ayem Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 to fakt ale na razie nie widac niczego wiec nie ma sensu zeby sie chlopaki spieszyli jak po ogien :) lepiej zeby produuk byl jak najblizszy idealu w dniu ppremiery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 zamiast dyskótować o wydajność mógłby ktoś przetestować wszystkie polskie bloki, pamiętam, kiedyś był taki projekt ale coś nie wypalił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 syfyfowa praca, jeden test sie nie skonczy a juz bedzie nieaktualny bo pojawia sie mowe bloki i rewizje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 syfyfowa praca, jeden test sie nie skonczy a juz bedzie nieaktualny bo pojawia sie mowe bloki i rewizjeAle fakt faktem, ze pomimo wielu checi nikt nie zrobil testu blokow "na dana chwile"... jakis obraz by to dalo, jakikolwiek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 na ralitynet sie cos takiego pojawilo - ogr sie napracowal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 a fakt bylo :D Kilka blokow od MCS, wczesniej od bloki.pl :D Ale to juz stare arty :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 dlatego mowie ze Ogr pracowal dosc dlugo a minello raptem chwila i juz jest nieaktualny :| dlatego brak chetnych do robienia takich testow, a na dodatek kto mu teraz uwierzy jak wypuscicliscie Frosta? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 prosty wniosek, Frost bedzie testowany gdzie indziej, nie u nas... moga byc podane do wiadomosci wyniki, ale nie beda brane pod uwage w podsumowaniach, to chyba bedzie sprawiedliwe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 jesli o mnie chodzi to Frost moze byc testowany u was, nie mam zastrzezen do rzetelnosci - ale wiadomo jak reagowalo grono ludzi. mysle ze twoja propozycja ma sens, ale znowu bedzie "a bo to na roznych sprzetach etc' :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 dlatego podalbym ze frost tez byl testowany osiagnol takie wyniki, ale nie bralbym go w podsumowaniu... na tym samym sprzecie testowany itpe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 tia ciekawe czy ogr znowu bedzie sie bawil taka iloscia blokow ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noe9 Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 jezus maria dajcie mi ktoś te zdjęcia na maila bo oczywiście za cholere nim mi sie nie łąduje co pochodzi z realitynet :(( ku*wa a admin za cholere nie umie nic z tym zrobić >| sprawdzaliscie ostatnio czy mcs.pc.pl działa? UPDATE MCS już działa... czego nie można powiedzieć o realitynet :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 jezus maria dajcie mi ktoś te zdjęcia na maila bo oczywiście za cholere nim mi sie nie łąduje co pochodzi z realitynet :(( ku*wa a admin za cholere nie umie nic z tym zrobić >| sprawdzaliscie ostatnio czy mcs.pc.pl działa? UPDATE MCS już działa... czego nie można powiedzieć o realitynet :evil: Nie działało? Z reguły w środku nocy chwilowy zastój jest - backup się robi:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noe9 Opublikowano 8 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2004 no ale zaczeło działć jakieś pół godziny temu :)) cóż realitynet.pl lezy u mnie od dwóch tygodni... chyba czeka mnie poważna rozmowa z adminen :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 A wyczysc sobie cache i wylacz firewalla, a najlepiej to sprawdz czy od nas mozesz cokolwiek sciagac (Check Referer - czy jakos tak w opcjach firewalla) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noe9 Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 to nie jest kwestia ustawień tylko łącza... poprostu serwer dns nie zwraca adresu ip waszej stronki... co najlepsze u admina jest dokładnie tak samo... więc albo Tepsa coś zje#$ła albo coś jest z konfigiem serwera :(( jakby mi ktoś podał adres ip waszej stronki to bym spróbował wejść przez ip... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 ....jak nie wiadomo o co chodzi to ch(ł)odzi oczywiście o pieniądze. Jasne, proste, ponadczasowe. Oglądamy tu nic innego jak reklamę - i co raz notowania różnych firm o trzyliterkowych nazwach (mcs, c_c, cfd, amd, kgb :legal: :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...