Skocz do zawartości
samhain

Nowy blok CFD!

Rekomendowane odpowiedzi

syfyfowa praca, jeden test sie nie skonczy a juz bedzie nieaktualny bo pojawia sie mowe bloki i rewizje

Ale fakt faktem, ze pomimo wielu checi nikt nie zrobil testu blokow "na dana chwile"... jakis obraz by to dalo, jakikolwiek...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jesli o mnie chodzi to Frost moze byc testowany u was, nie mam zastrzezen do rzetelnosci - ale wiadomo jak reagowalo grono ludzi. mysle ze twoja propozycja ma sens, ale znowu bedzie "a bo to na roznych sprzetach etc' :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jezus maria dajcie mi ktoś te zdjęcia na maila bo oczywiście za cholere nim mi sie nie łąduje co pochodzi z realitynet :(( ku*wa a admin za cholere nie umie nic z tym zrobić >|

sprawdzaliscie ostatnio czy mcs.pc.pl działa?

UPDATE MCS już działa... czego nie można powiedzieć o realitynet :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jezus maria dajcie mi ktoś te zdjęcia na maila bo oczywiście za cholere nim mi sie nie łąduje co pochodzi z realitynet :(( ku*wa a admin za cholere nie umie nic z tym zrobić >|

sprawdzaliscie ostatnio czy mcs.pc.pl działa?

UPDATE MCS już działa... czego nie można powiedzieć o realitynet  :evil:

Nie działało? Z reguły w środku nocy chwilowy zastój jest - backup się robi:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to nie jest kwestia ustawień tylko łącza... poprostu serwer dns nie zwraca adresu ip waszej stronki... co najlepsze u admina jest dokładnie tak samo... więc albo Tepsa coś zje#$ła albo coś jest z konfigiem serwera :(( jakby mi ktoś podał adres ip waszej stronki to bym spróbował wejść przez ip...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

....jak nie wiadomo o co chodzi to ch(ł)odzi oczywiście o pieniądze.

Jasne, proste, ponadczasowe.

Oglądamy tu nic innego jak reklamę - i co raz notowania różnych firm o trzyliterkowych nazwach (mcs, c_c, cfd, amd, kgb

:legal:

:mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi