..::SNAP::.. Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 jak czesto obraczasz panienki :?: 8) 8O 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 Róznie bywa - średnia 3 razy na miesiąc. Mógł bym częściej ale po co płacić za seks!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 po co płacić za seks!!!!!!!!!!!!:twisted: juz wiem skad ten obrazek przy profilu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 po co płacić za seks!!!!!!!!!!!!:twisted: juz wiem skad ten obrazek przy profilu :) No skąd ???????? Ja na dziwki nie chodzę, bo nie muszę :):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 po co płacić za seks!!!!!!!!!!!!:twisted: juz wiem skad ten obrazek przy profilu :) No skąd ???????? Ja na dziwki nie chodzę, bo nie muszę :):) to t powiedziales :) a nie ja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 po co płacić za seks!!!!!!!!!!!!:twisted: juz wiem skad ten obrazek przy profilu :) No skąd ???????? Ja na dziwki nie chodzę, bo nie muszę :):) Popieram, facet który musi zapłacić aby sobie zadup@#$yć jest totalnym frajerem i beznadziejnym leszczem he,he lepiej iść na dyskotekę i wyrwać jakąś dupcię , a potem "Siara i wszystko jasne" 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 po co płacić za seks!!!!!!!!!!!!:twisted: juz wiem skad ten obrazek przy profilu :) No skąd ???????? Ja na dziwki nie chodzę, bo nie muszę :):) Popieram, facet który musi zapłacić aby sobie zadup@#$yć jest totalnym frajerem i beznadziejnym leszczem he,he lepiej iść na dyskotekę i wyrwać jakąś dupcię , a potem "Siara i wszystko jasne" 8) popieram w 100% :!: :!: dziwki sa dla gosci ktorzy maja twarz jak lej po bombie, nie umia zagadac i wyrwac panienki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 po co płacić za seks!!!!!!!!!!!!:twisted: juz wiem skad ten obrazek przy profilu :) No skąd ???????? Ja na dziwki nie chodzę, bo nie muszę :):) Popieram, facet który musi zapłacić aby sobie zadup@#$yć jest totalnym frajerem i beznadziejnym leszczem he,he lepiej iść na dyskotekę i wyrwać jakąś dupcię , a potem "Siara i wszystko jasne" 8) popieram w 100% :!: :!: dziwki sa dla gosci ktorzy maja twarz jak lej po bombie, nie umia zagadac i wyrwac panienki No, tu się zgadzaMy :) :) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 1 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2002 Odwalcie sie od facetów którzy chodzą na dziwki nie każdy ma czas i ochote na podryw a dymac sie chce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Odwalcie sie od facetów którzy chodzą na dziwki nie każdy ma czas i ochote na podryw a dymac sie chce :)BUUUUUUUUUUUUUUUUUU :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Odwalcie sie od facetów którzy chodzą na dziwki nie każdy ma czas i ochote na podryw a dymac sie chce :) nie no totalny lol :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Odwalcie sie od facetów którzy chodzą na dziwki nie każdy ma czas i ochote na podryw a dymac sie chce :) nie no totalny lol :D hehehe :) dokladnie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Panienki obraca sie do kresu swoich mozliwosci....... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Płacić? no nie no ludzie trza podchodzić bez kompleksów do foki na imprze lub dichu walnąć gadkę nie mówię że uda się z każdą ale wiara w Siebie to podstawa pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 2 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2002 Płacić? no nie no ludzie trza podchodzić bez kompleksów do foki na imprze lub dichu walnąć gadkę nie mówię że uda się z każdą ale wiara w Siebie to podstawa pozdro Dokładnie - wiara czyni cuda, a każdy kolejny podryw jest bardziej udany :) Wiadomo, że czasami jest fatalnie i przez 4 kolejne tygodnie nie uda się zarwać.... :( ale nie można się podłamywać i należy próbować dalej. W końcu trafi się na tą odpowiednią i wtedy czerpie się satysfakcje nie tylko z sex'u ale także z każdej chwili z nią spędzonej. Zresztą jak to było gdzieś w filmie : " Jak jesteś piękny i młody to nie płacisz za sex" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielkac Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 Odwalcie sie od facetów którzy chodzą na dziwki nie każdy ma czas i ochote na podryw a dymac sie chce :) i tu sie zgodze. gdybym mial kupe szmalu i brak czasu (jedno sie zawsze laczy z drugim) to bym sie szlajal po dyskotekach szukajac jakiegos syfa ? ide wtedy do porzadnego lokalu, zamawiam luksusowy towar, place grube pieniadze i jestem cholernie zadowolony... :mrgreen: naprawde, do burdeli nie chodza tylko tacy co maja leje po bombach na twarzy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 Płacić? no nie no ludzie trza podchodzić bez kompleksów do foki na imprze lub dichu walnąć gadkę nie mówię że uda się z każdą ale wiara w Siebie to podstawa pozdro Dokładnie - wiara czyni cuda, a każdy kolejny podryw jest bardziej udany :) Wiadomo, że czasami jest fatalnie i przez 4 kolejne tygodnie nie uda się zarwać.... :( ale nie można się podłamywać i należy próbować dalej. W końcu trafi się na tą odpowiednią i wtedy czerpie się satysfakcje nie tylko z sex'u ale także z każdej chwili z nią spędzonej. Zresztą jak to było gdzieś w filmie : " Jak jesteś piękny i młody to nie płacisz za sex" :) Jakbym to ja powiedział :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 Odwalcie sie od facetów którzy chodzą na dziwki nie każdy ma czas i ochote na podryw a dymac sie chce :) i tu sie zgodze. gdybym mial kupe szmalu i brak czasu (jedno sie zawsze laczy z drugim) to bym sie szlajal po dyskotekach szukajac jakiegos syfa ? Co racja, to racja - poza tym taka co da się namówić za pierwszym razem na dyskotece, to się od dziwki wiele nie różni, a że złapać coś można, to inna sprawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 a ja tam lubie raz na jakis czas sobie isc do burdelu 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 Panienki obraca sie do kresu swoich mozliwosci....... :lol:albo do kesu jej mozliwosci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 3 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2002 jak to powiedzial Brylant z Poranku kojota :D :D jestem za młody i za przystojny zeby za to płacic :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 jak to powiedzial Brylant z Poranku kojota :D :D jestem za młody i za przystojny zeby za to płacic :D :D Czytaj wcześniejsze posty - powtarzasz się ..... (ale przynajmniej zacytowałeś słowo w słowo :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 Co racja, to racja - poza tym taka co da się namówić za pierwszym razem na dyskotece, to się od dziwki wiele nie różni, a że złapać coś można, to inna sprawa. Płacić nie musisz i tym się różni, poza tym (nie wiem jak reszta) zawsze stosuje prezerwatywy..... ( nie każda nimfomanka musi być dziwką !!) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 4 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2002 jak to powiedzial Brylant z Poranku kojota :D :D jestem za młody i za przystojny zeby za to płacic :D :D Tylko przypomnij sobie co go pozniej moglo spotkac (spotkalo kogo innego w jego samochodzie) :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...