sector Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 @xpektor - kto to jest Marcus Shulz :-) :-) ? no chyba ze chodzilo Ci o Markusa Schulza :oops: B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 Jesli wiadomo o co chodzi to po co zadawac takie pytania ;) ...a za miesiac o tej porze, bede gdzies przed main'em wyginal ciao smiao w rytmach corstena, guetty i prydza ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 oby tylko pogoda wam dopisala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Wstalem rano patrze....piekne niebieskie niebo....i odrazu przypomnial mi sie swiety kawalek http://www.dojarka.pl/f/4375/The_Thrillseekers_By_Your_Si ah te stare dobre czasy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2008 Seth Hutton feat Judie Tzuke - Don't look behind you (Leon Bolier remix) jak dla mnie wypas remix [; a tu cos dla carsona ;) The Doppler Effect - Beauty Hides In The Deep (The Blizzard Intro Mix) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 (edytowane) Nooo blizzard daje czadu...jak zwykle z reszta ;p a ja polecam od siebie secik Alter Ego Trance 020 with David & Carr ;) Tracklist : 01. Hawk - Guide Me (Original Mix) [Enhanced Recordings] 02. Rozza - Never Never Land (Adymus Remix) [Neuroscience Recordings] 03. Dirty Dot - Heart of Pain (Monogatos 'Funk N Trance' Mix) [Rococo Records] 04. Robimon - Goodbye (David & Carr Vocal Mix) [MPFS Records] 05. Jorn Van Deynhoven - Godspeed (Koris & DJule Remix) [unleashed Records] 06. Amex feat. Anna Basel - Komarnoa (David & Carr Remix) [TRR] 07. David & Carr - Cypress (Sequentia Remix) [MPFS White] 08. Abbott & Chambers - Never After (Original Mix) [Alter Ego Records] 09. Jan Johnston meets Jussi Soro - Merge (Sequentia remix) [Enhanced Recordings] 10. Preijers & Hercules - After 87 (AMR Remix) [Enhanced Recordings] 11. Alex MORPH feat. Katie Marne - Spirit (Original Mix) [Vandit] 12. Danilo Ercole - Click Away [Five AM Vibe] 13. Underwater - Empty Playground [Conspiracy Recordings] 14. Alex Chilcott - The Placebo Effect [Enhanced Recordings] 15. Fast Distance - Heaven's Melody (Haris C Remix) [inov8 Recordings] 16. Far & Away - Marbella (Original Mix) [Alter Ego Digital] 17. Reconceal - Receptance (Original Mix) [inov8 Recordings] 18. Mystery Islands & Stefan Cambridge Pres. Chapter G8 - Time for Commitment (Original Mix) [Alter Ego Digital] 19. Kamil Polner - Tears for Moon (Fast Distance Remix) [Alter Ego Pure] 20. Kenneth Thomas feat Colleen Riley - Ghost in the Machine (Estiva Remix) [Alter Ego Records] do sciagniecia na http://www.crystalclouds.com/forum/modules...=2188#dldetails ------------------------------------------------------------------------------- Kolejny dobry set Always Alive with Daniel Kandi 028 with Super8 & Tab guest mix POLECAM Daniel Kandi 01. Sundriver - Feel (Kandi?s Showfix) [Red Force] 02. Global Experience vs. In Progress - Flower From Madras (Kristian L Bootleg) 03. Mike Foyle - Pandora (The Blizzard Remix) [Armind] 04. Jay Lumen - Calypso [Anjunadeep] 05. Mind X - Sensation Seekers (Martin Roth Nu-Style Remix) [sirup] 06. Alex Acosta & Noizekid - The Club (Noizekid Intro Mix) 07. Nifra - Ready (Robert Nickson Remix) [Coldharbour] 08. Robert Nickson feat. Elsa Hill - Never Again (Nitrous Oxide Remix) [A State Of Trance] 09. Ronski Speed - All The Way (Paul Miller Remix) 10. Anjunabeats - Volume One (7Skies & Static Blue Remix) [Anjunadigital] 11. ID 12. Jon O?Bir pres. Outlaws vs. Oliver Smith - Ways Of Nimbus (Daniel Kandi Bootleg) 13. Kiholm - Fragile (Daniel Kandi?s Fragile Mix) [Neuroscience] 14. Ferry Corsten - Galaxia (Original Extended) [Flashover] Super8 & Tab 01. Blank + Jones feat. Bernard Sumner - Miracle Cure (Martin Roth Nu-Style Dub Remix) [soundcolours] 02. Sequentia pres. Sunshade - Vertigo (Mike Koglin Remix) [Conspiracy] 03. Ronski Speed - All The Way [euphonic] 04. Stoneface & Terminal - Pictures (Club Mix) [euphonic] 05. Luminary - Amsterdam (Super8 & Tab Remix) [Anjunabeats] http://rapidshare.de/files/39389862/Daniel...8__Tab.mp3.html ----------------------------------------------------------- DJ Shah feat. Inger Hansen - Don't Wake Me Up (DJ Shah's San Antonio Harbour Remix) http://www1.zippyshare.com/v/62996820/file.html Zrobilem ripa z najnowszego Magic_Island_-_Music_for_Balearic_People_Episode_003, utwor jest z nowego albumu shah'a ktory sie pokaze 26maja. Fajna nuta ;) Edytowane 17 Maja 2008 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2008 DJ Shah - Songbook [sample] :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2008 Ktos byl w Hali Ludowej we wrocku w piatek ? (Juwenalia) Ja bylem i musze powiedziec ze bylo SUPER ! Blank & Jones, Cosmic Gate, Steve Murano itd. Wszytskie trancowe hity tego roku, swietna publicznosc... za 20zl, pieknie po prostu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Poszukuje "Parada Wolnosci Lodz 2002.avi" By Gucio chyba :P Jak ktos ma to poprosze o pm.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shoq Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 (edytowane) Nie siedzę za dużo w takiej muzyce, ale polecicie Panowie coś w stylu: Marcus_Schossow_-_The_Yahel_Show_February_2008-T4L? Bardzo mi ten set podszedł ;). Edytowane 23 Maja 2008 przez luqash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 poszukaj tracklisty, i posciagaj inne traki tym samych producentow, nic prostszego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 (edytowane) Proponuje zaczac szukac od jakis innych setow Marcusa :D A ja chcialem polecic nowego Abbott and Chambers - Alter Ego Trance 21 ;) http://www.shareonall.com/Abbott_and_Chamb...et_zspr_mp3.htm Tracklista niech pozostanie niespodzianka, secik naprawde fajny. Duzo melodii, wokalu i upliftingowych nutek. ps. Jak ktos ma juz dosyc sluchania tatwow, asotow i innych transowych "telenowel" to od siebie moge polecic kilka bardzo fajnych audycji mniej znanych dj'ow: *Brian Rogers - United Horizons *Brian Rogers - Journeys and Destinations *Space Garden - Above The Sky *DJ Jerom - Visions *Angel Ace - Serenade Feelings *BlueHawk - Phoenix Sessions *Le Grand Renard - Afternoon Trance Delight Wiekszosc do sciagniecia na http://www.crystalclouds.com/forum/ ;) Edytowane 23 Maja 2008 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 (edytowane) Brian Rogers juz od dawna gra fajna muzyke :) szkoda ze tak malo o nim slychac No nowy armin cos tam zdzialal mowie o 253 , nie rozkrecalo sie dlugo bo 2 czesc byla live wiec pierwsza czesc szybko sie rozkrecila Nowy album Shaha duzo wokalu moze ktos powie ze o pop sie ociera ale mi sie podoba :) A tak wogle mam takie zaleglosci ze masakra ;/ Edytowane 24 Maja 2008 przez qbass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 kurcze do nowego albumu Shah'a bylem wczoraj negatywnie nastawiony, a dzisiaj mi sie juz podoba :) troche pop tak jak qbass mowil, ale fajnie sie tego slucha, taki wakacyjny albumik, ale jak ktos liczy na klimaty Sunlounger'a to sie przeliczy bardzo podszedl mi ten kawalek: Dj Shah - Young and proud Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Album Shah'a imo lepszy od Imagine ;) Najbardziej mi sie podoba pierwszy utworek, "now or never". Szkoda tylko ze ostatnio w transie jest moda na wyciaganie wokalu na pierwszy plan przez co powoli zaciera sie roznica miedzy trancem a popem :D kiedys bylo inaczej, wokal byl tylko dodatkiem. A wracajac do nowych produkcji to chcialem polecic nowy album, Bobina - Again rosyjskiego dj'a. Musze przyznac ze plyta zrobila na mnie niesamowite wrazenie...jest taka inna...zupelnie inna niz te dwa nowe albumy (imagine i songbook). Warto sie z nia zapoznac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 (edytowane) Myslalem wlasnie ze to beda klimaty Sunlounger'a a tutaj niespodzianka :) troszke moze za wolne rytmy ale słucha sie przyjemnie. Teraz na ruszt Bobina Edytowane 25 Maja 2008 przez qbass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 (edytowane) Przeciez po to niektorzy artysci korzystaja z roznych aliasow :D ps. Gdyby ktos chcial Music for Balearic People Episode 004 http://rapidshare.com/files/117130923/Musi...sland.part1.rar http://rapidshare.com/files/117130942/Musi...sland.part2.rar password: puresound Edytowane 25 Maja 2008 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Przyzwyczailem sie do innego Shah-a :) Aly_and_Fila_-_Future_Sound_Of_Egypt_032_-2008.05.19 pozycja obowiazkowa :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Tak Dj shah wymiata i ten album miodzio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 no panowie, nowy ISOS7 jest :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmiChild Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 Steve_Hill__Dark_By_Design_And_Luca_Antolini-Go_Insane-Vinyl-2008-SDS Zmiazdzylo mnie to. Zwlaszcza "Go Insane Part 1". Juz dawno nie slyszalem tak wkrecajacego utworu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 No Shah pieknie , poprostu pieknie!!! Teraz ISOS zobaczymy czy bedzie lepszy od 4 ktora dla mnie jak narazie jest najlepsza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 Nowy ISOS jest swietny :wub: Nie slucham tiesta, a jesli juz to bardzo rzadko ale musze przyznac ze ta kompilacja jest bardzo dobra. Super klimacik i duzo nowych nut (wiele z nich uslyszalem pierwszy raz). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 Songbook po przesluchaniu kilka razy spodobal mi sie na MAXA, swietna, wakacyjna plytka, wszystkie kawalki wpadaja w ucho i moga sie podobac, zrobic tak rowna plyte to trzeba miec jednak talent i Shah zdecydowanie go posiada :) Nowy ISOS7 kosmos, mnostwo nowych kawalkow, fantastycznie sie tego slucha, Tiesto dal rade po raz kolejny, a nowy Allure w jego wykonaniu przepiekny: Allure featuring Christian Burns - Power Of You Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2008 Songbook 10/10 !!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 Songbook - ciekawa propozycja, narazie nie będe oceniał ponieważ musze kiedys na spokojnie przesłuchac ten album :) ISOS7 - wzorowy album, Płyta nr2 - jak dla mnie majstersztyk, po prostu genialnie skompilowane cd :wub: No i kawałek który mi najbardziej przypadł do gustu Tiesto - Driving To Heaven (Mat Zo Remix), znajduje się własnie na isos7 cd2 jak i na elements od life 2008 remixed (album tez godny przesłuchania) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 (edytowane) Nie siedzę za dużo w takiej muzyce, ale polecicie Panowie coś w stylu: Marcus_Schossow_-_The_Yahel_Show_February_2008-T4L? Bardzo mi ten set podszedł ;). Oj set KOZACKI :D Klimaty to psy/goa trance (Jeśli chodzi o Yahela bo w drugiej części granej przes Marcusa już inne klimaty). Polecam inne sety Yahel'a np. z guest mix'em Astral Projection :D poszukaj tracklisty, i posciagaj inne traki tym samych producentow, nic prostszego Wbrew pozorom nie jest łatwo znaleźć wszystkie kawałki z setów Yahela sam nawet kiedyś zarzuciłem kilka id na fmt i nikt nie znał ich tytułów ;] Co do nowego ISOS'a to powiem, że całkiem całkiem :D Edytowane 29 Maja 2008 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 Jest CD3 clubmix Songbook :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Above Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 Songbook- dla mnie cudny ale trochę za dużo tych wokali :P ISOS 7 - tak jak się spodziewałem , bardzo dobrze najlepsze jest pierwsze intro z azjatyckim klimatem Banyan Tree - Feel The Sun Rise-> coś cudnego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2008 no intro z pierwszej plytki syci, razem z tym kawalkiem zaraz po intrze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...