Gość Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 najlepszy tiesto to trance energy 2000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 (edytowane) najlepszy tiesto to trance energy 2000a nie bo tem co zagral w hali ludowej :lol: swoja droga moze ktos upnac na ftp nowego TATW (najlepiej wersje z TT) oraz ASOT 261 (tez najlepiej wersje z TT) z gory dzieki :) Edytowane 16 Sierpnia 2006 przez sector Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 no niby klasyka a tej wersji nie słyszałem: Chicane_feat_Maire_Brennan_-_Saltwater_(Mothership_Mix) piękne :-P e koledzy, fajne - ale nie jak sie wczesniej słyszało Chicane Feat Maire Brennan - Saltwater 2002 (Thrillseekers Mix) to dopiero jest extra ( oczywiscie z paczi TT-Thrillseekers-Lange-Pulser :> ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 (edytowane) podlinkuj dobry kolego :> p.s. wyszedł album SOLARSTONE, nawet nawet :D Edytowane 16 Sierpnia 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Chicane Feat Maire Brennan - Saltwater 2002 (Thrillseekers Mix) Mimo wszystko wole jednak original :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Chicane Feat Maire Brennan - Saltwater 2002 (Thrillseekers Mix) Mimo wszystko wole jednak original :) True True...bo Original Mix jest najlepszy, 9 minut 50 sekund prawdziwego trance'u, a nie jakiegoś trance - podobnego ploomkania. Apropo Saltwater, ostatnio ściągnałem sobie z TT set Judge Jules'a z Saturday Warm Up. Zagrał w nim kawałek z White Label'a Jason Cortez - Saltwater...tak to jest remake kawałka Chicane....powiem krótko....PROFANACJA :angry: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Jason Cortez must die !! :angry: :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 True True...bo Original Mix jest najlepszy, 9 minut 50 sekund prawdziwego trance'u, a nie jakiegoś trance - podobnego ploomkania. Apropo Saltwater, ostatnio ściągnałem sobie z TT set Judge Jules'a z Saturday Warm Up. Zagrał w nim kawałek z White Label'a Jason Cortez - Saltwater...tak to jest remake kawałka Chicane....powiem krótko....PROFANACJA :angry: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Jason Cortez must die !! :angry: :angry: Zarzuc data. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Chicane Feat Maire Brennan - Saltwater 2002 (Thrillseekers Mix) Mimo wszystko wole jednak original :) thx ale jak dla mnie brzmi to jak [ciach!]o :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zarzuc data. 10-06-2006 Na TT już nie ma tego seta, na themixing bowl jest 0 seedów. Ja nie wrzucę go na serwer, bo jak usłyszałem tego Corteza to zrobiłem SHIFT + DELETE + ENTER ;) Może na emule jeszcze znajdziesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 dziala wam TT ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Bez żadnych problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 (edytowane) Ja lece na tym co Luc4s napisal , jesli chodzi o awarie na TT. Edytowane 17 Sierpnia 2006 przez qbass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 (edytowane) @satoshie - jestes boski ;) masz <beer> A nei znasz jeszcze jakiegos kawalku, w ktorym spiewaja, "...pepsi maxi..." i tak wymieniaja... ?? Już wiem o co mi chodziło :) Słowa troche inne niz powiedzialem,ale chodziło o: Paxi - Fixi. Nastepne pytanko:) Podkład THE DRILL, a słowa: "...why you look at(it) me...kabam, kabam". Zna ktoś? Z góry dzieki ;) Edytowane 20 Sierpnia 2006 przez dayus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 (edytowane) Nie wiem czy ktoś z was się w to bawi, mianowicie w DJ Mag TOP 100. Czytam w miare regularnie ten magazyn, jak nie mogę dostać w empiku to zawsze jakiś znajomy z Anglii mi wysyła kilka ostatnich numerów w paczce. Mniejsza o to. W każdym razie rozpoczęło się oficjalne głosowanie. Jak co roku można głosować dosłownie na każdego (nawet na siebie jeśli jesteś DJ'em, a może i inni znajomi pomyślą o oddaniu głosu na Ciebie). Tutaj link : http://www.djmag.com/top100 i klikamy na VOTE A na stronie mamy 5 miejsc dla DJ'ów, którzy to w ciągu ostatniego roku zrobili na nas wrażenie swoimi setami, produkcjami, kompilacjami etc. albo po prostu ich lubimy. Ode mnie w tym roku punkty otrzymają : 1. (5 pkt) Moshic 2. (4 pkt) Hernan Cattaneo 3. (3 pkt) Snake Sedrick 4. (2 pkt) Sasha 5. (1 pkt) John Digweed Edytowane 20 Sierpnia 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 ja nie glosuje bo nie slucham juz "czolowki" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 (edytowane) Ja głosuje i wiele osób też tylko dlatego, że można zagłosować na kogo się chce, a czołówka zawsze będzie ta sama z małymi różnicami w zajmowanych miejscach. EDIT : BTW. A czego teraz słuchasz? Może coś wartego uwagi? Zawsze jestem otwarty na nowe "doznania" muzyczne ;) Edytowane 20 Sierpnia 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 troche mi się klimaty zmieniły, od czasu do czasu lubie posluchać czegoś rytmicznego z powyzszych typów ;] może ktoś taką klasykę, bez ktorej ani rusz podać, bo nie za bardzo wiem od czego zaczynać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 (edytowane) Ja głosuje i wiele osób też tylko dlatego, że można zagłosować na kogo się chce, a czołówka zawsze będzie ta sama z małymi różnicami w zajmowanych miejscach. EDIT : BTW. A czego teraz słuchasz? Może coś wartego uwagi? Zawsze jestem otwarty na nowe "doznania" muzyczne ;) glownie śmietanki z Trance Addicta w klimatach house-electro-breaks. Oraz sety producentow electro-housu. pozdro. moge ci podeslac mojego secika w takich klimatach jak chcesz. Edytowane 21 Sierpnia 2006 przez Neon69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 ciekawe kto wygra w tym roku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Panowie , mala pomoc. Jesli mozecie sciagnijcie sobie z TT set: goliath_2006-dj_antoine_live_(rouge_fm)_12-08-2006-1king. Tak od 4 do 15 minuty co to za styl, polecacie jakich DJ ktorzy by to grali? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2006 glownie śmietanki z Trance Addicta w klimatach house-electro-breaks. Oraz sety producentow electro-housu. pozdro. moge ci podeslac mojego secika w takich klimatach jak chcesz. Jasne chętnie posłucham. Nie przepadam zbytnio za electro - house'ami, ale zawsze trafią się nawet w takich klimatach utwory, przy których potrafię się pobujać ;) ciekawe kto wygra w tym roku :) Podejrzewam, że jak to ostatnio bywa z TOP100 sprawa będzie się rozgrywać w kwesti Tiesto Vs. Reszta świata. Pierwsza 10-tka pewnie będzie taka sama jak zawsze czyli Digweed, Sasha, Tiesto, Van Dyk, Armin. Mam nadzieję, że Hernan w tym roku dość wysoko uplasuje się na liście. Jego kompilacje i sety pokazują, że potrafi wiele. Panowie , mala pomoc. Jesli mozecie sciagnijcie sobie z TT set: goliath_2006-dj_antoine_live_(rouge_fm)_12-08-2006-1king. Tak od 4 do 15 minuty co to za styl, polecacie jakich DJ ktorzy by to grali? Chętnie Ci pomogę, ale imho łatwiej by było jakbyś zrobił RIP z seta tego fragmentu i na jakiś serwer uploadował. BTW. Dzisiaj mam nocke ze starym dobrym Oakenfold'em, czyli : Global Underground 007 New York Two Years Of Oakenfold @ Cream now playing : Tranceport a na koniec : Perfect Presents Another World ehhh co on kiedyś grał sety i tworzył kompilacje :rolleyes: :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) ok postaram sie wrzucic ten kwalek Ma ktos moze set Takkyu Ishino z Mayday 2004? Edytowane 22 Sierpnia 2006 przez qbass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Serio nikt nie kojarzy takich słów: ...why you look at me, why you look it for (...) kabam, kabam, kabam, kabam... Z melodią the Drill to jest jzu calkiem masakra... poszukuje te piosenki,ale nie umiem znalesć.. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Serio nikt nie kojarzy takich słów: ...why you look at me, why you look it for (...) kabam, kabam, kabam, kabam... Z melodią the Drill to jest jzu calkiem masakra... poszukuje te piosenki,ale nie umiem znalesć.. :/ moze zapytaj na trance addicted czy jak to byla ta strona? albo na fmt.com.pl. jak znajdziesz to daj znac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2006 www.tranceaddict.com :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 http://s003.wyslijto.pl/?file_id=61511751543530225219 link do obiecanego secika mojego autorstwa. zaznaczam ze set nie jest calkiem electro, to raczej house z domieszka elektrycznego brzmienia. trackliste postaram sie wrzucic jeszcze dzis. zycze milego sluchania i czekam na komentarze. pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 http://s003.wyslijto.pl/?file_id=61511751543530225219 link do obiecanego secika mojego autorstwa. zaznaczam ze set nie jest calkiem electro, to raczej house z domieszka elektrycznego brzmienia. trackliste postaram sie wrzucic jeszcze dzis. zycze milego sluchania i czekam na komentarze. pozdrawiam. Dzięki. Czekam na tracklist. Set grałeś z gramofonów, CD'ków czy traktora ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2006 traktor 3.0 + mixer Tracklista 1. Dj Remy - Unplugged 2. Sebastien Leger feat. Gia Melish - Hypnotized (chris lake vocal mix) 3. Chocolate Puma - Always And Forever (Till West And DJ Delicious Remix) 4. Haji & Emanuel - Take Me Away 5. The Scumfrog - Beat As One (Original Mix) 6. Starchaser feat. Steve Edwards - Fate (callea back to 90 mix) 7. Starkillers - Discoteka (kobbe and austin leeds remix) 8. Fedde le Grand - Just trippin (Dub) 9. Superloka - Superloka (elektravelo mix) 10.Whos who - Sexy fuck (monevs gehts noch mix) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Fajniutki ten secik Neon. Utwory ciekawie dobrane, choc 1st kawalek niezbyt mi spasowal. Basy jakos dziwnie dudnialy, ale to chyba przez moj sprzet ;p Masz wiecej podobnych setow to zapodaj linki. Przy tkaiej muzie mozna sie bujac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Serio nikt nie kojarzy takich słów: ...why you look at me, why you look it for (...) kabam, kabam, kabam, kabam... Z melodią the Drill to jest jzu calkiem masakra... poszukuje te piosenki,ale nie umiem znalesć.. :/ Dzieki userowi EXO3 znalazlem ten kawałek,a jest nim: Cylsound - Get Drill And Work. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...