NeonPPC Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Mike Foyle vs Signalrunners - Love Theme Dust(musze asot przewijac zeby posluchac :P) napalm, google, i getright :D syca :D 1596424[/snapback] Love Theme Dusk tt bardziej syci ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master00log Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Love Theme Dusk tt bardziej syci ;] 1596706[/snapback] utwór syci i to bardzo :D track of the year :rolleyes: Mike_Foyle_vs_Signalrunners_-_Love_Theme_Dusk__Mike_s_Broken_Record_Mix_.mp3 ten powinien być na Zehirze jak nie będzie działać link to daj znać wyśle Paul_Van_Dyk_-_Live_at_Fritz_Soundgarden-SAT-08-10-2005 początek udany nie pamiętam jak koniec bo miałem niezłą fazkę :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Nie rozpracowalem tego Zehira... te guziki nie chca dzialac :P Eeee ciezko jest jak czlowiek mysli co innego a pisze co innego ;) Gouryella - Tenshi (Original Mix) ; Walhalla (Original Mix) Te kawalki cudo... a z tego co czytalem to zrobil to duet Tiesto i Corsten :D To musi zgodnie z prawami natury byc piekne! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Nie wiem ale chyba się zakochałem :oops: Armand Van Helden Hear My Name jak dla mnie rewelacyjny gość wie co to muza :banana: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Nabylem plytke AvB- Shivers. Chcialbym ja wypalic, tak aby dalo sie sluchac w samochodzi, wiec zeby byla podzielona na tracki. Jest taka mozliwosc, czy nie za bardzo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 (edytowane) Jeśli masz do tego cue sheet to podziel to programem musiCutter, a jeśli nie ma to sam sobie ze słuchu podziel muyke w tym programie. kamilo23, mi z kolei podoba się "Come Play With Me" Armanda Van Helden'a. Niech ktoś mi powie jak się nazywa piosenka, która często leci na antenie Radiostacji, jest to raczej melodyjny disco house, w refrenie leci mniej-więcej takie coś: "if I give you my love...". Specjalnie dałem to zapytanie w tym topicu, bo jest tu najwięcej znawców tego typu muzyki. EDIT: ta piosenka nazywa się: You & Me - Uniting Nations Edytowane 17 Sierpnia 2005 przez maros Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Polecam do sciagniecia secik Ferry Corsten- Passport Kingdom of the Nederlands. Jesli nie mieliscie okazji przesluchac, to sadze ze warto! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master00log Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Polecam do sciagniecia secik Ferry Corsten- Passport Kingdom of the Nederlands. Jesli nie mieliscie okazji przesluchac, to sadze ze warto! 1600259[/snapback] chyba raczej mixed album :wink: :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Na zehirze widocznie istnieje pod inna nazwa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 chyba raczej mixed album :wink: :razz: 1600486[/snapback] chyba raczej kompilacja :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Sratatacja, liczy sie muza ;) <lol> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 hahaha odwolali nature one we wroclawiu cyrk 3 dni przed impreza buhahahaha nie ma to jak polska :-CCCCCCCCCCCCCCCC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master00log Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 (edytowane) Też niedawno się dowiedziałem i ustawiłem sobie status : "NATURE ONE WROCŁAW odwołany hahaha w tym kraju nic nie wypali :D" porażka hihi Edytowane 18 Sierpnia 2005 przez master00log Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 No, no ciekawe oswiadczenie napisali na stronce, nie ma co. Niezly wstyd dla naszego kraju... ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 (edytowane) wstyd nie wstyd ale chociaz na creamfields jednym w polsce bylem:D Edytowane 19 Sierpnia 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Panowie co tak Cicho?? Godne Polecenia Sety ;] 01-blank_and_jones-live_at_tranceescape_starz-cable-14-08-2005-i 01-cosmic_gate-live_at_tranceescape_starz-cable-14-08-2005-itwt 01-ff3d_festival_2005-ferry_corsten_13-08-2005-1real 01-johan_gielen-live_at_tranceescape_starz-cable-14-08-2005-itwt- 01-nu_nrg-galaxy_mix_session-sat-13-08-2005-!!!!!!!!!!! POLECAM!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 A ja ostatnio slucham: Gabriel & Dresden - Live at Club Spirit NYC (07-08-2005) & maine własne playlist z vinylkow, bardzo starych, ktore dopiero niedawno mialy zaszczyt (;)) spoczac na moim dysku... Perasma - swing 2 harmony (g & d mix) - cód, miód i malinka... A dzis sobie muzy koscielnej poslucham [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 (edytowane) qbass: gdzie to mozna dostac?? btw tak nudnego lata pod wzgledem trancu to ja nigdy nie przezylem.... wszyscy sie podniecaja say hallo w dawny czasach ta piosenka w top20 by sie nawet nie zmiescila;] wejdzcie na zehir.net i sciagnijcie set DJ Tiesto, Live at Trance Energy 2000 w moim odczuciu najlepszy set jaki mozna bylo stworzyc:) Edytowane 21 Sierpnia 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 qbass: gdzie to mozna dostac?? btw tak nudnego lata pod wzgledem trancu to ja nigdy nie przezylem.... wszyscy sie podniecaja say hallo w dawny czasach ta piosenka w top20 by sie nawet nie zmiescila;] wejdzcie na zehir.net i sciagnijcie set DJ Tiesto, Live at Trance Energy 2000 w moim odczuciu najlepszy set jaki mozna bylo stworzyc:) 1605002[/snapback] www.djmixes2k.com >>dział bittorrent ;] A c odo say hello juz daaaawno mi sie znudziło! ASOT 210 Super Wakacyjny Klimat ;] Kuffdam & Planet - Summer Dream Wymiata :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master00log Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 (edytowane) ja własnie słucham GDJB z Rank 1 Markus powoli wychodzi z McProgu chyba :D Słuchałem z grubsza sety z Decade In Ibiza i znowu polacy z gwizdkami :angry: Co do Tiesto @ TE 2000 dobry set ale za mistrzostwo uważam : Armin van Buuren - Live @ Asta the Hague 02-29-2004 Erick Morillo - Live at Sensation White (Amsterdam Arena) - 07-03-2004 Thorn - Highest Flights Rank 1 Live @ La Chapelle 29-01-05 Nu NRG - Live at Orgasmatron 05-05-2002 Marco V - Live @ Godskitchen World Tour in Malmo (Sweden)-24-03-2005 Misja Helsloot - Live at Asta (Freshfm) - 21-02-2004 sety Fatboy Slim sety Marcela Woodsa to jedne z najlepszych setów których miałem okazje usłyszeć, co nie znaczy że kazdemu musza przypasc do gustu :D Edytowane 21 Sierpnia 2005 przez master00log Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Mnie wczoraj zabil set Ronskiego , jak ktos go gdzies znajdzie niech da znac ;] Nikki Haddi (August 2005) - with Niklas Harding, Ronski Speed Niklas Harding 01. Buy Now - For Sale 02. Dave Lambert - Yeah 03. Matt Schwartz - The Drill 04. Niklas Harding pres. Blackout - Shadows 05. Armin van Buuren feat. Mic Burns - Empty State 06. ID 07. David West feat. Andreas Hermansson - Larry Mountain 54 08. ID 09. Estuera - Flow Ronski Speed 01. Hidden Logic pres. Luminary - Wasting (Andy Moor Remix) 02. Jose Zamora & Damien DP feat. Paleday - Transatlantic (Andy Moor Remix) 03. David West feat. Andreas Hermansson - Larry Mountain 54 04. Kuffdam & Plant - Summer Dream (Stoneface & Terminal Remix) 05. Ronski Speed & Sebastian Sand - Sole Survivor (Ronski Speed Remix) 06. Mark Thornton - Now You See (Complexz Remix 2) 07. Paul van Dyk feat. Wayne Jackson - The Other Side 08. Carrie Skipper - Time Goes By (Super8 Deep Mix) 09. Mr Sam - Lyteo (Rank 1 Remix) 10. Eye Wall - Bad Deal (Remy & Klinkenberg Remix) 11. Errov & Essex - The Second Day (Perry O'Neil Remix) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Specjalnie dla użytkowników Firefox'a zrobiłem mały search plugin, za pomocą którego można bez wchodzenia na stronę TranceTraffic szukać muzyki na tej stronie. Plugin ma ustawione domyślnie aby szukał jedynie w tytułach torrentów i aby szukał tylko w aktywnych torrentach. Plugin znajdziecie tutaj. Po wypakowaniu dwóch plików należy je skopiować do katalogu: C:\Program Files\Mozilla Firefox\searchplugins Mam nadzieję, że plugin będzie się dobrze sprawował i ułatwi Wam szukanie ulubionej muzyki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 slyszeliscie plote ze w listopadzie ma byc tiesto w polsce?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Ha A w grudniu AvB przylatuje do spodka zeby towarzyszyc PvD i Corstenowi ;) Skad masz takie info :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 (edytowane) dla mnie to pompa jest bo w listopardzie tiesto gra swoje in concert:) a info mam z board.twojepc.pl :) edit: Paul_Van_Dyk_-_Live_in_the_Mix_(N-Joy)-08-20-Cable-2005-QMI b. dobry set widac ze pvd powoli dochodzi do formy czuje ze na ibizie zagra niesamowity set:) Edytowane 22 Sierpnia 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Mam nadzieję, że wszyscy fani muzyki elektronicznej właśnie zaczęli oglądać na TVP1 koncert Jean Michel Jarre'a :) peace PS. no chyba, że ktoś jest w stoczni gdańskiej to nawet lepiej dla niego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 26 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2005 ja nawet skonczylem. respect za to ze w takim wieku i wogule, ale ja sie zaziewalem na smierc. wszystko poszlo do przodu, moje gusta tez. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master00log Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Pięknie było :D Tak się rozkręcił z tymi wszystkimi instrumentami, że zacząłem liczyć, że na grzebieniu zagra popisowy numer etam Tiesto :-P (nie zaskoczy, ale wypadaloby być) ja myślę o Independance 05 wszystkich :) Marcel Woods M.I.K.E. Marco V dla nich warto być, reszta line-upu też przyzwoita Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 co sie dzieje z TT ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 27 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2005 chyba jakieś problemy z trackerem. Tak jest od samego rana :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...