Carson Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 oj ten utwor katowalem przez dwa tygodnie :D oprocz tego co podal Kucyk moge polecic: **Chris Lake feat. Emma Hewitt - Carry Me Away **DT8 ft. Roxanne Wilde - Destination **D3 feat. Leya - Lead To Your Love **Lange feat Kirsty Hawkshaw - Sincere For You (Original Mix) **Kirsty Hawkshaw (Solasso Remix) - Reach For Me **Delerium - Angelicus (Andy Moor remix) **Filo & Peri - Closer Now (Original Mix) **Jose Amnesia feat Jennifer Rene - Wouldn't Change A Thing (Radio Edit) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 **Filo & Peri - Closer Now (Original Mix)mam nadzieje ze andy moor, whiteroom remix bo napewno lepszy od orginal ( chodz orignal nie sluchalem jeszcze ;P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 kucyk nie mow ze dopiero teraz zauwazyles ten walek? :) ja nie chwalac sie katowalem go juz ponad miesiac temu! :) widze ze ostatnio cos jestes nie na czasie :) ja ostatnio sie jaram setami andres bennetta _o_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 (edytowane) Uwaga, cycki, pupy itp bajery ;) : http://www.smog.pl/wideo/9395/szpilki_stringi_kolezanki/ http://www.smog.pl/wideo/9426/lucy_pinder_..._twoim_umyslem/ Moze znacie tytuły tych piosenek? CHyba dobrze trafiłem z tematem.. bo to jednak takie podchodzace według mnie pod tytuł.. ;) Edytowane 23 Kwietnia 2007 przez Jacek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 goraco polecam :) Marcus Schossow-Extraordinary Show v20 on KissFM-RADIO-13-04-2007 01.Marcus Schossow and Thomas Sagstad - Moog Me 02.Marcus Schossow - Snowland 03.Marcus Schossow and Thomas Sagstad - Venezuela 04.Marcus Schossow - Mr White 05.Hiver & Hammer vs Funabashi - Z.I.T.A (Marcus Schossow Remix) 06.Marcus Schossow - Rytmetik 07.Marcus Schossow - Clicky 08.Alex Arestegui - Discover (Marcus Schossow Remix) 09.Leonid Rudenko - Summerfish (Marcus Schossow and Thomas Sagstad Dub) 10.Underworld - Two Month Off (Marcus Schossow 2007 Rework) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zip_matiz Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Witam! mam pytanie ma ktoś dostęp do secików Carli Roca ?? bardzo bym potrzebowal bo musze posłuchać jej muzyki zanim wybiore gdzie iść tej sobotniej nocy :) byłbym bardzo wdzięczny za podanie linków do Carli@mayday2002 i jeszcze jak coś macie to bardzo prosze :) a tak pozatym to moge polecić Electro House Sessions 2007 Pozdrawiam PS. jakby ktos nie mogl dociagnac to napiszcie mi PM to poseeduje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 hej wiecie moze co sie stalo pvd ze zaczal grac progressive'a zamiast to co gral cale zycie? (pure trance?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 ATB - Trilogy-Special Limited Edition-2CD-2007 ... czy muszę coś więcej dodawać [; :wub: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaluzaaa Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 ATB - Trilogy-Special Limited Edition-2CD-2007 ... czy muszę coś więcej dodawać [; :wub: Popieram w 100%. Muzyka do odplynięcia :wub: :wub: :wub: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 chlopaczki, macie dzialajacy link z setami A State of Trance do zaciagniecia? jak tak to poprosze :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaluzaaa Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 (edytowane) chlopaczki, macie dzialajacy link z setami A State of Trance do zaciagniecia? jak tak to poprosze :rolleyes: ASOT PASS: emkejx Edytowane 27 Kwietnia 2007 przez kaluzaaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 ASOT PASS: emkejx dzieki kaluzaaa ale tego posiadam, mi chodzi o archiwalne, najlepiej od pierwszego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaluzaaa Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 dzieki kaluzaaa ale tego posiadam, mi chodzi o archiwalne, najlepiej od pierwszego ;) To chyba Cię zadowoli :D :D Link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 To chyba Cię zadowoli :D :D Linkdzieki stary, jestes wielki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaluzaaa Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Ma ktoś może konto wypożyczyć na trancetraffic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 (edytowane) cos ode mnie, Sander van Doorn presents - April Identity Mix 2007, jak dla mnie wypasiony :D polecam goraco ;-) tracklista: Tracklist:01. Super 8 & Tab – Needs To Feel (Wippenberg Remix) [Anjuna Beats]02. Solee – Impressed [Parquet]03. Josh Wink – Higher State Of Consciousness (Marco V Remix) [White]04. Cygnus X – The Orange Theme (Tom Wax Remix) [Big & Dirty]05. Marc O’Tool – Extra Medium [Electribe]06. TBC - King Of My Castle (Sander van Doorn Remix) [Spinnin’]07. Richard Durand – Ricochet [Terminal 4]08. Lemon & Einar K – Hope [Flashover]09. The Viceroy – End Game (Joint Operations Centre Mix) [White]10. Ron van den Beuken – Alcatraz (Robert Burns Remix) [Spinnin’]11. Remo-Con – Atavism (Mac & Mac Remix) [Hell]12. Coldplay – Fix Me (Ali Wilson Remix) [White]13. Ali Wilson & Matt Smallwood vs. Type – Jack Pot [White]14. Music In Mind – Life [Juno]15. Preach – Transatlantic [FBI] set: http://rapidshare.com/files/27992326/Sande...x_2007.rar.html ps. posiadalby ktos kawalek TBC - King Of My Castle, bo ja nie moge znalesc, a calkiem gud tjun ;) pozdro edit: zapomnialem podac haselka, sorry pass: www.trance.cl Edytowane 29 Kwietnia 2007 przez kukifas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 A mozepodal bys do tego haslo ? Mam nadzieje ze je masz :| Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 ATB - Trilogy-Special Limited Edition-2CD-2007 ... czy muszę coś więcej dodawać [; :wub: Popieram w 100%. Muzyka do odplynięcia :wub: :wub: :wub: Dopiero dzisiaj wysluchalem plytek ... w sam raz na niedzielny relaksik ;] :wub: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmiChild Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Trilogy... Extra! Chociaż do jednej rzeczy się przyczepię... jak dla mnie za dużo dźwięków gitaropodobnych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 (edytowane) no albumik swietny, pierwsza plytka jest naprawde w deche, druga troche gorsza wg mnie, brakuje tam ladnego kobiecego wokalu. kilka utworow z tej drugiej plyty nawet podchodzi pod jakies ambientowo-chilloutowe klimaty ps. posluchajcie sobie ATB - Night Watch (Exclusive Track) ;) fajny utworek Edytowane 29 Kwietnia 2007 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 (edytowane) ten night watch najlepszy prawie z tego calego albumu,za spokojnie i malo jak ATB kiedys :P ale moze dlatego ze jestem przyzwyczajony to starego dobrego ATB Edytowane 29 Kwietnia 2007 przez qbass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 nie mam tego Night Watch na płycie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 bo go po prostu nie ma na tej plycie ;) trzeba go sobie osobno "zalatwic" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 nie mam tego Night Watch na płycie :(ten kawalek sie dostawalo jak sie kupilo plytki z itunes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 qbass :* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 oh kucyk nie tutaj :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaluzaaa Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 (edytowane) 21 maja wychodzi A State Of Trance 2007 CD 1: On the Beach 1. Cerf, Mitiska & Jaren - Light The Skies (Retrobyte's Classic Electrobounce Mix) 2. Chris Lake feat. Emma Hewitt - Carry me Away 3. Sultan & Ned - Together we Rise 4. DJ Shah feat. Adrina Thorpe - Who Will Find Me 5. Kirsty Hawkshaw meets Tenishia - Reasons to Forgive 6. Rio Addicts - The Distance| 7. Jose Amnesia feat. Jennifer Rene - Wouldn't Change A Thing 8. Sunlounger - In & Out (DJ Shah Rework) 9. Alex Bartlett - Touch The Sun (Rank 1 remix) 10. The Blizzard – Kalopsia 11. Kyau & Albert - Always A Fool 12. Global Illumination – Tremble CD 2: In the Club 1. Armin van Buuren – Miserere 2. Armin van Buuren - Rush Hour 3. Terry Ferminal Vs Mark Sherry - Walk Away (Terry Ferminal Mix) 4. Albert Vorne - Formentera What (Gareth Emery remix) 5. Michael Dow – Ascent 6. Rex Mundi - Perspective 7. Ronski Speed - The Space we Are (accapella) 8. Markus Schulz vs. Chakra - I Am 9. First State – Evergreen 10. Mike Foyle – Firefly 11. Nic Chagall - What You Need (Hard dub) 12. Filo and Peri feat Eric Lumiere – Anthem 13. Lost Witness vs Sassot - Whatever (Aly & Fila remix) 14. FKN feat. Jahala - Why (Aly & Fila remix) 15. Sophie Sugar - Day Seven 16. Sean Tyas present: Logistic - One More Night Out Z miła chęcią posłucham sobie tej kompilacji :) Edytowane 2 Maja 2007 przez kaluzaaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 no ja tez :) plytka z ubieglego roku to miod i orzeszki. mozna przy niej odplynac z tego swiata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaluzaaa Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Armin na Mayday 2k7 Pass: puretrancers.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Armin na Mayday 2k7 Pass: puretrancers.com przesluchalem to kilka dni temu, jak dla mnie lipa, wole Armina w ASOTach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...