Skocz do zawartości
giusepe

Trance / house / techno

Rekomendowane odpowiedzi

@moreno : Defected Records Ltd. jak najbardziej. Wydają sporo świetnej muzyki : Bob Sincler, ATFC, Eddi Amador, Junior Jack, Olav Basoski, Kings Of Tommorow, Soul Central, itd. Jest u nich sporo dobrej muzyki, czasem jest tylko problem z dostępnością niektórych rzeczy w Polsce, ale od czego są sklepy internetowe w UK, np. www.juno.co.uk.

Oprócz tego zainteresuj się osobami, które wymienił qbass. Jeśli chodzi o house to jest tyle "podgatunków" i tyle artystów, że nie jest problemem znaleźć coś dla siebie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki za lineczki...

Gdyby ktos mial problemy ze slotami na MegaUpload to taka mala instrukcja:

FireFox

1. W pasku adresu wpisujemy about:config

2. Klikamy prawym klawiszem myszki na jakimś wpisie, wybieramy "Dodaj ustawienie typu>>Łańcuch (string)"

3. W oknie, które się pojawia wpisujemy: general.useragent.override

4. W kolejnym okienku wpisujemy:

Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; FDM; Alexa Toolbar)

5. Restartujemy przeglądarkę. W tym momencie nasz Firefox przedstawia się światu jako Internet Explorer z zainstalowanym spyware o nazwie Alexa.

a w operze

1. W pasku adresu wpisujemy about:config

2. klikamy special

3. wklepujemy w wszystkie okienka oprócz pierwszego

Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; FDM; Alexa Toolbar)

4.zapisz

Od siebie polecam Junior Jack, swietne kawaleczki maja. Zreszta bylo wiecej wykonawcow podanych pare stron wczesniej...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam,

jakby kogos interesowalo to zapodalem na ftp 2 foldery:

A&B - TATW 125 wersja z TT

Iio -Is It Love remixes w 320kbps

to jakby ktos nie mial konta na TT ( wyslalem z nudow bo xpektor jak zwykle nie moze z niczego sciagac :D tutaj dla szpanu jest link do mojego uploau :D http://img122.imageshack.us/my.php?image=uploadez9.jpg )

swoja droga nie ma ktos z was zdjecia Pavo z sensation black 2004. chodzi mi konkretnie o jego wlosy :) mial zajebista fryzure hehe. mam w domu dvd z tej imprezy ale obecnie jestem w uk a chcialbym sobie takie wlosy zrobic ui fryzjera. wiec jesli ktos by mial to bede wdzieczny, pozdrawiam ):

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj sector... jakiegos pavo bys chcial ogladac ;)

A ten skrin to podrobiony chyba... przeciez to niemozliwe ;p

Iio -Is It Love remixes - troszke za vokalne... sredniawka.

TATW sciagne jak moj necik przekroczy magiczny transfer 5kb/s.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zna ktoś może tytuł tego kawałka? http://rapidshare.de/files/29110768/12345.wma.html

Chetnie rowniez sie dowiem co to za kawałek.

Mam ponad 7giga nieprzesluchanych setów :D i ciagle przybywa :D / ASOT - Classic Hour Pack z TT syci :)

Edytowane przez qbass

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja go 1 raz słysze, nigdzie w zadnym secie sie nie spotkalem z tym vocalem moze w nowym Mellomania Deluxe bedzie, bo onni lubia wyszukiwac takie perełki.

-=KAX=- skad wogle masz ten kawałek?

Właśnie z tego Robbie Rivera - Live On Radio Fg (Juicy Music) 2006.07.11... Na tym forum co podałeś link znalazłem temat ale trzeba się zarejestrować, a dla jednej tracklisty mi sie nie chciało...

P.S http://electronics.vizio.biz/t6253-robbie-...c-20060705.html jeśli jest tam ktoś razejestrowany niech wklei trackliste tu, jesli oczywiście tam jest...

Edytowane przez -=KAX=-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MP3y House Compilation - Vol.1

Dołączona grafika

1. Eric Morillo - Welcome To The Jungle

2. Armand Van Helden - Into Your Eyes

3. Antoine Clamaran - Classika

4. Avalon Superstar feat. Rita Campbell - All My Love

5. Axwell & Steve Angello - why

6. Bob Sinclair vs. Ian Pooley - What's Your Number

7. Fedde Le Grand - Put Your Hands Up for Detroit

8. Da Fresh - Funkin Track Muttonheads

9. Jerry Ropero And Denis The Men - Coracao

10. Steve Angello - Funked

11. Robbie Rivera & Axwell - Burning

12. Mylo - Muscle Car

13. Junior Jack - Da Hype

14. Dr kucho & Gregor Salto - Can't Stop Playing (amsterdam funk mix)

link: http://rapidshare.de/files/29192191/House_Compilation_Vol1_by_xpektor_for_www.mp3y.prv.pl.rar.htmlhasło: www.mp3y.prv.pl

Taki maly wrzut kilkunastu housowych nutek, wybranych przez moja skromna osobe z mojego skromnego dysku ;p Jak narazie bez zadnego mixowania i przejsc, ale w przyszlosci kto wie.

Kto chce niech sciaga ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie dzialaja, jakis problem z dns'ami, ale jesli bardzo chcesz wejsc na tt to sprobuj tak :

menu start>uruchom :

notepad c:\windows\system32\drivers\etc\HOSTS

dodac

72.232.216.59 trancetraffic.com

72.232.216.59 www.trancetraffic.com

72.232.216.60 tracker.trancetraffic.com

jak wroci do normy to wywalisz

// juz dziala normalnie :]

Edytowane przez Luc4s

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.Mam wielką prośbę czy ktoś ma moze secik AvB ?? jego tytuł to dokladnie: 01_armin_van_buuren_armin_only_the_next_level ??

Jeśli tak to bardzo prosze czy ktoś mógłby wrzucic go na jakis serwerek ?? Na emulu czekam juz od 5 dni i nic nie ruszyło.Dokładnie to chodzi mi nawet tylko o 10min tego seta od 35 minuty do 45.Więc nawet ktoś mógłby wyciąć ten kawałek i wrzucić gdzies na neta.Z góry dziekuje.pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi