. Duderstadt - Mahananda (Original Mix) [Tune Of The Week] 13. TBA - S.O.S. 14. Dreas vs Enrapture - Genesis (Genix Remix) 15. Leon Bolier - Back in the Days 16. Agnelli & Nelson - Shivers (John O'Callaghan Remix) 17. Fred Baker pres Iguana - Beautiful Sunshine 18. Carbon feat Ely - Shelter Me (Soren Weile Instrumental) 19. Armas - Angels & Demons (Carl B Remix) 20. Sander van Doorn - A.K.A. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Jak mówicie ze ciach!owe to nawet nie sciagam. Brakuje PVD,rok temu zagrał zajebiście. Właśnie szukam sensation z poprzednich lat . Ma ktoś namiary ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 no widzalem TT sie zmienil ;] wlasnie slucham nowego ASOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Jak mówicie ze ciach!owe to nawet nie sciagam. Brakuje PVD,rok temu zagrał zajebiście. Właśnie szukam sensation z poprzednich lat . Ma ktoś namiary ? 1548088[/snapback] gdybys cos znalazl to daj cyne bo tez poszukuje, zwlaszcza 'białe' megamix'y :) z 2002/3/4 :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Godne Polecenia: 2. Markus Schulz & Gabriel And Dresden - Live At Club Spirit (07-08-2005) (340:48) 13. The Disco Boys - youFM Clubnight (02-07-2005) (120:00) 17. Talla 2XLC - Technoclub The Mix 07-07 (51:49) 19. Markus Schulz - Global DJ Broadcast 07-14-2005 (120:07) 20. Armin van Buuren - A State Of Trance Episode 205 (123:32) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 (edytowane) wlasnie zaczalem nadrabiac zaleglosci ostatnie global dj broadcast to juz nie to samo, ostatni asot 204 calkiem calkiem, a zwlaszcza spodobał mi sie kawałek Out Of The Past - Mystery (Fred Baker Vs. Vincent Gozack Mix). Tiesto grał go na German Dance Music Awards In Hanover 12-03-2005 naprawde swietny kawałek !! a teraz slucham Paul_Van_Dyk-Berlin_Masters_Live_at_Arena-21-05-2005 narazie calkiem niezly, przesluchalem juz ponad 1,5 godz zostało drugie tyle....zobaczymy co dalej....a dalej z TT sciaga sie asot 205 Edytowane 15 Lipca 2005 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 co do zaleglosci to jak ci sie podoba Iio_-_At_the_End_2005_(Plus_Original_Mixes)-CDM-2005-JFK ? :-) widzialem na TT ze sciagasz :D jak dla mnie wypasny kawalek i remixy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 kawałek "nie do zdarcia" mam na dysku kilka remixow ale widzialem ze jest kilka ktorych nie slyszalem dlatego ciągne :) narazie moje faworyty to saeed and palash remix oraz scumfrog remix !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 wlasnie zaczalem nadrabiac zaleglosci ostatnie global dj broadcast to juz nie to samo, ostatni asot 204 calkiem calkiem, a zwlaszcza spodobał mi sie kawałek Out Of The Past - Mystery (Fred Baker Vs. Vincent Gozack Mix). Tiesto grał go na German Dance Music Awards In Hanover 12-03-2005 naprawde swietny kawałek !! a teraz slucham Paul_Van_Dyk-Berlin_Masters_Live_at_Arena-21-05-2005 narazie calkiem niezly, przesluchalem juz ponad 1,5 godz zostało drugie tyle....zobaczymy co dalej....a dalej z TT sciaga sie asot 205 1548796[/snapback] Miałem ściagnąć tego PVD ale mialem na dysku jego nieprzesluchany set i nie chciało mi sie ściagac i chyba juz nie ściagne ;] Apropo TT , moj obecny nick to 1986 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 hehe dodam sobie ciebie do listy znajomych :D a moj pro fejk to toxic :-D a propo qbass jakbys gdzies wyczail to szukam 2 teledyskow g-spott - city streets i davit guetta - the world is mine :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 (edytowane) 26.08.2005 Gdańsk Jean Michel Jarre będzie się działo............. PS.Bilety w sprzedaży od 25.07.2005.Cena ok.30zł. Edytowane 16 Lipca 2005 przez RALF11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Comandos Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Znacie pewnie wszyscy UK Trance Alliance. Ściągnąłem od nich czerwcowe GDJB. Problem w tym, że są to zipy. Jakie hasło należy podać przy rozpakowywaniu? Chyba nie jest konieczna rejestracja skoro dają linki do torrentów. Z góry wielkie dziękuję, w Was nadzieja!! Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 (edytowane) w kazdym poscie w ktorym zamieszczaja seta, na dole jest napisane haslo. i podziekuj za seta, bo chociaz tyle nalezy sie dobroczyncom. Edytowane 17 Lipca 2005 przez Neon69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master00log Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Widział już ktoś sety z Sensation Duitsland w sieci ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Comandos Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Dzięki "Neon69". Hasłem jest nazwa autora torrenta. Podziękuję na bank! Max Graham - Does She Know Yet - polecam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordianek Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Witajcie To moj pierwszy post wiec ladnie sie witam :] Sorry za malutki offtopic. Potrzebuje pomocy... od znajomego sciagnalem sensation white 2005. Przesluchalem, spodobalo sie no i coz, natrafilem na jeden kawalek, ktory po prostu powalil mnie na kolana. Chcialbym poznac jego wykonawce/tytul, moze mi pomozecie, sprobuje go opisac ;] . Na mojej plytce zaczyna sie mniej wiecej w 53 minucie, trwa okolo 5. Kawalek jest dosc spokojny. W utworze jest kobieta o przyjemnej barwie glosu ktora spiewa cos mniej wiecej ( wybaczcie bledy staram sie wylapac 'ze sluchu"): "when the sun is cold and black when u wanna scream and shout". Wiem ze to raczej niemozliwe zebyscie mi pomogli, ale moze akurat. Pozdrawiam Kordian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 Ernesto vs Bastian - Dark Side of the Moon ps. jest pare remixow, wiec sobie zobaczysz jak posciagasz. najfajniejszy oryginal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordianek Opublikowano 17 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2005 WIELKIE DZIEKI! Lece sciagac :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Ernesto vs Bastian - Dark Side of the Moon ps. jest pare remixow, wiec sobie zobaczysz jak posciagasz. najfajniejszy oryginal. 1552498[/snapback] nom kawalej jest wyje***any w kosmos :) imo jeden z moich najulubienszych w tym roku :D btw. jak wam sie podoba nowa cd armina ? jak dla mnie bomba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 btw. jak wam sie podoba nowa cd armina ? jak dla mnie bomba :) 1553329[/snapback] mówimy o nowym albumie Shivers ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Za Empty State skladam poklony Arminowi.. reszta ujdzie.. jakos nie trawie Zocalo a wszyscy sie nim podniecaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 (edytowane) mówimy o nowym albumie Shivers ?? 1553374[/snapback] tak Za Empty State skladam poklony Arminowi.. reszta ujdzie.. jakos nie trawie Zocalo a wszyscy sie nim podniecaja. mi tez Zocalo nie specjalnie sie podoba ale Empty State ownz :)) btw. wlasnie sciagnolem jakis nowy album Tiesto 2CD :) ( D.J._Tiesto_-_Uplifting_&_Progressive_Trance_(2_CDs) ) i wlasnie zabieram sie do sluchania :) btw. tak wogole zabieram sie za sciagniecie wszystkich video Tiesto z TT w HDTV :) w koncu trzeba wyprobowac angielskie lacze przed powrotem do polski :) szkoda tylko ze Ratio przepadnie :( Edytowane 18 Lipca 2005 przez sector Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 (edytowane) właśnie wróciłem z pracy i zabieram się za słuchanie tego albumu armina. Co do tej dwu plytowej kompilacji tiesto to jest ona z 2001 roku !! kiedys na internecie (chociaż chyba nadal tez :) ) widniało to jako revolution mix !! Edytowane 18 Lipca 2005 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Dzisiaj przełączam programy w telewizorze, i podczas tego włączyłem Viva Polska, słucham, jakieś znajoma melodia. Tak, to Audio Bullys feat. Nancy Sinatra - Shot You Down :shock: Czy oni również musieli się skomercjalizować? Teraz będą puszczać to na każdej wiejskiej dyskotece, no oczywiście jeśli się spodoba ten klimat vixiarzom :D A póżniej będą dzwonki na telefon z tą melodią :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Ja widzialem na Mtv Hits teledysk do Deep Dish - Say Hello. Nie wiem czy to znak komercjalizacji, bo juz byly wczesniej inne teledyski i jakos grupa dalej pozostaje w jako takim undgnd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...