satoshie Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 np. Armin Van Buuren - A State Of Trance, co tydzień w czwartek nowy show Markus Schulz - Global DJ Broadcast to samo co tydzień w czwartek Above & Beyond - Trance Around the World hmmm co jeszcze.....np. Perry O'Neil - Electronic Elements Paul Van Dyk - Live @ Fritz Soundgarden Pełno jest ciekawych audycji z muzyką trance..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Oprócz muzy, to jeszcze pewnie obraz:> z ust mi to wyjales ;-) (bez skojarzen :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Ale satoshie skąd to sciagacie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 sety ściągam np. z www.trancetraffic.com albo http://themixingbowl.org/ czasem z http://mixes.dfx.at Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Wielkie dzieki Satoshie o takie coś mi chodziło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Chodzilo mi, czy cos wartosciowego oprocz muzy ;] Logiczne ze obraz, beboki. Ja od siebie polecam: http://www.djmixes.net/forum/ Super forum, masa linkow. A jesli chodzi o G&D to poszukaj secika: 01-gabriel_and_dresden_-_contact_fm-sat-01-28-2006 Miodzik :P Zreszta ja sie podniecam co pare dni/tygodni jakimis secikami to zlukaj pare stron do tylu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Sie zareejestrowałem na http://themixingbowl.org/ tylko coś długo w kolejce czekam :) ja chce juz muze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Chodzilo mi, czy cos wartosciowego oprocz muzy ;] Logiczne ze obraz, beboki. Ja od siebie polecam: http://www.djmixes.net/forum/ Super forum, masa linkow. A jesli chodzi o G&D to poszukaj secika: 01-gabriel_and_dresden_-_contact_fm-sat-01-28-2006 Miodzik :P Zreszta ja sie podniecam co pare dni/tygodni jakimis secikami to zlukaj pare stron do tylu :P no ja lubie sobie jeszcze popatrzec na cala impreze jak bylo itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seentag Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 sety ściągam np. z .... http://themixingbowl.org/ pech chciał że się tam załapałem na Uploader-a :lol: swoją drogą orientuje się ktoś gdzie można dostac 0day po za TT ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 pech chciał że się tam załapałem na Uploader-a :lol: swoją drogą orientuje się ktoś gdzie można dostac 0day po za TT ? pech ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel2005 Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 :lol: Niezna ktoś moze nazwy i wykonwacy tego utworku ?? http://www.yourfilehost.com/media.php?cat=audio&file=trf.mp3 :mur: :lol: Z góry dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 :lol: Niezna ktoś moze nazwy i wykonwacy tego utworku ?? http://www.yourfilehost.com/media.php?cat=audio&file=trf.mp3 :mur: :lol: Z góry dzieki :blink: :blink: co to jest ?? siedząc w słuchawkach prawie mi mózg się zlasował... ...powinni tego zabronić.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel2005 Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 :lol: Letka nastrojowa nutka tylko tytułu brak :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 :lol: Niezna ktoś moze nazwy i wykonwacy tego utworku ?? http://www.yourfilehost.com/media.php?cat=audio&file=trf.mp3 :mur: :lol: Z góry dzieki imo nikt tutaj nie slucha tego rodzaju muzyki wiec raczej ci nie pomoga. predzej zapytaj w temacie o poszukiwanych napisach reklamach itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olgierd Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Znowu długo mnie tu nie było :angry: xpektor ale 103 to lipka przy ASOT 239 Ooo tak, 239 jest naprawdę niezły, szczególnie wpada w ucho PHYNN exotica. Przesłuchałem też 240 do połowy, ale oprócz A&B can't sleep, które zresztą jest i na 239, nic nie powala, no może jeszcze SYNDICA aria epica ma ładną melodię. Ale zobaczymy co będzie w drugiej części. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seentag Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 szczególnie wpada w ucho PHYNN exotica. bo np. ja wyssałem sobie jak wampir wszystkie produkcje i mixy phynna, gośc mi zaimponował swoim talentem, oczywiście w Polsce była już mowa o tym młodym producencie i DJ. Gośc odwala kawał zajefajnej roboty, jednoznacznie można stwierdzic, że będą z niego ludzie tak jak chociażby AvB czy nawet lepiej, o ile będzie kontynuował i cały czas rozwijał swój talent Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Moment temu sciagnalem .cue do 239, i rzeczywiscie jeden z ciekawszych utworkow to wlasnie kawalek PHYNN. Taki lajtowy... W can`t sleep vokal miazdzy, oby bylo wiecej takich producji. Whiteroom_feat._Amy_Coope_-_Someday_(Instrumental_Mix) - ajjjj <tancze> Ocean Rain oraz Space Guitar Arminka, są rowniez ciekawe, choc nie jestem pewny czy to nowe utworeki. Gdy slucham secikow to nie przywiazuje zbytnio wagi do tytulow. Ma ktos moze set Fatboy Slim - Bondi Beach Australia z sylwestra? S megaupload sciaga mi sie max 40% i nie da sie wznawiac i tak za kazdym razem. Na szczescie mozna przesluchac tych 40%, jednak chce sie wiecej... Gdyby ktos mial to prosze o podanie. Ostatnio naszla mnie ochota na jakis House, wiec zassalem: david_guetta_-_live_on_radio_fg_(club_fg)-2006-03-16 Bardzo pozytywny secik, jednak posluchalbym czegos jeszcze bardziej nakrecajacego. Kogo polecacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Na stronie DJ Mixes 2k dostępne są już sety z Oslo Nights March 2006, w tym miesiącu jak zwykle Espen, Elusive oraz Stian Klo. Sety Espen oraz Elusive'a z Oslo Nights widziałem także na TT. BTW. na DJ Mixes 2k, dostępny jest także set Nick Warren'a z Justmusic FM z 18 lutego 2006 - POLECAM !! B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olgierd Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 FILO & PERI FEAT. KATHLEEN FISHER ordinary moments (original mix) - świetny wokal + doskonały motyw Ten kawałek można też usłyszeć w ASOT 239; przedostatni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 http://www.djyakov.com/promos/dj_yakov_v-m..._2005_promo.mp3 polecam ten set milosnikom electro/melody housu. Pan yakov mixuje wg. techniki "harmonic mixing" i jego stylem sie zachwycam juz od jakiegos czasu w niecierpliwosci czekajac na nowego seta. Polecam goraco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Schiller Mit Jette Von Roth - Der Tag (Du Bist Erwacht)-CDM-2006-MOD słuchali? Jak nie to w tej chwili marsz! B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 http://www.djyakov.com/promos/dj_yakov_v-m..._2005_promo.mp3 polecam ten set milosnikom electro/melody housu. Pan yakov mixuje wg. techniki "harmonic mixing" i jego stylem sie zachwycam juz od jakiegos czasu w niecierpliwosci czekajac na nowego seta. Polecam goraco nawet fajne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Schiller Mit Jette Von Roth - Der Tag (Du Bist Erwacht)-CDM-2006-MOD słuchali? Jak nie to w tej chwili marsz! B) Słuchali. Wszystko by było fajnie, gdyby nie ten język:> Kiedyś mi się bardziej podobała ta muzyka, pewnie dlatego że byłem na koncercie Schillera;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Słuchali. Wszystko by było fajnie, gdyby nie ten język:> Kiedyś mi się bardziej podobała ta muzyka, pewnie dlatego że byłem na koncercie Schillera;] zawsze masz wersję instrumental, a po za tym na bank wyjdzie z angielskim vocalem i będzie hitem, zobaczycie :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 W sieci pojawiło się Tiesto - In Search of Sunrise 5 Los Angeles (Demo) Tracklist : CD 01 01. Conil - Malibu Beach 02. Mark Norman presents Celine - Colour My Eyes 03. Late Night Alumni - Empty Streets 04. Electro-Prompt - Beside Me (Gothek D.C. Remix 05. Fonzerelli - Moonlight Party 06. Leama & Moor - Everything Matters (Matthew Dekay Remix 07. Matthew Dekay vs. Proluctors - Let The Game Begin 08. Karen Overton - Your Loving Arms (Club Mix 09. Parker & Hanson - Let Me Be (Original Extended 10. Kalafut & Fygle - Novocaine (Mark Otten Remix 11. JES - People Will Go (Steve Forte Rio Remix 12. Basic Perspective - Small Step On The Other Side 13. Tom Cloud - Told You So 14. A.M. - Arise (Exclusive Hammer & Funabashi Remix 15. Cass - Little Bird CD 02 01. Pink Elephant - LAX 02. Alex Stealthy - Something Is Wrong 03. Shah & Larusso present Global Experience - Zanzibar 04. Progression - Technophobia 05. A Boy Called Joni - Green Astronauts 06. Petter - These Days (Luke Chable's Those Days Remix 07. Estuera - Tales From The South (Jonas Steur's Revision Flow 08. Ozgur Can - Irony 09. Jona Steur - Second Turn 10. Smith & Pledger pres. Aspekt - Hi Jack 11. Jaytech - Genesis (Jimbo's Afterburner Mix 12. Super8 DJ Tab - Helsinke Scorchin 13. Way Out West - Don't Forget Me (Guy Ehmetores Remix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 licze na jakas jakas relacje jak sciagniesz ;) musze to dorwac ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Juz mam i przesłuchałem pierwsza płytke, a raczej jej wersję demo.... sprawa wygląda tak, że mamy początek utworu, poźniej jest wyciszenie i znow zgłośnienie na koniec utworu i mixowanie z następnym....początek następnego....wyciszenie i tak wkółko.... ....ale dobór utworów spoko, mixowanie też całkiem niezle jak na kompilacje....chociaż to ciężko ocenić nie słuchając całości... ...wydaje mi się, że warto czekać na następną kompilację od Tiesto.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 (edytowane) Ja ściągnąłem zaraz jak satoshie napisał o tym. Przesłuchałem narazie tylko raz, więc trudno mi jeszcze powiedzieć coś obiektywnie;] Ale już słychać kilka fajnych kawałków. Sądząc po takim demie to jest nawet na co czekać. Jednak wydaje mi się, że sporo będzie się różniło od chociażby ostatniego ISoS- nie łapać mnie za słowa, bo wcale nie mam na myśli utworów, bo to chyba oczywiste że się nie powtarzają;] Jakoś trudno mi wytłumaczyć o co mi właściwie chodzi :| /edit A te głuche przerwy rzeczywiście są nieco denerwujące. Ale to chyba tylko wyjdzie na dobre, przynajmniej wiemy że jest na co czekać. /edit2 My tu o demie, a jest już dostępna pełna wersja od godziny 13. Edytowane 27 Marca 2006 przez narcyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Kończe pierwszą płytkę Tiesto-In_Search_of_Sunrise_5_(Los_Angeles)-2CD-2006 i bardzo mi się podba :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 (edytowane) To nie jest pełna wersja PREVIEW tylko fake !! jakiś koleś pościągał poszczególne utwory i sam zmiksował !! Zobaczcie, że dostało status NUKED EDIT : chociaż jak przeglądam teraz nowe komentarze to widze, ze mała dyskusja się tam zaczęła na temat autentyczności tego cacka oraz status NUKED zniknął.... Edytowane 27 Marca 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...